ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. Για ακόμη μία φορά «Leader» στην έκθεση Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms (EPP) 2021 της Gartner

H Sophos βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι για 12η συνεχόμενη φορά ανακηρύχθηκε «Leader» στην έκθεση Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms (EPP) της Gartner.

Στην εταιρεία Sophos είναι βέβαιοι ότι η τοποθέτηση της εταιρείας στο «τεταρτημόριο» των «ηγετών» οφείλεται στο συνδυασμό της προηγμένης προστασίας, της ευρείας ικανότητας ανίχνευσης και ανταπόκρισης endpoint (EDR), των δυνατοτήτων κυνηγιού απειλών και λειτουργιών πληροφορικής που βρίσκονται στο Intercept X.

Εκτός από το αποδεδειγμένο ιστορικό αναχαίτησης και αντιμετώπισης επιθέσεων ransomware και προηγμένων απειλών, οι πρόσφατες βελτιώσεις στις δυνατότητες EDR του Intercept X δίνουν τη δυνατότητα σε εταιρείες και οργανισμούς να χρησιμοποιήσουν ισχυρά SQL queries για να βρουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν λειτουργίες πληροφορικής και το κυνήγι απειλών. Περιλαμβάνονται έτοιμα (προ-γραμμένα) queries με δυνατότητες πλήρους προσαρμογής στις ιδιαίτερες ανάγκες σας ενώ δεν απουσιάζουν και δυνατότητες δημιουργίας ερωτημάτων από το μηδέν για την υποστήριξη όλων των περιπτώσεων χρήσης.

Η Sophos συνεχίζει να επενδύει τόσο στις δυνατότητες προστασίας όσο και στις δυνατότητες EDR κυκλοφορώντας πολλές εκδόσεις τον τελευταίο χρόνο. Πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε το Sophos XDR, το οποίο επεκτείνει την ορατότητα EDR πέρα από τις τερματικές συσκευές και τους διακομιστές.

Διαβάστε την πλήρη έκθεση

Αποτελέσματα ανεξάρτητων δοκιμών αξιολόγησης του Intercept X  από τρίτους

SE Labs

MRG Effitas

PC Magazine

SC Media

CRN 2020 Tech Innovators Awards

Gartner Peer Insights

  • Το Intercept X Advanced με EDR είχε κατά μέσο όρο βαθμολογία 4.8 (από 5.0) τους τελευταίους 12 μήνες στην έκθεση Gartner Peer Insights
  • Το Sophos MTR είχε κατά μέσο όρο βαθμολογία 4.8 (από 5.0) τους τελευταίους 12 μήνες στην έκθεση Gartner Peer Insights

Πηγή: Sophos