ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos έλαβε τη διάκριση Leader στο Gartner®️ Magic Quadrant™️2023 για πλατφόρμες Endpoint Protection

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Sophos ανακηρύχθηκε «Leader» στην έκθεση Gartner® Magic Quadrant™ 2023 για Endpoint Protection Platforms (EPP), σηματοδοτώντας την 14η συνεχόμενη αναγνώρισή μας ως Leader στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Leader για 14η συνεχή φορά

Η φετινή έκθεση παρέχει στους αναγνώστες μία ολοκληρωμένη αξιολόγηση των πλέον διαδεδομένων στον κλάδο προσφορών πρόληψης για τερματικές συσκευές, ανίχνευσης και απόκρισης για τερματικές συσκευές (EDR), εκτεταμένης ανίχνευσης και απόκρισης (XDR) και διαχειριζόμενης ανίχνευσης και απόκρισης (MDR).

Η Sophos αναγνωρίζεται στο Gartner® Magic Quadrant™ for Endpoint Protection Platforms (EPP) από την πρώτη έκδοση του, το 2007 και πιστεύουμε ότι κύριος λόγος για την παραμονή μας στο «τεταρτημόριο των ηγετών» και για αυτή την πιο πρόσφατη αξιολόγηση είναι η διαρκής εστίαση μας σε μία προσέγγιση με γνώμονα την προστασία. Αν και το τοπίο των απειλών έχει εξελιχθεί, η Sophos συνέχισε να κρατά τους οργανισμούς όλων των μεγεθών μπροστά ακόμα και από τις πιο προηγμένες επιθέσεις, με τους πελάτες μας να επωφελούνται από πρωτοποριακές για τη βιομηχανία καινοτομίες, όπως είναι το Adaptive Attack Protection που δυναμικά ενεργοποιεί αυξημένη προστασία ανταποκρινόμενο στον εντοπισμό ενός ενεργού αντιπάλου σε τερματικές συσκευές.

Επιτάχυνση της ανίχνευσης και της απόκρισης με διευρυμένη συμβατότητα με τρίτους

Έχουμε βελτιώσει σημαντικά τις προσφορές XDR και MDR μας το 2023, συμπεριλαμβανομένων και διάφορων πρόσθετων ενσωματώσεων και ενοποιήσεων με ένα διευρυμένο φάσμα εργαλείων ασφαλείας τρίτων κατασκευαστών, συμπεριλαμβανομένων και λύσεων ασφάλειας ταυτότητας, δικτύου, τείχους προστασίας, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, νέφους, παραγωγικότητας και τερματικών.

Οι ενσωματώσεις τρίτων για τα Sophos XDR και MDR παρέχουν μεγαλύτερη ορατότητα σε απειλές σε όλες τις βασικές επιφάνειες επίθεσης και επιτρέπουν στους οργανισμούς να έχουν υψηλότερο ROI (επιστροφή επί της επένδυσης) από τις υπάρχουσες τεχνολογικές επενδύσεις τους. Οι ανιχνεύσεις ασφαλείας από προϊόντα της Sophos και μη προϊόντα της Sophos δημιουργούνται, εισάγονται, φιλτράρονται, συσχετίζονται και ιεραρχούνται -παρέχοντας μεγαλύτερη αξία από εργαλεία τρίτων σε σχέση με λύσεις που χρησιμοποιούν μόνο τηλεμετρία για να εμπλουτίσουν τις υπάρχουσες ανιχνεύσεις σε τερματικές συσκευές.

Η Sophos έχει επίσης επεκτείνει την κάλυψη της υπηρεσίας MDR σε ολόκληρη τη σουίτα λύσεων ασφαλείας της Microsoft. Πάνω από 500 ειδικοί ασφαλείας της Sophos παρέχουν 24ωρη, καθοδηγούμενη από ανθρώπινο παράγοντα παρακολούθηση, διερεύνηση και ανταπόκριση για οργανισμούς που έχουν επενδύσει στη σουίτα ασφαλείας της Microsoft.

Επιλογή πελατών στην έκθεση Gartner® Peer Insights™

Η αναγνώρισή μας στο Magic Quadrant της Gartner για Endpoint Protection Platforms ακολουθεί την ανάδειξη της Sophos ως Customers’ Choice στην έκθεση Gartner® Peer Insights™ for Endpoint Protection Platforms για δεύτερη συνεχή χρονιά καθώς και ως Customers’ Choice for MDR στην πρώτη έκθεση για αυτό το τμήμα της αγοράς. Η Sophos ήταν επίσης ένας από τους δέκα μόνο προμηθευτές που αναγνωρίστηκαν στο Gartner Market Guide 2023 για λύσεις XDR. Πιστεύουμε ότι οι συγκεκριμένες διακρίσεις της Sophos από την Gartner αποτελούν απόδειξη της ποιότητας της προστασίας και των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Για να μάθετε τους λόγους που η Sophos ανακηρύχθηκε Leader στο Magic Quadrant™ for Endpoint Protection Platforms της Gartner® για 14η συνεχή φορά, διαβάστε την πλήρη έκθεση στη διεύθυνση: https://www.sophos.com/en-us/report/magic-quadrant-endpoint-protection-platforms.

Πηγή: Sophos