ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Sophos Mobile τώρα σε «συγχρονισμό» με το Google Cloud Identity

Η ενσωμάτωση νέων συσκευών στους ελέγχους πολιτικής διαχείρισης περιλαμβάνει το σημαντικό βήμα της επαλήθευσης χρήστη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε ένας από τους συνεργάτες για το λανσάρισμα της νέας ασφαλούς λειτουργίας LDAP του Google Cloud, που λανσαρίστηκε πρόσφατα στο συνέδριο Google Next London.

Οι πελάτες της Sophos και του Sophos Mobile έχουν πλέον τη δυνατότητα να ταυτοποιήσουν τους χρήστες τους με το G Suite και το Google Cloud Identity.

Οι οργανισμοί και εταιρείες που χρησιμοποιούν G Suite ή Google Cloud Identity, θα διαπιστώσουν ότι θα απλοποιηθεί δραματικά τη διαδικασία εγγραφής για νέες συσκευές. Το Sophos Mobile θα χρησιμοποιήσει τη νέα ασφαλή εφαρμογή LDAP της Google για να ταυτοποιεί δυναμικά τους χρήστες κατά τη διάρκεια της εγγραφής.

Η Google θα διανέμει το ασφαλές πρωτόκολλο LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) στους πελάτες των Cloud Identity και G Suite μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Οι πελάτες της Sophos που χρησιμοποιούν τον δικό τους διακομιστή διαχείρισης Sophos Mobile μπορούν να επωφεληθούν από την κυκλοφορία του Sophos Mobile 8.6 μέσα στο μήνα.

Εάν δεν είστε ήδη πελάτης της Sophos Mobile και αναρωτιέστε για τον καλύτερο τρόπο προστασίας και διαχείρισης του στόλου των φορητών συσκευών σας, δείτε το Sophos Mobile.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.