ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. Διπλό το όφελος από τη χρήστη του Intercept X with EDR για τους χρήστες XG Firewall

Η διαχείριση της ασφάλειας πληροφορικής (ΙΤ) απαιτεί πολύ χρόνο. Για την ακρίβεια, το 26% του χρόνου μίας ομάδας IT σύμφωνα με τα σχόλια 3.100 διαχειριστών που συμμετείχαν σε έρευνα της Sophos.

Με τον χρόνο να γίνεται ολοένα και πιο πολύτιμος, τα καλά νέα για τους χρήστες XG Firewall είναι ότι μπορείτε να διπλασιάσετε την αποδοτικότητα της ομάδας ασφάλειας πληροφορικής σας ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να αυξήσετε την προστασία σας. Πως; Με το Intercept X with EDR να αναλαμβάνει την προστασία των τερματικών συσκευών σας (Endpoint Protection).

Διπλασιάστε την αποδοτικότητα της ομάδας IT σας

Όπως και το XG Firewall, έτσι και το Intercept X αποτελεί μέρος του συστήματος κυβερνοασφάλειας της Sophos και μπορείτε να διαχειριστείτε και τις δύο λύσεις μέσω της πλατφόρμας Sophos Central.

Με αυτό τον τρόπο εξαλείφεται η ανάγκη να μεταβαίνετε από κονσόλα σε κονσόλα για να έχετε εικόνα των τεκταινόμενων στην υποδομή σας. Και αυτό σημαίνει ότι δεν θα πασχίζετε να διατηρήσετε την επαφή σας με πληροφορίες και δεδομένα σε όλες τις πλατφόρμες. Αντ’ αυτού, έχετε στη διάθεση σας μία και μοναδική κονσόλα ασφαλείας και ενοποιημένες ειδοποιήσεις από όλα τα προϊόντα για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα στον πίνακα ελέγχου.

To Sophos Central Dashboard ομαδοποιεί όλες τις ειδοποιήσεις από όλα τα προϊόντα για άμεση προβολή

Τα XG Firewall και Intercept X μοιράζονται επίσης δεδομένα απειλών, κατάστασης της υγείας και χρηστών, ώστε να είστε σε θέση να διερευνήσετε άμεσα τυχόν συμβάντα.

Η ζωή σας γίνεται απλούστερη όταν το τείχος προστασίας εμφανίζει το όνομα της συσκευής και οι απλώς μία διεύθυνση IP.

Δείτε την ονομασία καθώς και τη διεύθυνση IP των συσκευών που έχουν επηρεαστεί

 

Μάλιστα, πολλοί πελάτες της Sophos δήλωσαν στην εταιρεία ότι τα καθημερινά καθήκοντα διαχείρισης της ασφάλειας πληροφορικής μειώθηκαν κατά 90% από τότε που ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν παράλληλα τα XG Firewall και Intercept X, τα οποία διαχειρίζονται μέσω του Sophos Central.

Αλλάξτε επίπεδο προστασίας

Το Intercept X with EDR σας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσετε επίπεδο στην ασφάλεια σας, συνδυάζοντας τις κορυφαίες τεχνολογίες της αγοράς με τη δυνατότητα εντοπισμού όλων των βασικών αιτιών πίσω από τα περιστατικά και συμβάντα διαχείρισης και ασφάλειας πληροφορικής.

Όπως συμβαίνει και με το XG Firewall, το Intercept X «τροφοδοτείται» και ενισχύεται από τη μηχανή βαθιάς εκμάθησης της Sophos. Σας παρέχει επίσης την πλέον ολοκληρωμένη προστασία απέναντι στα exploits και στο ransomware.

Επιπλέον, οι νέες δυνατότητες EDR σας επιτρέπουν να βλέπετε τι συμβαίνει πραγματικά στο περιβάλλον σας.

Πλήρως προσαρμόσιμα queries παρέχουν άμεσες απαντήσεις σε ερωτήματα όπως:

  • Γιατί μια συσκευή «τρέχει» αργά;
  • Εκκρεμούν επανεκκινήσεις μηχανημάτων;
  • Που είναι ενεργοποιημένο το RDP;
  • Υπάρχουν προγράμματα που προσπαθούν να συνδεθούν σε κάποια μη τυπική θύρα;

Οπλισμένοι με τέτοιες πληροφορίες, μπορείτε να σταματήσετε πιθανά συμβάντα προτού συμβούν και να αντιμετωπίσετε υποκείμενα ζητήματα.

Δοκιμάστε το από μόνοι σας

Αν διαχειρίζεστε το XG Firewall σας μέσω του Sophos Central, μπορείτε να ξεκινήσετε μία δωρεάν δοκιμή του Intercept X with EDR χωρίς δεσμεύσεις μέσα σε τρία μόλις κλικ.

Απλώς επιλέξτε «Free Trials» στο αριστερό μενού και ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται.

Αν δεν χρησιμοποιείτε ακόμα το Sophos Central, ξεκινήστε μία δωρεάν δοκιμή από την ιστοσελίδα της Sophos. Μέσα σε λίγα λεπτά θα είστε έτοιμοι.

Ακούστε τους ίδιους τους πελάτες

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη της παράλληλης λειτουργίας των XG Firewall και Intercept X, διαβάστε την αναφορά Sophos Business Impact.

Πέντε πελάτες της Sophos στη Β. Αμερική, στην Ευρώπη και στην Ασία μοιράζονται τις εμπειρίες τους ποσοτικοποιώντας τον αντίκτυπο της ταυτόχρονης χρήσης των εν λόγω προϊόντων στην ομάδα και στην εταιρεία τους.