ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. Αναζητάτε ένα δωρεάν εργαλείο cloud security;

Η χρήση υπηρεσιών cloud αυξήθηκε σημαντικά φέτος, με το 97% των υπευθύνων λήψης αποφάσεων να λένε ότι η πανδημία του νέου κορωνοϊού που προκαλεί την ασθένεια COVID-19 επιτάχυνε τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τη χρήση των υπηρεσιών cloud στις εταιρείες τους. Όσοι οργανισμοί δεν έχουν ήδη υιοθετήσει το cloud, είναι πολύ πιθανό να έχουν ήδη δρομολογήσει τη μετάβαση τους.

Από την έκθεση/ έρευνα «Sophos State of Cloud Security», στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 3.500 επαγγελματίες από τον χώρο της πληροφορικής, έγινε γνωστό ότι το 70% των οργανισμών που φιλοξενούν ήδη δεδομένα και φόρτους εργασίας στο δημόσιο cloud έχουν αναφέρει περιστατικά ασφαλείας τους τελευταίους 12 μήνες.

Η Sophos, μπορεί να βοηθήσει αυτούς τους οργανισμούς να εντοπίζουν και να ανταποκρίνονται σε τέτοιες απειλές στο σύννεφο ταχύτερα, να εξαλείψουν πιθανά σημεία παραβίασης και να βελτιστοποιήσουν τις δαπάνες τους στο cloud. Τώρα μάλιστα, μπορούν να το κάνουν δωρεάν χρησιμοποιώντας το Cloud Optix στο AWS Marketplace.

Το δωρεάν εργαλείο διαχείρισης cloud security

Το Cloud Optix, το εργαλείο διαχείρισης cloud security της Sophos, προστατεύει τα περιβάλλοντα Amazon Web Services, Microsoft Azure και Google Cloud Platform. Παρακολουθεί συνεχώς τις διαμορφώσεις υπηρεσιών cloud και εντοπίζει ύποπτη δραστηριότητα, ανασφαλή deployments και ρόλους IAM με υπερβολικά προνόμια ενώ παράλληλα συμβάλλει στη βελτιστοποίηση των δαπανών cloud. Με απλά λόγια: εντοπίζει πιθανά σημεία παραβίασης σε περιβάλλοντα cloud πριν εντοπιστούν και χρησιμοποιηθούν από τους κυβερνοεγκληματίες.

Παρακολουθήστε 25 στοιχεία σας στο cloud δωρεάν

Η Sophos παρέχει τώρα στους πελάτες της την δυνατότητα να παρακολουθούν έως και 25 περιουσιακά στοιχεία τους στο cloud εντελώς δωρεάν. Για να ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα, δεν έχουν παρά να προχωρήσουν σε εγγραφή μέσω του Cloud Optix AWS Marketplace. Στη συνέχεια, μόλις συνδεθούν στον λογαριασμό Cloud Optix τους, μπορούν απλώς να ενεργοποιήσουν τo δωρεάν επίπεδο από το μενού στην άνω δεξιά γωνία της κονσόλας του Cloud Optix.

Πως λειτουργεί το δωρεάν επίπεδο Cloud Optix:

  • Οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν 25 στοιχεία cloud (δείτε πως το Cloud Optix μετρά τα στοιχεία)
  • Πρόκειται για ένα προαιρετικό, δωρεάν επίπεδο χρήσης. Οι πελάτες θα πρέπει να εγγραφούν μέσω του listing Cloud Optix AWS Marketplace και, στη συνέχεια, αφού συνδεθούν στους λογαριασμούς τους στο Cloud Optix μπορούν να ενεργοποιήσουν το δωρεάν επίπεδο από την επάνω δεξιά γωνία του πίνακα ελέγχου του Cloud Optix, όπως φαίνεται παραπάνω.
  • Μόλις ενεργοποιηθεί, οι πελάτες θα χρεώνονται μόνο για χρήση που υπερβαίνει αυτό το όριο.

Ξεκινήστε να προστατεύετε τα δημόσια περιβάλλοντά cloud σας σήμερα

Ρύθμιση χωρίς κινδύνους

Δεν απαιτούνται λήψεις. Το Cloud Optix είναι μια υπηρεσία SaaS χωρίς agent, που είναι εύκολο να ρυθμιστεί καθώς έχει read-only πρόσβαση σε περιβάλλοντα cloud. Για βοήθεια σχετικά με τη διαμόρφωση της υπηρεσίας, επισκεφθείτε τον ηλεκτρονικό οδηγό βοήθειας του Cloud Optix.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λύση διαχείρισης ασφάλειας cloud, επισκεφθείτε τη σελίδα Cloud Optix στον ιστότοπο της Sophos.

Σημείωση: Οι πελάτες που εγγράφονται στο Cloud Optix μέσω του AWS Marketplace θα διαχειρίζονται το προϊόν από μια αυτόνομη κονσόλα, παρέχοντας όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες για το Cloud Optix μέσω του Sophos Central.