ΠΡΟΪΟΝΤΑ

To Sophos MDR είναι η #1 υπηρεσία MDR στον κόσμο σύμφωνα με το G2 Peer Reviews

Οι περισσότεροι οργανισμοί εμπιστεύονται τη Sophos από οποιονδήποτε άλλο προμηθευτή για διαχειριζόμενη ανίχνευση και απόκριση (MDR). Επιπλέον, η λύση MDR της Sophos έχει την υψηλότερη βαθμολογία από τους ίδιους τους χρήστες.

Το G2, κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης λογισμικού που περιλαμβάνει κριτικές πελατών για λύσεις κυβερνοασφάλειας, ανακήρυξε την πρόταση της Sophos ως την κορυφαία συνολικά λύση MDR στην έκθεση του για τον Χειμώνα του 2023 (Winter 2023 Report) βαθμολογώντας τη Sophos ψηλότερα από 10 άλλους κορυφαίους προμηθευτές.

Συγκεκριμένα, το Sophos MDR είναι η Νο.1 λύση στις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Overall MDR Grid
  • Mid-Market Grid
  • Momentum Index
  • Usability Index
  • Implementation Index

Διαβάστε τι έχουν να πουν μερικοί πελάτες του Sophos MDR για την υπηρεσία:

Η καλή κυβερνοάμυνα δεν είναι μόνο ζήτημα τεχνολογίας. Το χάσμα δεξιοτήτων στην κυβερνοασφάλεια εξακολουθεί να αυξάνεται με ανησυχητικό ρυθμό με αποτέλεσμα πολλοί οργανισμοί απλώς να μην μπορούν να παραμείνουν μπροστά από τους καλά οργανωμένους, καινοτόμους και ολοένα και πιο βιομηχανοποιημένους αντιπάλους (κυβερνοεγκληματίες).

Με το Sophos MDR, οι πελάτες επωφελούνται από μια πλήρως διαχειριζόμενη υπηρεσία λειτουργιών ασφαλείας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, η οποία παρέχεται από εξειδικευμένους μηχανικούς στην ανίχνευση και στην απόκριση σε κυβερνοεπιθέσεις, τις οποίες η τεχνολογία από μόνη της αδυνατεί να σταματήσει. Η Sophos είναι η πρώτη και μοναδική πάροχος και προμηθεύτρια ασφάλειας τερματικών (endpoint security) που ενσωματώνει τόσο εγγενή όσο και αγνωστική ως προς τον προμηθευτή τηλεμετρία από εργαλεία τρίτων, επιταχύνοντας την ανίχνευση, την έρευνα και την απόκριση σε απειλές και επιτρέποντας στους πελάτες να αυξήσουν την απόδοση των επενδύσεων που ήδη έχουν κάνει στην ασφάλεια.

Εκτός από την αναγνώριση της Sophos από το G2, η εταιρεία τιμήθηκε πρόσφατα με περαιτέρω αναγνώριση από τον κλάδο για την καινοτομία της και την παροχή ανώτερων αποτελεσμάτων στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Το Sophos MDR ανέφερε επιτυχώς κακόβουλη δραστηριότητα και στα 10 βήματα MITRΕ ATT&CK® στην πρώτη Αξιολόγηση MITRE Engenuity ATT&CK® για παρόχους υπηρεσιών ασφαλείας. Επιπλέον, το Sophos MDR αναγνωρίστηκε ως «Best Cyber Managed Threat Response» για κυβερνητικούς οργανισμούς των ΗΠΑ από το περιοδικό American Security Today. Η αναγνώριση τόσο από τους πελάτες όσο και από τους αναλυτές επικυρώνει με τον πλέον εμβληματικό τρόπο τα ανώτερα αποτελέσματα κυβερνοασφάλειας που παρέχει η Sophos στους πελάτης σε όλο τον κόσμο.

Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και τη δέσμευση τους στην επιλογή της Sophos ως συνεργάτη υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας. Λαμβάνουμε όλους αυτούς τους επαίνους ως κίνητρο για να συνεχίσουμε να καινοτομούμε ακατάπαυστα ώστε να προσαρμοστούμε στις τυχόν νέες απειλές που θα φέρει το νέο έτος.

Ξεκινήστε σήμερα κιόλας

Η υπηρεσία Sophos MDR έχει κατακλύσει την αγορά. Περισσότεροι από 13.000 οργανισμοί βασίζονται ήδη στη Sophos για την ανίχνευση, τη διερεύνηση και την απόκριση σε απειλές 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, καθιστώντας την ως την πιο αξιόπιστη υπηρεσία MDR στον κόσμο. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα τόσο για τις υπηρεσίες μας όσο και για τις ενσωματώσεις τρίτων και προγραμματίστε μια κλήση με έναν σύμβουλο ασφαλείας της Sophos ή της NSS.

Πηγή: Sophos