ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos έλαβε τη διάκριση Gartner Peer Insights Customers’ Choice για Network Firewalls

Βαθμολογία 4.7/5 για την Sophos στην κατηγορία Network Firewalls. Οι πελάτες αναγνώρισαν τη Sophos (Gartner® Peer Insights™ Customers’ Choice) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. 

Τα τελευταία δύο χρόνια, οι πελάτες αναγνώρισαν τη Sophos με μέση συνολική βαθμολογία 4,7/5 με βάση 462 επαληθευμένες κριτικές, από τις 31 Μαρτίου του 2023. Η Sophos επίσης, είναι η μοναδική εταιρεία που έλαβε τη διάκριση «Customers’ Choice» και στις δύο προϊοντικές κατηγορίες Endpoint Protection Platforms 2021 και Network Firewalls 2023. Επιπλέον, η Sophos είναι ο μόνος προμηθευτής με τη διάκριση «Επιλογή Πελατών για Network Firewalls» για πελάτες του Δημόσιου τομέα, του Κυβερνητικού και του τομέα της Εκπαίδευσης.

Με βάση αποκλειστικά τις κριτικές ανεξάρτητων πελατών που έχουν αξιολογηθεί αυστηρά από την Gartner, αυτή η επιβράβευση αποτελεί απόδειξη της απαράμιλλης αξίας που προσφέρει το Sophos Firewall, χάρη στην κορυφαία προστασία, την ανώτερη ορατότητα και την απλούστερη διαχείριση.


Κατεβάστε την αναφορά εδώ.


Το Gartner Peer Insights μοιράζεται την ανεξάρτητη φωνή των επαληθευμένων εταιρικών πελατών. Στα πρόσφατα σχόλια τους για το Sophos Firewall περιλαμβάνονται τα παρακάτω:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις εκατοντάδες κριτικές πελατών του Sophos Firewall που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Gartner Peer Insights. Η Sophos θα ήθελε επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσει τους πελάτες της που μοιράστηκαν τις σκέψεις και τα σχόλια τους. Η Sophos εκτιμά απεριόριστα τον χρόνο και την εμπιστοσύνη τους.

Το Sophos Firewall βελτιστοποιεί την προστασία του δικτύου σας

Το Sophos Firewall προσφέρει την απόλυτη αξία για την επένδυσή σας στην δικτυακή ασφάλεια καθώς παρέχει ισχυρή προστασία και υψηλή απόδοση ακόμη και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα δικτύου, με οφέλη που απλώς δεν είναι δυνατόν να αποκτήσετε με κανένα άλλο τείχος προστασίας:

Αποκαλύψτε κρυφούς κινδύνους – Το Sophos Firewall κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από άλλες λύσεις στο να εκθέτει/αποκαλύπτει τους κρυφούς κινδύνους μέσω μίας οπτικής κονσόλας, μέσω εμπλουτισμένων αναφορών τόσο «on-box» όσο και cloud καθώς και μέσω μοναδικών πληροφοριών επικινδυνότητας.

Αποκλεισμός άγνωστων απειλών – Το Sophos Firewall καθιστά τον αποκλεισμό άγνωστων απειλών μία ταχύτερη, απλούστερη και αποτελεσματικότερη διαδικασία από άλλα τείχη προστασίας με προηγμένη επιθεώρηση TLS υψηλής απόδοσης και μια πλήρη σειρά προηγμένων χαρακτηριστικών προστασίας που είναι αρκετά εύκολο να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε.

Αυτόματη ανταπόκριση σε συμβάντα – Το Sophos Firewall με Synchronized Security (Συγχρονισμένη Ασφάλεια) ανταποκρίνεται αυτόματα στα δικτυακά συμβάντα χάρη στο Sophos Security Heartbeat που μοιράζεται πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο μεταξύ της προστασίας Sophos Endpoint στα τερματικά σας και του Sophos Firewall.

Το Sophos Firewall είναι απλώς μέρος του καλύτερου οικοσυστήματος κυβερνοασφάλειας

Το Sophos Firewall προσφέρει ολοκληρωμένη ενσωμάτωση με την πλήρη γκάμα προϊόντων δικτυακής ασφάλειας ασφαλούς πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένων των Sophos Switches, Wireless, SD-RED και ZTNA -και μαζί με το υπόλοιπο οικοσύστημα κυβερνοασφάλειας της Sophos που περιλαμβάνει λύσεις ασφάλειας τερματικών (endpoint security), XDR, MDR και προστασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ανταλλαγής μηνυμάτων.

Είτε επιθυμείτε να προχωρήσετε στη διαχείριση του από μόνοι σας αξιοποιώντας την ενσωματωμένη κονσόλα διαχείρισης cloud με την ονομασία Sophos Central είτε επιθυμείτε να αφήσετε τη Sophos να αναλάβει τη διαχείριση για εσάς μέσω της 24/7 διαχειριζόμενης υπηρεσίας εντοπισμού απειλών και ανταπόκρισης θα είστε καλυμμένοι.

Πηγή: Sophos