ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αρίστευσε για ακόμη μία φορά το Sophos Mobile Security στη δοκιμή του AV-Test για το malware στο Android

Από τον Σεπτέμβριο του 2014 –που σημαίνει για 29 συγκριτικά τεστ στη σειρά!- το Sophos Mobile Security συγκεντρώνει την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία στην συγκριτική δοκιμή ανίχνευσης malware του AV-Test, επιτυγχάνοντας –και αυτή τη φορά- τις υψηλότερες βαθμολογίες σε όλες τις κατηγορίες της δοκιμής.

Στην δοκιμή του περασμένου Μάϊου, η λύση της Sophos έλαβε βαθμολογία 6.0 (στα 6.0), την υψηλότερη δυνατή δηλαδή, επιδεικνύοντας μάλιστα μηδενικά ψευδώς θετικά.

Χάρη επίσης στο ενστικτώδες περιβάλλον χρήσης που καθιστά την διαχείριση μία απλή διαδικασία, το Sophos Mobile Security έλαβε βαθμολογία επίσης 6.0 στην κατηγορία της ευχρηστίας.

Το Sophos Mobile Security έλαβε επίσης την μέγιστη βαθμολογία και στην κατηγορία των χαρακτηριστικών, χάρη στις ιδιαίτερα ισχυρές δυνατότητες του, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται το απομακρυσμένο κλείδωμα και η απομακρυσμένη διαγραφή των δεδομένων του κινητού (data wiping) όπως και η ασφαλή πλοήγηση στο Internet.

Μπορείτε να δείτε την συγκριτική δοκιμή και την αξιολόγηση που πραγματοποίησε το AV-Test για όλες τις λεπτομέρειες εδώ, ενώ μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το εργαλείο Sophos Mobile Security για το κινητό Android σας από το Google Play store.