ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H Sophos αναγνωρίστηκε ως Visionary στο Network Firewall Magic Quadrant 2019

Στην Sophos είναι ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουν ότι η Gartner αναγνώρισε τη Sophos ως Visionary (Οραματιστή) στην έκθεση Magic Quadrant (Μαγικό Τεταρτημόριο) για τη κατηγορία Network Firewall για το έτος 2019.

Στην Sophos πιστεύουν ότι αυτή η αναγνώριση επιβεβαιώνει ότι το Sophos XG Firewall είναι ένα από τα καλύτερα τείχη προστασίας επόμενης γενιάς στην αγορά.

Στην Sophos, εξελίσσουν και ωθούν τον χώρο του δικτυακού τείχους προστασίας μακρύτερα:

  • H Sophos έχει αναπτύξει το απόλυτο οικοσύστημα κυβερνοασφαλείας για διαχείριση, ορατότητα και προστασία με την βασισμένη στο σύννεφο πλατφόρμα διαχείρισης Sophos Central και την Συγχρονισμένη Ασφάλεια (Synchronized Security).
  • Η Sophos άλλαξε την βιομηχανία προς το καλύτερο με το Security Heartbeat και την ενσωμάτωση του XG Firewall με το Intercept X – παρέχοντας την απόλυτη ορατότητα σε απειλές και κορυφαία στον κλάδο προστασία και ανταπόκριση.
  • Επιπλέον η Sophos ανταποκρίνεται στις αναπτυσσόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων καθώς μετακινούν τα κέντρα δεδομένα τους και την χρήση των εφαρμογών τους στο σύννεφο, παρέχοντας ορατότητα στην χρήση εφαρμογών cloud και προστασία υποδομής cloud.

Στην Sophos λένε ότι η τοποθέτηση της στο τεταρτημόριο των «Οραματιστών» στην έκθεση Μαγικό Τεταρτημόριο Δικτυακού Τείχους Προστασίας για το 2019 αποτελεί μαρτυρία της συνεχιζόμενης:

  • στρατηγικής cloud και καινοτομίας στα προϊόντα της
  • ανταπόκρισης της στην αντιμετώπιση των κορυφαίων προκλήσεων της βιομηχανίας
  • συγχρονισμένης ασφάλειας και δυνατότητας προστασίας της
  • του ισχυρού οράματός της και της αδυσώπητης εκτέλεσης του roadmap της
  • εξαιρετικής εμπειρίας των πελατών της

Και μόλις ξεκίνησαν, λένε στην Sophos. Νέες πρωτοποριακές ανακαλύψεις στην δικτυακή ορατότητα/ προβολή, στην προστασία και στην απόδοση έρχονται σύντομα στο XG Firewall με την 18η έκδοση (v18) που αναμένεται να διατεθεί μέσω ενός προγράμματος πρόωρης πρόσβασης αυτό τον μήνα.

Για να μάθετε τι λέει η Gartner για την αγορά Enterprise Firewall κατεβάστε την πλήρη έκθεση Magic Quadrant από εδώ (απαιτείται εγγραφή).