ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Sophos Intercept X είναι η Καλύτερη Λύση Endpoint Security σύμφωνα με τo CRN

Η Sophos, παγκόσμια ηγέτιδα στην παροχή νέας γενιάς cloud-enabled λύσεων κυβερνοασφαλείας, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το Sophos Intercept X ονομάστηκε για ακόμη μία φορά «η καλύτερη λύση ασφαλείας για τερματικές συσκευές από το CRN, ένα brand της εταιρείας The Channel Company. Για τρίτη συνεχή χρονιά, η λύση της Sophos αναγνωρίζεται ως ο μεγάλος νικητής στα Tech Innovators Awards του CRN, τα οποία τιμούν το καινοτόμο hardware, το λογισμικό και τις υπηρεσίες.

«Στη νέα έκθεση SophosLabs Threat Report διαπιστώνεται ότι οι κυβερνοεγκληματίες κλιμακώνουν τις προσπάθειες τους και «χοντραίνουν το παιχνίδι» με αυτοματοποιημένες, ενεργές επιθέσεις που σχεδιάστηκαν για να παρακάμπτουν και να διαφεύγουν από τους ελέγχους ασφαλείας, στρέφοντας τα έμπιστα και αξιόπιστα εργαλεία διαχείρισης ενάντια στους ίδιους τους οργανισμούς που τα χρησιμοποιούν με στόχο το κέρδος και την μεγιστοποίηση των επιπτώσεων από την διαταραχή στη λειτουργία τους»  δήλωσε η Erin Malone, Αντιπρόεδρος της Sophos στην Βόρειο Αμερική για το τμήμα Channel Sales. «Η Sophos έχει δεσμευτεί να προστατεύει τους οργανισμούς και για αυτό καινοτομεί διαρκώς ώστε να παραμείνει μπροστά από τις νέες και εξελισσόμενες απειλές. Αυτό το βραβείο επιβεβαιώνει ότι εξοπλίζουμε τους έμπιστους συνεργάτες και εταίρους μας με τις καλύτερες λύσεις της βιομηχανίας για την αποτροπή των πλέον σύνθετων επιθέσεων στην βιομηχανία».

Αξιολογήθηκαν εκατοντάδες προϊόντα αλλά το Intercept X επικράτησε των υπολοίπων χάρη στην τεχνολογική του ανωτερότητα, στη μοναδικότητα των χαρακτηριστικών του και στη δυνατότητα του να βοηθάει τους παρόχους λύσεων να επιλύουν και να αντιμετωπίζουν κοινά προβλήματα και προκλήσεις στην πληροφορική. Τα Sophos XG Firewall και Sophos Cloud Optix επίσης βρέθηκαν στην λίστα με τους φιναλίστ.

Το Intercept X είναι η πιο προηγμένη λύση endpoint prevention της βιομηχανίας, έχοντας πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας για να προσφέρει απαράμιλλη προστασία ενάντια στις προηγμένες επιθέσεις. Η βραβευμένη λύση χρησιμοποιεί ανάλυση συμπεριφοράς για να σταματήσει τις άγνωστες επιθέσεις ransomware και τις επιθέσεις σε boot-records, καθιστώντας την ως την πλέον προηγμένη διαθέσιμη τεχνολογία κατά του ransomware. Υποστηριζόμενο από τεχνολογία βαθιάς εκμάθησης, το Intercept X διαθέτει τον καλύτερο μηχανισμό ανίχνευσης κακόβουλου λογισμικού της βιομηχανίας, όπως έχει άλλωστε επικυρωθεί και από τις πολυάριθμες αξιολογήσεις και συγκριτικές δοκιμές από ανεξάρτητες εταιρείες.

«Τα Tech Innovator Awards του CRN τιμούν τις εταιρείες τεχνολογίας που δουλεύουν ακούραστα για να δημιουργήσουν πρωτοποριακές λύσεις για τους τελικούς χρήστες, σε αντιστοίχιση με τη ταχύτητα της εξέλιξης του καναλιού» δήλωσε ο Bob Skelley, Διευθύνων Σύμβουλος της The Channel Company. «Οι νικητές στις φετινές κατηγορίες βραβείων αξίζουν συγχαρητήρια για την επιτυχή προώθηση της καινοτομίας στον τομέα της πληροφορικής για τους παρόχους λύσεων και τους πελάτες τους».

Τα Βραβεία Tech Innovator θα παρουσιαστούν στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού CRN και θα προβληθούν online στη διεύθυνση http://www.crn.com/techinnovators.