ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos ανακηρύχθηκε ηγέτης στο Gartner®️ Magic Quadrant™️ 2022 for Endpoint Protection Platforms

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η Sophos ανακηρύχθηκε για άλλη μια φορά ηγέτης στο Gartner® Magic Quadrant™ 2022 for Endpoint Protection Platforms (EPP). Η βράβευση σηματοδοτεί την 13η συνεχόμενη αναγνώρισή της Sophos ως Ηγέτη.

Ηγέτης, και πάλι

Πιστεύουμε ότι ο βασικός παράγοντας που συμβάλει στη διατήρηση της θέσης Leader είναι η αδιάκοπη εστίαση μας στην καινοτομία. Την ώρα που οι απειλές και τα λειτουργικά περιβάλλοντα έχουν εξελιχθεί κατά τις τελευταίες 13 εκθέσεις της Gartner®, η Sophos συνέχισε να δίνει στους πελάτες της το προβάδισμα ακόμη και από τις πιο προηγμένες επιθέσεις.

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της Sophos είναι «powered by» Sophos X-Ops, την cross-domain μονάδα πληροφόρησης απειλών που συγκεντρώνει βαθιά τεχνογνωσία σε όλο το περιβάλλον επίθεσης. Οπλισμένοι με αυτή τη βαθιά γνώση, είμαστε σε θέση να οικοδομήσουμε ισχυρές, αποτελεσματικές άμυνες ακόμα και στις πιο προηγμένες απειλές. Η απαράμιλλη προστασία ransomware, η τεχνητή νοημοσύνη βαθιάς εκμάθησης, η πρόληψη exploits και ο μετριασμός ενεργού αντιπάλου στην προστασία τερματικών (endpoint) της Sophos σταματούν τις επιθέσεις επι τόπου.

Ενισχύοντας περαιτέρω την ηγετική μας θέση στον κλάδο της κυβερνοασφάλειας με το πρόσφατο λανσάρισμα της βελτιωμένης υπηρεσίας Sophos MDR, η Sophos είναι ο πρώτος προμηθευτής ασφάλειας τερματικών (security endpoint) που παρέχει MDR τόσο στο δικό μας προϊοντικό χαρτοφυλάκιο όσο και στα υπάρχοντα security deployments πελατών. Το Sophos MDR ενσωματώνει πλέον την τηλεμετρία firewall, cloud, identity, email και άλλων τεχνολογιών ασφαλείας τρίτων προμηθευτών ως μέρος του Οικοσυστήματος Προσαρμοστικής Κυβερνοασφάλειας της Sophos (Adaptive Security Ecosystem), επιταχύνοντας περαιτέρω τον εντοπισμό απειλών και την απόκριση.

Η πιο αξιόπιστη υπηρεσία MDR

Η Sophos MDR είναι η πιο αξιόπιστη υπηρεσία MDR στον κόσμο, παρέχοντας προστασία από προηγμένες απειλές σε περισσότερους από 15.000 οργανισμούς σε όλον τον κόσμο, απειλές που από μόνη της η τεχνολογία δεν μπορεί να σταματήσει. Παρέχει επίσης λύση στις αυξανόμενες ανάγκες για ευέλικτες διαχειριζόμενες υπηρεσίες και επιλογές απόκρισης σε απειλές, καλύπτοντας τους πελάτες –από μικρές εταιρείες έως μεγάλες επιχειρήσεις– όπου και αν βρίσκονται.

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία μας και μιλήστε με τους συμβούλους ασφαλείας μας για να συζητήσετε με ποιους τρόπους μπορεί να σας βοηθήσει η υπηρεσία Sophos MDR.

Η διπλή αναγνώριση είναι διπλή τιμή

Η αναγνώριση Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms έρχεται μετά την αναγνώριση της Sophos ως Gartner® Peer Insights™ 2021 Customers’ Choice for Endpoint Protection Platforms.

Για εμάς, η αναγνώριση στο Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms και αναγνώριση της Sophos ως Gartner® Peer Insights™ 2021 Customers’ Choice for Endpoint Protection Platforms αποτελεί τεράστια τιμή και πιστεύουμε, απόδειξη της ποιότητας της προστασίας και των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Διαβάστε την πλήρη αναφορά στη διεύθυνση: https://www.sophos.com/en-us/report/magic-quadrant-endpoint-protection-platforms

Πηγή: Sophos