ΠΡΟΪΟΝΤΑ

To Intercept X της Sophos κερδίζει το βραβείο «Best Endpoint Security» ξανά!

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Sophos επιβραβεύεται για την καινοτομία της στα CRN Tech Innovators Awards.

Τον Νοέμβριο, η Sophos για ακόμη μία χρονιά αναγνωρίστηκε ως η εταιρεία με την καλύτερη λύση endpoint security από το CRN, ένα brand της The Channel Company.

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Sophos αναγνωρίζεται ως νικήτρια στην κατηγορία Endpoint Security στα CRN Tech Innovators Awards.

Το «Intercept X Advanced with EDR» επιλέχθηκε ως η καλύτερη λύση ασφάλειας τερματικών συσκευών ανάμεσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων και κατάφερε να επικρατήσει και να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα χάρη στην τεχνολογική ανωτερότητα του, τα προηγμένα, καινοτόμα και μοναδικά χαρακτηριστικά του, και βεβαίως χάρη στην αποδεδειγμένη του ικανότητα να βοηθάει τους πελάτες και τους εταίρους της Sophos να επιλύουν τις προκλήσεις στους τομείς της πληροφορικής και της ασφάλειας.

Ο Bob Skelley, Διευθύνοντας Σύμβουλος της The Channel Company δήλωσε σχετικά: «Τα Tech Innovator Awards του CRN τιμούν τις εταιρείες τεχνολογίας που δουλεύουν ακούραστα για να δημιουργήσουν πρωτοποριακές λύσεις για τους τελικούς χρήστες, σε συνάρτηση με τη ταχύτητα εξέλιξης του καναλιού. Οι νικητές στις φετινές κατηγορίες βραβείων αξίζουν συγχαρητήρια για την επιτυχή προώθηση της καινοτομίας στον κλάδο της πληροφορικής για τους παρόχους λύσεων και τους πελάτες τους».

Oi έπαινοι και τα βραβεία από ανεξάρτητες εταιρείες και τρίτους δεν είναι κάτι νέο για το Intercept X της Sophos. Πρόσφατα, αναγνωρίστηκε ως το νούμερο 1 (#1) από την MRG Effitas, και τις SE Labs, AV Comparatives και NSS Labs. Η Sophos επίσης ονομάστηκε «Leader» (Ηγέτιδα) από τις Forrester και Gartner για την προστασία τερματικών συσκευών και το Intercept X έλαβε επίσης την διάκριση «Editor’s Choice» για την καλύτερη προστασία από το ransomware από το PC Magazine.

Τα Tech Innovators Awards 2019 θα παρουσιαστούν στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού CRN και θα προβληθούν online στη διεύθυνση http://www.crn.com/techinnovators.