ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H Sophos είναι ο «Security Vendor of the Year» για το 2018

Στην Sophos είναι ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουν ότι έλαβαν την κορυφαία διάκριση στα Βρετανικά βραβεία CRN UK Channel Awards 2018 κερδίζοντας το βραβείο Security Vendor of the Year!

Τα CRN Channel Awards γιόρτασαν την 25ετή επέτειο τους αναγνωρίζοντας τα εξαιρετικά επιτεύγματα στην βιομηχανία και στο κανάλι στο Ηνωμένο Βασίλειο τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

Το CRN επισήμανε: «Το βραβείο Security Vendor of the Year (Πάροχος υπηρεσιών και προϊόντων Ασφαλείας της Χρονιάς) αναγνωρίζει τη συνολική συμβολή (της Sophos) στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων εντός του καναλιού, όσον αφορά στην προσφορά της, στην προϊοντική γκάμα και στα προγράμματα ανάπτυξης, μάρκετινγκ και καναλιού, στην υποστήριξη και στην εξυπηρέτηση».

 

Η Sophos έχει αφιερώσει το 100% των πόρων της στην κατασκευή προϊόντων και προγραμμάτων με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των εταίρων και των συνεργατών της στο κανάλι. Αν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε με την Sophos, ρίξτε μια ματιά στο Sophos Partner Program και μάθετε το πώς, μαζί, μπορείτε να οδηγήσετε την επιχείρηση σας στο επόμενο επίπεδο.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.