ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos κέρδισε τη διάκριση Customer’s Choice στην έρευνα Gartner Peer Insights™ για πλατφόρμες προστασίας Endpoint

Οι πελάτες μίλησαν – και βράβευσαν τη Sophos με τη διάκριση «Επιλογή Πελάτη» στην έρευνα Gartner Peer Insights για τις Πλατφόρμες Προστασίας Endpoint (EPP) για τον Οκτώβριο του 2021. Επιπλέον, η Sophos είναι ο προμηθευτής που έλαβε μέρος στις περισσότερες αξιολογήσεις λαμβάνοντας παράλληλα την υψηλότερη βαθμολογία και ο μόνος προμηθευτής που έλαβε τη διάκριση «Επιλογή Πελάτη» και στις τέσσερις μεγάλες αγορές παγκοσμίως: στη Βόρεια Αμερική, στην EMEA, στη Λατινική Αμερική και στη περιοχή Ασία-Ειρηνικός. Από τις 31 Αυγούστου του 2021 και στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι πελάτες συνιστούν τη Sophos σε 505 ανεξάρτητες αξιολογήσεις (reviews) με μέση βαθμολογία 4,8 στα 5.

Βασισμένη αποκλειστικά σε κριτικές ανεξάρτητων πελατών που καλύπτουν τα αυστηρά κριτήρια της Gartner, η συγκεκριμένη υποψηφιότητα αποτελεί απόδειξη της απαράμιλλης και σε πραγματικές συνθήκες προστασίας, ανίχνευσης και ανταπόκρισης που παρέχει καθημερινά η Sophos σε εταιρικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Η διπλή αναγνώριση αποτελεί διπλή τιμή για τη Sophos

H παραπάνω διάκριση ήρθε λίγο αφότου η Sophos ανακηρύχθηκε «Ηγέτης» (Leader) στο Gartner® Magic Quadrant™ for Endpoint Protection Platforms (EPP) τον Μάιο του 2021. Η αναγνώριση της Sophos τόσο από τους πελάτες της όσο και από τους αναλυτές της Gartner φέτος αποτελεί διπλή τιμή για την εταιρεία που δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη.

Η φωνή του πελάτη

Το Gartner Peer Insights αναδεικνύει τις ανεξάρτητες φωνές των επαληθευμένων εταιρικών πελατών. Ανάμεσα στα πρόσφατα σχόλια σχετικά με την προστασία Endpoint της Sophos περιλαμβάνονται τα:

«Ανίχνευση και προστασία που συμβαδίζει πραγματικά με το διαρκώς αυξανόμενο τοπίο απειλών»

Κατασκευαστικός τομέας, $50M–$250M, Βόρεια Αμερική

«Η βαθιά εκμάθηση και η τεχνητή νοημοσύνη προσφέρουν εξαιρετική ανταπόκριση στην ανίχνευση με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση των επιθέσεων ransomware»

Τομέας λιανικού εμπορίου, $10B–$30B, Ασία-Ειρηνικός

«Οι ανιχνεύσεις μηδενικής ημέρας (zero-day) είναι εξαιρετικές. Συχνά λαμβάνουμε ειδοποιήσεις για απειλές από τη Sophos προτού το SOC μας αντιληφθεί τι μπορεί να συμβαίνει»

Κατασκευαστικός τομέας $500M – $1B, Βόρεια Αμερική/Λατινική Αμερική/Ασία-Ειρηνικός

Αυτές είναι μόνο τρεις από περισσότερες από 750 κριτικές πελατών για την προστασία Endpoint της Sophos που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα για το Gartner Peer Insights. Επί τη ευκαιρία, η Sophos θέλει να ευχαριστήσει τους πελάτες της που μοιράστηκαν τα σχόλιά τους. Η Sophos εκτιμά πραγματικά τον χρόνο και την εμπιστοσύνη τους.

Βελτιστοποιήστε την πρόληψη. Ελαχιστοποιήστε το χρόνο ανίχνευσης και ανταπόκρισης

Η προστασία Sophos Endpoint προσφέρει κορυφαίες στον κόσμο δυνατότητες πρόληψης, ανίχνευσης και ανταπόκρισης, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για περιβάλλοντα στον πραγματικό κόσμο. Είτε επιλέξετε να φροντίζετε μόνοι τη διαχείριση της ασφάλειας σας είτε ζητήσετε από την ομάδα της Sophos να αναλάβει δράση εκ μέρους σας, λαμβάνετε υποστήριξη απαράμιλλης ανθρώπινης και τεχνικής τεχνογνωσίας.

Βελτιστοποιήστε την πρόληψη

Κανείς δεν επικεντρώνεται περισσότερο στην πρόληψη επιθέσεων από τη Sophos και κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, ανεξάρτητες δοκιμές από τρίτους έδειξαν ότι τα προϊόντα της Sophos σταματούν κατά μέσο όρο το 99,98% των απειλών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μίας στρατηγικής που έχει δύο σκέλη:

Μειώστε την επιφάνεια επίθεσης, μη αφήνοντας την παραμικρή ευκαιρία στους επιτιθέμενους να εισβάλουν στον οργανισμό σας. Αυτό περιλαμβάνει:

  • Αποκλείοντας τις δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές και τις κακόβουλες ή ύποπτες ιστοσελίδες βάσει περιεχομένου ή βαθμολογίας URL
  • Ελέγχοντας ποιες εφαρμογές ή συσκευές επιτρέπεται να εκτελούνται ή να λειτουργούν
  • Κλειδώνοντας τις διαμορφώσεις διακομιστή με ένα μόνο κλικ

Αποτρέψτε τις επιθέσεις με τη χρήση τεχνολογιών πολυεπίπεδης προστασίας για να σταματήσετε τόσο τις απειλές όσο και τις τακτικές που χρησιμοποιούν οι επιτιθέμενοι:

  • Η πρόληψη συμπεριφοράς βάσει Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) μπλοκάρει το άγνωστο βάσει τεχνικών, συμπεριφορών και ανωμαλιών
  • Η τεχνολογία anti-ransomware βάσει συμπεριφοράς εμποδίζει τους εισβολείς να κρυπτογραφήσουν τα αρχεία σας
  • Η πρόληψη ενάντια στα exploits σταματά τις τεχνικές που χρησιμοποιούν οι εισβολείς και σας προστατεύουν από επιθέσεις που αξιοποιούν άγνωστες ή πρωτοεμφανιζόμενες ευπάθειες και τρωτά σημεία

Με το να αποτρέψετε τους επιτιθέμενους να κερδίσουν έδαφος, το προϊόν της Sophos ελαχιστοποιεί την αναλογία σήματος προς θόρυβο (signal-to-noise) παρέχοντας τη δυνατότητα στους αμυνόμενους να επικεντρώνονται σε λιγότερες και ακριβέστερες ανιχνεύσεις.

Ελαχιστοποιήστε τον χρόνο ανίχνευσης και ανταπόκρισης

Τα ισχυρά εργαλεία και η ανθρώπινη τεχνογνωσία της Sophos εντοπίζουν, εξουδετερώνουν και αποβάλλουν τους επιτιθέμενους γρήγορα προτού καταφέρουν να πάρουν τον έλεγχο.

Η Sophos παρέχει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, απαράμιλλές δυνατότητες κυνηγιού και εξουδετέρωσης απειλών, οι οποίες παρέχονται ως μία πλήρως διαχειριζόμενη υπηρεσία από ειδικούς της Sophos

Η ομάδα της Sophos γίνεται η ομάδα σας και η τεχνογνωσία της στο κυνήγι απειλών βοηθά να αυξήσετε και να επεκτείνετε τη δική σας ομάδα

Η ανοιχτή πλατφόρμα Sophos XDR ενσωματώνεται με τις υπάρχουσες λειτουργίες ασφαλείας σας (η Sophos δηλώνει υπερήφανη που έλαβε τη διάκριση του Αντιπροσωπευτικού Προμηθευτή στον νέο Οδηγό Αγοράς της Gartner για τις λύσεις XDR)

Εν τέλει, αυτή η προσέγγιση παρέχει ανώτερα αποτελέσματα στην ασφάλεια για τους πελάτες της Sophos: καλύτερη προστασία, μειωμένο ρίσκο και χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO).

Μάθετε περισσότερα

Για να μάθετε περισσότερα για τις ανεξάρτητες δοκιμές και αξιολογήσεις του προϊόντος προστασίας Endpoint της Sophos, σας ενθαρρύνουμε να:

Ελέγξετε την Επιλογή Πελάτη στην έρευνα Gartner Peer Insights για τον Οκτώβριο του 2021 που πραγματοποιήθηκε για τις Πλατφόρμες Προστασίας Endpoint (EPP)

Διαβάσετε τις 750 επαληθευμένες κριτικές πελατών στην ιστοσελίδα Gartner Peer Insights

Να ελέγξετε το Gartner Magic Quadrant για τις Πλατφόρμες Προστασίας Endpoint (EPP) για το 2021

Αν θέλετε να συζητήσετε τις δικές απαιτήσεις ασφάλειας τερματικών συσκευών (Endpoint) και να μάθετε πως μπορεί να σας βοηθήσει η Sophos, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Sophos ή μιλήστε με την εσωτερική ομάδα της εταιρείας που θα χαρεί να σας βοηθήσει.

Πηγή: Sophos