ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαθέσιμη η υπηρεσία Managed Threat Detection της Sophos

Διαθέσιμη είναι από τον Ιούλιο η Sophos Managed Threat Detection, η νέα υπηρεσία της ομάδας Sophos Managed Threat Response (MTR).

Η υπηρεσία Sophos Managed Threat Detection παρέχει 24/7 παρακολούθηση απειλών και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί παράλληλα με προϊόντα προστασίας για τερματικές συσκευές που δεν προέρχονται από την Sophos. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την τρέχουσα προστασία τερματικών συσκευών σας, απολαμβάνοντας την ηρεμία που χρειάζεστε καθώς ο οργανισμός σας παρακολουθείται από τους ειδικούς της Sophos.

Η υπηρεσίες Managed Threat Detection είναι ρυθμισμένη να ανιχνεύει ύποπτη δραστηριότητα που μπορεί να «ξεφύγει» από τη λύση endpoint που χρησιμοποιείτε και δεν είναι της Sophos. Για παράδειγμα, δραστηριότητα ransomware πριν από την εκτέλεση ή και κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης, δραστηριότητες Active Adversary και Persistence. Ανάλογα με τη σοβαρότητά τους, οι ανιχνεύσεις θα παράγουν περιπτώσεις μόλυνσης ή παραβίασης. Όλες οι περιπτώσεις στη συνέχεια θα επικυρωθούν από αναλυτή προτού ειδοποιηθεί ο πελάτης. Με αυτόν τον τρόπο, η υπηρεσία της Sophos σηκώνει όλα τα βάρη για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες λαμβάνουν εύχρηστη ευφυΐα και δεν υπερτροφοδοτούνται με ειδοποιήσεις και συναγερμούς.

Η σαφής και ξεκάθαρη επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας κατά την εκτέλεση ενός προγράμματος λειτουργιών ασφαλείας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η υπηρεσία Managed Threat Detection παρέχει μια σταθερή ροή πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων εβδομαδιαίων και μηνιαίων αναφορών και ειδοποιήσεων, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για απειλές σε πραγματικό χρόνο και μίας κονσόλας ελέγχου στο Sophos Central.

Στην περίπτωση που απαιτηθεί βοήθεια για να ανταποκριθείτε σε μία ενεργή απειλή, η ομάδα Sophos Rapid Response είναι διαθέσιμη ως πρόσθετη υπηρεσία. Η υπηρεσία Sophos Rapid Response παρέχει γρήγορη, απομακρυσμένη βοήθεια έκτακτης ανάγκης για τη διερεύνηση και την εξουδετέρωση των ενεργών απειλών. Οι πελάτες της Sophos έχουν ένα ενσωματωμένο πλεονέκτημα ταχύτητας αφού η ομάδα Rapid Response έχει άμεση πρόσβαση στην τηλεμετρία και την καταγραφή δεδομένων που παρέχονται από τους agents του Managed Threat Detection.

Πηγή: Sophos