ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα Sophos MDR και Sophos XDR πλέον ενσωματώνονται με το Veeam

Οι οργανισμοί που χρησιμοποιούν το Veeam Backup and Replication μπορούν πλέον να ενισχύσουν τις άμυνες τους ενάντια στο ransomware με τα Sophos MDR και Sophos XDR. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πως η νέα ενσωμάτωση των προϊόντων της Sophos με το Veeam σας προσφέρει καλύτερη ορατότητα για τον εντοπισμό και την αποτροπή απειλών που έχουν στόχο τα εταιρικά αντίγραφα ασφαλείας.

Η λήψη αντιγράφων ασφαλείας και η ανάκτηση δεδομένων αποτελούν βασικά στοιχεία μίας ολιστικής προσέγγισης στη στρατηγική ασφαλείας. Αντίπαλοι επιχειρούν να «αλλοιώσουν» (παραβιάσουν) τις λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για να αποτρέψουν την αποκατάσταση από επιθέσεις ransomware – ο έγκαιρος εντοπισμός αυτής της κακόβουλης δραστηριότητας είναι κρίσιμης σημασίας.

Η νέα ενσωμάτωση των λύσεων της Sophos με το Veeam ανταλλάσσει απρόσκοπτα πληροφορίες που σχετίζονται με την ασφάλεια όταν εμφανίζεται μία νέα απειλή, επεκτείνοντας την ορατότητα για να βοηθήσει στον εντοπισμό, τη διερεύνηση και την αντιμετώπιση ενεργών επιθέσεων.

Η νέα αυτή ισχυρή συνεργασία παρέχει τη σιγουριά ότι τα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων είναι πάντα διαθέσιμα και προστατευμένα, επιτρέποντας στους οργανισμούς να εντοπίζουν απειλές, να διερευνούν ύποπτες δραστηριότητες και τελικώς να προχωρούν σε γρήγορη ανάκτηση των δεδομένων τους.

Με τη Sophos και τη Veeam, οι οργανισμοί μπορούν να διασφαλίσουν την ακεραιότητα και τη διαθεσιμότητα των αντιγράφων ασφαλείας τους, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων λόγω κακόβουλου λογισμικού, τυχαίας διαγραφής, εσωτερικών απειλών ασφαλείας και άλλων σεναρίων απώλειας δεδομένων.

  • Η υπηρεσία Sophos MDR παρακολουθεί την κατάσταση της ασφάλειας σε 24ωρη βάση και φιλτράρει τις περιττές ειδοποιήσεις ενώ παράλληλα διερευνά απειλές σε περιβάλλοντα Veeam όπως απόπειρες διαγραφής αποθετηρίων αντιγράφων ασφαλείας, απενεργοποίησης του ελέγχου ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων, διαγραφής κωδικών κρυπτογράφησης και άλλων.
  • Οι οργανισμοί που χρησιμοποιούν τη λύση Sophos XDR για διερεύνηση και αντιμετώπιση απειλών από την εσωτερική ομάδα ασφαλείας τους μπορούν επίσης να ενσωματώσουν την τηλεμετρία του Veeam για τον εντοπισμό κάποιας δυνητικά κακόβουλης δραστηριότητας σε συνδυασμό με ανιχνεύσεις απειλών από άλλες πηγές σε μια μοναδική, ενιαία πλατφόρμα και κονσόλα.

Η ισχυρότερη προστασία ενάντια σε επιθέσεις ransomware

Η λύση Sophos XDR και η υπηρεσία Sophos MDR περιλαμβάνουν την κορυφαία στον κλάδο τεχνολογία CryptoGuard που ανιχνεύει και αποτρέπει καθολικά το ransomware προτού επηρεάσει υπολογιστές και συστήματα, συμπεριλαμβανομένων και των νέων παραλλαγών καθώς και της τοπικής και απομακρυσμένης κρυπτογράφησης (remote ransomware).

Οι ανώτερες δυνατότητες πρόληψης, εντοπισμού και αντιμετώπισης της Sophos, σε συνδυασμό με τα αμετάβλητα (immutable) αντίγραφα ασφαλείας και το versioning που παρέχει η Veeam, διασφαλίζουν ότι τα αντίγραφα ασφαλείας σας παραμένουν ασφαλή και ανακτήσιμα.

Ενισχύστε τις άμυνες σας με τη νέα ενσωμάτωση των Sophos και Veeam

Η νέα ενσωμάτωση με τη λύση Veeam είναι πλέον διαθέσιμη ως πρόσθετο (add-on) για τις συνδρομές Sophos MDR και Sophos XDR μέσω μιας νέας άδειας με την ονομασία «Backup and Recovery Integration Pack».

Για να μάθετε περισσότερα και να εξερευνήσετε πως τα Sophos MDR και Sophos XDR μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό σας να αμυνθεί καλύτερα ενάντια σε ενεργούς αντιπάλους, συμπεριλαμβανομένων και των επιθέσεων που έχουν στόχο τα αποθετήρια αντιγράφων ασφαλείας σας, μιλήστε με έναν σύμβουλο της Sophos ή με έναν συνεργάτη της Sophos.

Είστε ήδη πελάτης του Sophos MDR ή του Sophos XDR; Ενεργοποιήστε την ενσωμάτωση με τη Veeam στην κονσόλα Sophos Central από σήμερα κιόλας.

Πηγή: Sophos