ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα Sophos MDR και Sophos XDR ενσωματώνονται πλέον με το Google Workspace

Προστατεύστε τα εργαλεία παραγωγικότητας Google Workspace σας με Sophos.

Οι οργανισμοί με κατανεμημένο εργατικό δυναμικό βασίζονται ολοένα και περισσότερο σε πλατφόρμες παραγωγικότητας που βασίζονται στο νέφος (cloud-based) όπως είναι οι Microsoft 365 και Google Workspace για ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους, διαμοιρασμό και κοινή χρήση αρχείων και συνεργατικότητα. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πως η νέα ενσωμάτωση (ενοποίηση) των εργαλείων της Sophos με την πλατφόρμα Google Workspace μπορεί να σας βοηθήσει να αμυνθείτε ενάντια στις προηγμένες επιθέσεις που στοχεύουν τα κρίσιμης σημασίας για την επιχείρηση σας εργαλεία παραγωγικότητας.

Εντοπίστε και αμυνθείτε ενάντια σε απειλές που έχουν στόχο τα περιβάλλοντα Google Workspace

Μπορεί η πλατφόρμα Google Workspace (παλαιότερα γνωστή και ως G Suite) να ενσωματώνει ορισμένες ελέγχους ασφαλείας ωστόσο η διερεύνηση, η επικύρωση και η αντιμετώπιση απειλών μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για τις ομάδες ασφαλείας που δεν διαθέτουν επαρκείς πόρους.

Οι ομάδες ασφαλείας χρειάζονται εξαιρετικά λεπτομερή ορατότητα σε ολόκληρο το περιβάλλον πληροφορικής για να είναι σε θέση να αμυνθούν έναντι των ενεργών αντιπάλων. Η λύση Sophos Extended Detection and Response (XDR) και η υπηρεσία Sophos Managed Detection and Response (MDR) αξιοποιούν μια προσέγγιση συνδεδεμένης τεχνολογίας που συσχετίζει δεδομένα από ένα ευρύ οικοσύστημα προϊόντων και τεχνολογιών, παρέχοντας πλήρη ορατότητα σε όλες τις εφαρμογές, τα εργαλεία και τα στοιχεία ασφαλείας σας.

Η Sophos εγκαινίασε μια νέα ενσωμάτωση/ενοποίηση που επεκτείνει το συγκεκριμένο οικοσύστημα συλλέγοντας δεδομένα ασφαλείας και τηλεμετρία από τη σουίτα παραγωγικότητας Google Workspace, παρέχοντας στους αναλυτές της υπηρεσίας Sophos MDR και στους χρήστες της λύσης Sophos XDR καλύτερη ορατότητα για τον εντοπισμό και την αναχαίτιση απειλών.

Η υπηρεσία Sophos MDR παρέχει 24ωρη παρακολούθηση της ασφάλειας, φιλτράρει τις περιττές ειδοποιήσεις και διερευνά απειλές για το περιβάλλον Google Workspace σας, όπως για παράδειγμα τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον λογαριασμό Google και την κακόβουλη δραστηριότητα Gmail.

Οι οργανισμοί που χρησιμοποιούν το προϊόν Sophos XDR για διερεύνηση και απόκριση από τη δική τους εσωτερική ομάδα πληροφορικής/ ασφαλείας μπορούν επίσης να ενσωματώσουν την τηλεμετρία Google Workspace για τον εντοπισμό οποιασδήποτε δυνητικά κακόβουλης δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων ύποπτων συνδέσεων (logins), δραστηριότητας από λογαριασμούς χρηστών που έχουν ανασταλεί ή ανώμαλων αλλαγών στις ρυθμίσεις του λογαριασμού διαχείρισης (administrator)- και όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με εντοπισμό απειλών από άλλες πηγές σε μια μοναδική ενιαία οθόνη.

Διατίθεται σε πελάτες Sophos MDR και Sophos XDR χωρίς πρόσθετη χρέωση

Η Sophos περιλαμβάνει μια σειρά «έτοιμων» ενσωματώσεων τόσο με τεχνολογίες της Sophos όσο και με τεχνολογίες τρίτων για όλες τις συνδρομητικές βαθμίδες των υπηρεσιών και προϊόντων Sophos MDR και Sophos XDR. Οι ενσωματώσεις με εργαλεία παραγωγικότητας, όπως είναι το Microsoft 365 και πλέον και το Google Workspace είναι διαθέσιμες σε όλους τους νέους και υφιστάμενους πελάτες των Sophos MDR και Sophos XDR χωρίς πρόσθετη χρέωση.

Αναβαθμίστε τις άμυνές σας με τη νέα ενσωμάτωση Google Workspace

Για να μάθετε περισσότερα και να διερευνήσετε πως το Sophos MDR και το Sophos XDR μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό σας να ενισχύσει την άμυνα του απέναντι στους ενεργούς αντιπάλους, συμπεριλαμβανομένων και των επιθέσεων που στοχεύουν τα εργαλεία παραγωγικότητας, μιλήστε με έναν σύμβουλο της Sophos ή τον συνεργάτη της Sophos στην περιοχή σας.

Είστε ήδη πελάτης του Sophos MDR ή του Sophos XDR; Ενεργοποιήστε την ενσωμάτωση του Google Workspace στην κονσόλα Sophos Central από σήμερα κιόλας.

Πηγή: Sophos