ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H Sophos είναι για 7η χρονιά “Leader” στο UTM Magic Quadrant της Gartner

Η Sophos βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι για 7η συνεχή χρονιά τοποθετήθηκε από την Gartner στο Μαγικό Τεταρτημόριο (Magic Quadrant) των Ηγετών για την Ενοποιημένη Διαχείριση Απειλών (SMB Multifunction Firewalls) για το 2018.

H Sophos συνεχίζει να είναι ένας από τους τρεις μόνο προμηθευτές στο Τεταρτημόριο των Ηγετών (Leader’s Quadrant) και πιστεύει ακράδαντα ότι αυτή η συνεχιζόμενη επιτυχία αποτελεί μαρτυρία της δύναμης του προϊόντος της αλλά και της στρατηγικής της στα μάτια των πελατών, των εταίρων και των αναλυτών της βιομηχανίας.

Το Magic Quadrant βασίζεται στην αξιολόγηση της ικανότητας μίας εταιρείας να εκτελεί το όραμα της, και περιλαμβάνει την κατανόηση των σημαντικότερων αναγκών στην βιομηχανία και των τάσεων, και την ικανότητά της να τις αντιμετωπίζει και να τις διαχειρίζεται με αποτελεσματικό τρόπο.

Η Sophos δεν έχει σταματήσει να οδηγεί σήμερα τη καινοτομία για την επίλυση των σημερινών κορυφαίων προβλημάτων που σχετίζονται με τη προστασία του δικτύου.

Ήταν ο πρώτος προμηθευτής που κατάφερε να ενσωματώσει ουσιαστικά και με πραγματικό νόημα τη τεχνολογία προστασίας τερματικών συσκευών επόμενης γενιάς και τη τεχνολογία firewall και να δημιουργήσει τη Συγχρονισμένη Ασφάλεια (Synchronize Security) – επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο την διαρκή παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας των συστημάτων, τον άμεσο εντοπισμό απειλών και την αυτόματη απομόνωση των μολυσμένων υπολογιστών και συσκευών. Με κάθε νέα κυκλοφορία, η Sophos συνεχίζει να προωθεί περαιτέρω τις δυνατότητες της Συγχρονισμένης Ασφάλειας – με τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες να παρέχουν καινοτομίες στην ορατότητα των εφαρμογών (application visibility).

Ο Συγχρονισμένος ‘Έλεγχος Εφαρμογών (Synchronized Application Control),που εισήχθη στην Έκδοση 17 του XG Firewall (XG Firewall v17.1), επιλύει με αποτελεσματικό τρόπο ένα τεράστιο πρόβλημα σε επίπεδο κλάδου χρησιμοποιώντας αναγνώριση και έλεγχο εφαρμογής βάσει υπογραφής (signature-based). Τώρα, με την εισαγωγή του χαρακτηριστικού Cloud Application Visibility στο XG Firewall v17.1, η Sophos προσφέρει τη πληρέστερη κάλυψη εφαρμογών – τόσο για εφαρμογές desktop όσο και για προγράμματα περιήγησης – που είναι διαθέσιμη οπουδήποτε.

Ως η μοναδική εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής που τοποθετείται στο τεταρτημόριο των Ηγετών (Leaders) σε αμφότερες τις πλατφόρμες Unified Threat Management και Endpoint Protection – στη Sophos πιστεύουν ότι βρίσκονται στη ξεχωριστή θέση να συνεχίσουν να ηγούνται της επόμενης γενιάς Συγχρονισμένης Ασφάλειας.

Η Sophos συνεχίζει επίσης να καινοτομεί στην ανίχνευση απειλών μηδενικής-ημέρας (zero-day), φέρνοντας την πλέον σύγχρονη και προηγμένη τεχνολογία από το προϊόν ασφάλειας τερματικών συσκευών επόμενης γενιάς (Next-Gen Endpoint Security) στο τείχος προστασίας (Firewall) της, όπως είναι η τεχνολογία ανίχνευσης exploits, η τεχνολογία CryptoGuard και η βαθιά εκμάθηση. Είτε πρόκειται για τη τεχνολογία sandboxing της, το IPS, την επιθεώρηση SSL ή το web protection, η Sophos επενδύει ασταμάτητα σε καινοτόμες τεχνολογίες προστασίας για να διασφαλίσει ότι το δίκτυο σας προστατεύεται από τις πιο πρόσφατες απειλές και όλες τις δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές.

Παρόλο που είναι ένας από τους ηγέτες και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην δικτυακή ασφάλεια, η Sophos λέει πως μόλις… ξεκίνησε. Η εταιρεία έχει μπροστά της ένα εξαιρετικά πλούσιο roadmap τεχνολογικών καινοτομιών που θα προσφέρουν επιπλέον εξαιρετική απόδοσης προς τιμή, και θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις περισσότερες από τις καθημερινές προκλήσεις με το δίκτυό σας, και θα κάνουν τη Sophos να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο από τις υπόλοιπες εταιρείες. Σήμερα είναι η καλύτερη εποχή για να είστε πελάτης ή συνεργάτης της Sophos, αλλά ποτέ δεν είναι αργά!

Μάθετε τι έγραψε η Gartner για την Sophos στην πλήρη έκθεση της με την ονομασία Magic Quadrant for Unified Threat Management (απαιτείται εγγραφή).

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.