ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos Intercept X. Πρώτο σε τρεις δοκιμές της SE Labs

Το Intercept X κατέκτησε την 1η θέση βαθμολογούμενο συνολικά με 100% ακρίβεια στις περιπτώσεις της προστασίας για μεγάλες επιχειρήσεις, για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και απλούς χρήστες σε τρεις πρόσφατες αξιολογήσεις/ δοκιμές της εταιρείας SE Labs.

Η Sophos δηλώνει με υπερηφάνια ότι το Sophos Intercept X πέτυχε 100% Total Accuracy Rating στην πρόσφατη δοκιμή της SE Labs που αφορούσε λύσεις προστασίας τερματικών συσκευών (endpoint protection) για μεγάλες επιχειρήσεις, για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και απλούς χρήστες (Ιαν.-Μαρ. 2021). Επομένως, μπορείτε να νιώθετε άνετα ότι έχετε την υποστήριξη της καλύτερης προστασίας endpoint στον κόσμο είτε προστατεύετε τους υπαλλήλους σας στη δουλειά ή τις οικογένειες τους στο σπίτι.

Ο μοναδικός συνδυασμός της τεχνολογίας anti-ransomware, της τεχνητής νοημοσύνης βαθιάς εκμάθησης, της πρόληψης exploit και της δυναμικής αντιμετώπισης εχθρικών επιθετικών ενεργειών στο Intercept X δημιουργήθηκε για να αποτρέπει το ευρύτερο φάσμα απειλών.

Επιπλέον, το Sophos Intercept X Advanced with EDR ενσωματώνει ισχυρή τεχνολογία ανίχνευσης και ανταπόκρισης σε κυβερνοαπειλές για τερματικές συσκευές (EDR), η οποία επιδεικνύει την κορυφαία βαθμολογία προστασίας του κλάδου. Σχεδιασμένο τόσο για λειτουργίες ασφάλειας πληροφορικής όσο και για κυνήγι απειλών, το Intercept X εντοπίζει και διερευνά την ύποπτη δραστηριότητα αναλύοντας τα δεδομένα με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Όσοι επίσης χρειάζονται βοήθεια με τον εντοπισμό και την ανταπόκριση σε απειλές, το Sophos Managed Threat Response (MTR) παρέχει κυνήγι απειλών, ανίχνευση απειλών και δυνατότητες ανταπόκρισης σε απειλές 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων, η οποία παρέχεται ως μία πλήρως διαχειριζόμενη υπηρεσία.

Το Sophos MTR συγχωνεύει την τεχνολογία προστασίας του Intercept X με την εξειδικευμένη ανθρώπινη ανάλυση για βελτιωμένο κυνήγι και ανίχνευση απειλών, βαθύτερη διερεύνηση των ειδοποιήσεων και στοχευμένες ενέργειες για την εξάλειψη των απειλών με ταχύτητα και ακρίβεια. Σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες, η ομάδα Sophos MTR πηγαίνει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα από το να σας ειδοποιεί απλώς για επιθέσεις ή ύποπτες συμπεριφορές και αναλαμβάνει να προχωρήσει σε στοχευμένες ενέργειες εκ μέρους σας για να εξουδετερώσει ακόμη και τις πιο προηγμένες και περίπλοκες απειλές.

Η SE Labs δεν είναι η μόνη ανεξάρτητη εταιρεία που επαινεί το Intercept X. Μια λίστα με άλλα βραβεία του κλάδου θα βρείτε εδώ.

Το #1 στην Προστασία για Μεγάλες Επιχειρήσεις

Το Sophos Intercept X ήταν το μοναδικό προϊόν της συγκριτικής δοκιμής που επέδειξε ποσοστό 100% συνολικά για την ακρίβεια του στην ανίχνευση/ αντιμετώπιση κυβερνοαπειλών κερδίζοντας βαθμολογία AAA για μία ακόμη φορά από την SE Labs. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της συγκριτικής δοκιμής εδώ.

Το #1 στην Προστασία για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Στην δοκιμή των λύσεων προστασίας για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το Intercept X έδειξε για ακόμη μία φορά γιατί ήταν ο νικητής στις δοκιμές Small Business Endpoint της SE Labs τις χρονιές 2020 και 2019. Όπως και στο τεστ για τις λύσεις που αφορούν τις μεγάλες επιχειρήσεις, το Intercept X κατέλαβε την πρώτη θέση με ποσοστό 100% συνολικά για την ακρίβεια του στην ανίχνευση/ αντιμετώπιση κυβερνοαπειλών. Μπορείτε να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα της δοκιμής για τις λύσεις που απευθύνονται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις (SMB) εδώ.

Το #1 στην Προστασία για το Σπίτι

Το ίδιο κακόβουλο λογισμικό που επιτίθεται σε εταιρείες που βρίσκονται στη λίστα Fortune 500 επιτίθεται και σε απλούς χρήστες και καταναλωτές. Το Sophos Home χρησιμοποιεί τα ίδια βραβευμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που διατηρούν ασφαλείς και τις μεγαλύτερες εταιρείες. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της δοκιμής των λύσεων που απευθύνονται σε απλούς χρήστες εδώ.

Δοκιμάστε τα Intercept X και Sophos Home δωρεάν

Δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη η δοκιμή των ισχυρών χαρακτηριστικών του Intercept X. Προχωρήστε σε εγγραφή από σήμερα κιόλας για να λάβετε μία 30 ημερών δοκιμαστική έκδοση της βραβευμένης και με δυνατότητες EDR έκδοσης του Intercept X ή διαφορετικά ενεργοποιήστε ένα instant online demo της λύσης της Sophos.

Αν από την άλλη αναζητάτε την καλύτερη λύση προστασίας για τους οικιακούς υπολογιστές και τις συσκευές σας, κατεβάστε μία δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του Sophos Home.

Πηγή: Sophos