ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos: Ηγέτης στην τελευταία έκθεση «Mobile Threat Management» της IDC

Η Sophos είναι υπερήφανη που αναγνωρίστηκε ως «Ηγέτης» στην έκθεση IDC MarketScape: Worldwide Mobile Threat Management Software 2020 Vendor Assessment.

Η έκθεση προσφέρει μια επισκόπηση των υφιστάμενων λύσεων MTM (Mobile Threat Management), γνωστές και ως λύσεις MTD (Mobile Threat Defence), οι οποίες αποτελούν ολοένα και πιο σημαντικό κομμάτι της αγοράς κυβερνοασφαλείας καθώς όλο και μεγαλύτερο ποσοστό του εργατικού δυναμικού χρησιμοποιεί φορητές συσκευές (π.χ. κινητά ή tablets) για να κάνει τη δουλειά του στις μέρες μας.   

Η σημαντική αυτή διάκριση για το Sophos Intercept X for Mobile αποτελεί απόδειξη της δύναμης της μηχανής βαθιάς εκμάθησης Intercept X που χρησιμοποιείται σε ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων της Sophos. Σε συνδυασμό με την ευελιξία που προσφέρεται μέσω των ισχυρών δυνατοτήτων διαχείρισης και ασφάλειας του Sophos Central, της γνωστής, cloud-based πλατφόρμας διαχείρισης όλων των προϊόντων της Sophos, οι οργανισμοί μπορούν να διαχειρίζονται την ασφάλεια των φορητών συσκευών τους, των διακομιστών και δικτύων τους χρησιμοποιώντας την ίδια κονσόλα.

Επιπλέον, η διάκριση αυτή οφείλεται και στην απρόσκοπτη ενσωμάτωση του Intercept X for Mobile με τις ισχυρές δυνατότητες διαχείρισης τερματικών συσκευών (endpoint) του Sophos Mobile, παρέχοντας στους οργανισμούς ότι καλύτερο υπάρχει και από τους δύο κόσμους για τα Mobile Threat Management (MTM) και Unified Endpoint Management (UEM). 

Σύμφωνα με την έκθεση, «ο συνδυασμός των προϊόντων MTM και UEM της Sophos είναι σπάνιος μεταξύ των προμηθευτών MTM και μοναδικός μεταξύ των προμηθευτών που βρίσκονται σε αυτή τη μελέτη». 

Το Intercept X for Mobile είναι διαθέσιμο για Android, iOS και Chrome OS και προσφέρει στους χρήστες παγκόσμιας κλάσης ασφάλεια για συσκευές, εφαρμογές και δίκτυα, παρέχοντας κορυφαία ασφάλεια ενάντια στις πλέον σύγχρονες απειλές για φορητές συσκευές, όπως είναι το ransomware, οι δικτυακές επιθέσεις και τα exploits. Σύμφωνα με την έκθεση, «αυτός ο συνδυασμός (MTM και UEM) δίνει στη Sophos ένα ισχυρό πλεονέκτημα στην περίπτωση που οι επιχειρήσεις θέλουν έναν μοναδικό προμηθευτή τόσο για τη διαχείριση των φορητών συσκευών τους όσο και για την επιβολή ασφαλείας».

Το Sophos Intercept X for Mobile ενσωματώνεται επίσης με ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών τρίτων προμηθευτών, συμπεριλαμβανομένου του Microsoft Intune και άλλων κορυφαίων προμηθευτών UEM – παρέχοντας στους οργανισμούς μια ευέλικτη λύση για την προστασία των φορητών συσκευών τους ενάντια στις απειλές και εντός της υπάρχουσας υποδομής ασφαλείας τους.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Intercept X for Mobile, μεταβείτε στο Sophos.com ή προχωρήστε σε λήψη και δοκιμάστε το από μόνοι σας μέσω του Google Play ή του App Store της Apple.