ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos διακρίνεται ως ηγέτης και κορυφαίος προμηθευτής στην έκθεση Omdia Universe για τις ολοκληρωμένες λύσεις XDR

Η Sophos βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Sophos με το Intercept X Advanced with XDR ονομάστηκε κορυφαίος προμηθευτής και ηγέτης στην νέα έκθεση Omdia Universe για τις ολοκληρωμένες λύσεις εκτεταμένης ανίχνευσης και απόκρισης (XDR).

Η παγκόσμια εταιρεία ερευνών κατέταξε τη Sophos στην υψηλότερη θέση σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες δυνατοτήτων -υπερέχοντας από τις ανταγωνιστικές προσφορές με την καλύτερη λύση απόκρισης σε απειλές στον κλάδο, την καλύτερη διαχείριση, το καλύτερο deployment και την καλύτερη τιμολόγηση και αδειοδότηση- με το Sophos Intercept X Advanced με XDR να επιδεικνύει την «κυριαρχία του στο «Threat Response and Resolution», που είναι ένας τομέας στον οποίο οι άλλες λύσεις επέδειξαν απόδοση κατώτερη των προσδοκιών». 

Σύμφωνα με την ανάλυση της Omdia στην έκθεση, η Sophos θα πρέπει να βρίσκεται στη λίστα των οργανισμών αν αναζητούν:

  • Μια λύση επιχειρησιακής κλάσης με διαισθητική χρηστικότητα σε όλους τους τομείς
  • Ανώτερη αποκατάσταση απειλών με αυτοματοποιημένες ενέργειες απόκρισης για τυπικά σενάρια
  • Απλουστευμένη τιμολόγηση και αδειοδότηση, συν υποστήριξη από τη Sophos και τους συνεργάτες της

Ο Eric Parizo, Managing Principal Analyst της Omdia, σχολίασε: «Η Omdia πιστεύει ότι οι καλύτερες ολοκληρωμένες λύσεις XDR προσφέρουν μια θεμελιωδώς διαφορετική προσέγγιση στον εντοπισμό απειλών, στην έρευνα και στην απόκριση (TDIR) -μια (προσέγγιση) που είναι ταχύτερη, απλούστερη, περισσότερο αυτοματοποιημένη και τελικώς αποτελεσματικότερη. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα κριτήρια, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Sophos Intercept X Advanced with XDR κατέλαβε την κορυφή στην συνολική κατάταξη στην έκθεση Comprehensive XDR Omdia Universe για τη περίοδο 2022-23. 

Διαβάστε την πλήρη έκθεση εδώ. 

Ταχύτερη, πιο ακριβής ανίχνευση και απόκριση 

Το Sophos Intercept X with XDR συνδυάζει ισχυρές δυνατότητες προστασίας, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας anti-ransomware, της τεχνητής νοημοσύνης βαθιάς εκμάθησης, της πρόληψης exploits και του μετριασμού εν ενεργεία απειλών για την αποτελεσματική αντιμετώπιση επιθέσεων με το καλύτερο στην κατηγορία εργαλείο XDR, για ταχύτερη, ακριβέστερη ανίχνευση (εντοπισμό) και απόκριση. 

Μειώστε τους χρόνους εντοπισμού και διερεύνησης 

Το Sophos XDR σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε άμεσα τη πληροφόρηση που χρειάζεστε μέσω μιας εκτεταμένης βιβλιοθήκης έτοιμων και προσαρμόσιμων προτύπων (templates) που καλύπτουν πολλά διαφορετικά σενάρια κυνηγιού απειλών και λειτουργιών πληροφορικής. Επίσης, μπορείτε να γράψετε τα δικά σας. Έχετε πρόσβαση σε ζωντανά δεδομένα συσκευής, σε δεδομένα έως και 90 ημερών στο δίσκο, σε δεδομένα έως και 30 ημερών που είναι αποθηκευμένα στο αποθετήριο cloud του Sophos Data Lake και μία αυτόματα παραγόμενη λίστα ύποπτων στοιχείων, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς από που να ξεκινήσετε. 

Επιταχύνετε την απόκριση 

Με βαθμολογίες επικινδυνότητας για κάθε ανίχνευση, οι οποίες έχουν καθοριστεί βάσει προτεραιότητας από Τεχνητή Νοημοσύνη που αξιοποιεί τη πληροφόρηση απειλών της Sophos X-Ops, το Sophos XDR διευκολύνει τον προσδιορισμό ζητημάτων που χρειάζονται άμεσα τη προσοχή σας. Οι ανιχνεύσεις περιλαμβάνουν σημαντικές πληροφορίες όπως ο χρόνος και η περιγραφή της ανίχνευσης, το όνομα της διεργασίας και το hash, ενώ μπορείτε εύκολα να εμπλουτίσετε τα δεδομένα σας αναζητώντας κάποιο hash στο VirusTotal, τη φήμη μιας διεύθυνσης IP στο SANS ή να δημιουργήσετε τους δικούς σας εμπλουτισμούς με οποιαδήποτε διαδικτυακή υπηρεσία.

Οπλισμένο με τις πληροφορίες που χρειάζεστε, το Sophos XDR σας παρέχει τη δυνατότητα να αποκρίνεστε γρήγορα, ακόμα κι αν η συσκευή που έχει επηρεαστεί δεν είναι φυσικά παρούσα. Μπορείτε να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση σε συσκευές για να πραγματοποιήσετε περαιτέρω έρευνα, να εγκαταστήσετε και να απεγκαταστήσετε λογισμικό ή να επιλύσετε τυχόν πρόσθετα ζητήματα μέσω της cloud-based πλατφόρμας Sophos Central. 

Έρχεται σύντομα: ενσωμάτωση αγνωστικής ως προς προμηθευτή τηλεμετρίας 

Πρόσφατα προσθέσαμε τη δυνατότητα ενσωμάτωσης αγνωστικής ως προς τον προμηθευτή τηλεμετρίας από τεχνολογίες ασφαλείας τρίτων στην υπηρεσία Sophos Managed Detection and Response (τη διαχειριζόμενη ανίχνευση και απόκριση ή MDR της Sophos), παρέχοντας πρωτοφανή ορατότητα και ανίχνευση σε διάφορα λειτουργικά περιβάλλοντα. Οι ίδιες ενσωματώσεις αγνωστικής ως προς τον προμηθευτή τηλεμετρίας θα είναι διαθέσιμες στο Sophos XDR το 2023, ενισχύοντας περαιτέρω την ανίχνευση και την απόκριση και δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να αυξήσουν την απόδοση των επενδύσεων που έχουν ήδη κάνει στον τομέα της ασφάλειας. 

Ξεκινήστε με το Sophos XDR 

Για να δοκιμάσετε το Sophos XDR, απλώς ενεργοποιήστε μια δωρεάν δοκιμή σήμερα. Οι οργανισμοί που χρησιμοποιούν ήδη την πλατφόρμα Sophos Central μπορούν να ενεργοποιήσουν το Sophos XDR με μερικά μόνο κλικ απευθείας από την ενότητα «Δωρεάν Δοκιμές» στην κονσόλα διαχείρισης. Αν γνωρίζετε για πρώτη φορά τα προϊόντα της Sophos, ξεκινήστε μια δωρεάν δοκιμή του Sophos Intercept X with XDR για να εξερευνήσετε τόσο τις δυνατότητες προστασίας όσο και τις δυνατότητες XDR. 

Διαχειριζόμενη ανίχνευση και απόκριση 24/7 με τη χρήση του Sophos XDR 

Το Sophos XDR υποστηρίζει το Sophos MDR, τη δημοφιλέστερη λύση MDR στον κόσμο. Αν αναζητάτε όλα τα πλεονεκτήματα του XDR σε συνδυασμό με μια καθοδηγούμενη από ανθρώπους υπηρεσία ανίχνευσης απειλών, διερεύνησης και απόκρισης 24 ώρες το 24ωρο, η οποία παρέχεται από περισσότερους από 500 ειδικούς αναλυτές, ρίξτε μια ματιά στο Sophos MDR. Για να μάθετε περισσότερα και να συζητήσετε την καλύτερη επιλογή για τον οργανισμό σας, μιλήστε με τους συμβούλους ασφαλείας της Sophos σήμερα. 

Πηγή: Sophos