ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos έλαβε τη διάκριση Gartner Peer Insights Customers’ Choice για Network Firewalls

Οι πελάτες μίλησαν και έδωσαν στη Sophos τη διάκριση Gartner® Peer Insights™ Customers’ Choice στηn κατηγορία Network Firewall.

Από τις συνολικά 359 επαληθευμένες κριτικές πελατών, οι πελάτες από τις 28 Φεβρουαρίου 2022 συνιστούν σε μεγάλο βαθμό τη Sophos, με μέση βαθμολογία 4,7/5. Συνολικά, η Sophos έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ όλων των επώνυμων προμηθευτών έχοντας τουλάχιστον 150 κριτικές και αξιολογήσεις.


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ


Επιπλέον, η Sophos είναι ο μόνος προμηθευτής με διάκριση «Επιλογής Πελατών για Τείχη Προστασίας Δικτύου» για πελάτες του Δημόσιου τομέα, του Κυβερνητικού και του τομέα της Εκπαίδευσης ενώ επίσης έλαβε και τη διάκριση «Επιλογή Πελατών για Μεσαίου Μεγέθους Επιχειρήσεις, για τον Κατασκευαστικό Τομέα, τις Υπηρεσίες σε Ασία/Ειρηνικό και EMEA.

Με βάση αποκλειστικά τις κριτικές ανεξάρτητων πελατών που έχουν αξιολογηθεί αυστηρά από την Gartner, αυτή η επιβράβευση αποτελεί απόδειξη της απαράμιλλης προστασίας, της ανώτερης ορατότητας, της ευκολότερης διαχείρισης και της εξαιρετικής αξίας που προσφέρει το Sophos Firewall επί καθημερινού βάσεως σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Μοναδική διπλή αναγνώριση

Η Sophos είναι ο μόνος προμηθευτής που έλαβε τη διάκριση Customers’ Choice τόσο στο 2021 Voice of the Customer: Endpoint Protection Platforms όσο και στο 2022 Voice of the Customer: Network Firewalls.

Μέσω του Προσαρμοστικού Οικοσυστήματος Κυβερνοασφαλείας της (Adaptive Cybersecurity Ecosystem), οι πελάτες επωφελούνται από μερικές από τις πιο ισχυρές λύσεις ασφαλείας τερματικών συσκευών, φόρτων εργασίας, δικτύων, cloud και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διατίθενται στην αγορά. Και όλες τους διαχειριζόμενες μέσω της βασισμένης στο σύννεφο (cloud-based) ενοποιημένης πλατφόρμας της Sophos και υποστηριζόμενες από τις υπηρεσίες πληροφοριών απειλών της επιχείρησης ασφαλείας της, Sophos Labs και των ειδικών και εμπειρογνωμόνων της Sophos AI.

Ακούστε περισσότερους από 500 πελάτες του Sophos Firewall

 Το Gartner Peer Insights μοιράζεται την ανεξάρτητη φωνή των επαληθευμένων εταιρικών πελατών. Στα πρόσφατα σχόλια τους περιλαμβάνονται τα παρακάτω:

Ακούστε περισσότερους από 500 πελάτες του Sophos Firewall 

Το Gartner Peer Insights μοιράζεται την ανεξάρτητη φωνή των επαληθευμένων εταιρικών πελατών. Στα πρόσφατα σχόλια τους περιλαμβάνονται τα παρακάτω:

Οι παραπάνω είναι μόνο μερικές από τις 500+ κριτικές πελατών του Sophos Firewall που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Gartner Peer Insights. Η Sophos θα ήθελε επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσει τους πελάτες της που μοιράστηκαν τις σκέψεις και τα σχόλια τους. Η Sophos εκτιμά απεριόριστα τον χρόνο και την εμπιστοσύνη τους.

Το Sophos Firewall βελτιστοποιεί την προστασία του δικτύου σας

Το Sophos Firewall προσφέρει ισχυρή προστασία και υψηλή απόδοση ακόμη και στα πιο απαιτητικά δικτυακά περιβάλλοντα με οφέλη που απλά δεν μπορείτε να αποκτήσετε με κανένα άλλο τείχος προστασίας: 

Εκθέστε κρυφούς κινδύνους – Το Sophos Firewall κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από άλλες λύσεις στο να εκθέτει τους κρυφούς κινδύνους μέσω μίας κονσόλας με οπτικό υλικό, εμπλουτισμένων on-box και cloud αναφορών και μοναδικών πληροφοριών επικινδυνότητας. 

Αποκλεισμός άγνωστων απειλών – Το Sophos Firewall καθιστά τον αποκλεισμό άγνωστων απειλών μία ταχύτερη, απλούστερη και αποτελεσματικότερη διαδικασία από άλλα τείχη προστασίας με προηγμένη επιθεώρηση TLS υψηλής απόδοσης και μια πλήρη σειρά προηγμένων χαρακτηριστικών προστασίας που είναι αρκετά εύκολο να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε. 

Αυτόματη ανταπόκριση σε συμβάντα – Το Sophos Firewall με Synchronized Security (Συγχρονισμένη Ασφάλεια) ανταποκρίνεται αυτόματα σε συμβάντα στο δίκτυο χάρη στο Sophos Security Heartbeat, το οποίο μοιράζεται πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο μεταξύ της προστασίας Sophos Endpoint και του Sophos Firewall. 

Μιλήστε με τον αντιπρόσωπο της Sophos για να συζητήσετε πως το Sophos Firewall μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους ασφαλείας δικτύου σας. 

Το Sophos Firewall είναι ακόμα καλύτερο με το SFOS v19 

Το Sophos Firewall εξακολουθεί να ενισχύεται με την τελευταία έκδοση, η οποία προσφέρει Xstream SD-WAN, υψηλής απόδοσης VPN και ισχυρές νέες δυνατότητες αναζήτησης που βοηθούν στη βελτιστοποίηση της προστασίας και της απόδοσης του δικτύου σας. Αν χρησιμοποιείτε ήδη το Sophos Firewall, φροντίστε να δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες έκδοσης και να προχωρήσετε στην αναβάθμιση του από σήμερα κιόλας! 

Πηγή: Sophos