ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. To Intercept X επιτυγχάνει τις κορυφαίες επιδόσεις σε νέα συγκριτικά τεστ αξιολόγησης endpoint protection

To Sophos Intercept X κατάφερε να κερδίσει 11 άλλα προϊόντα endpoint protection στις τελευταίες δοκιμές της MRG Effitas.

Στην συγκριτική δοκιμή MRG Effitas 360 Degree Assessment and Certification για το Q2 2019 συμμετείχαν 12 προϊόντα προστασίας endpoint χρησιμοποιώντας «μετρήσεις που έχουν σημασία» για να προσομοιωθούν σενάρια σε πραγματικές συνθήκες.

Το Sophos Intercept X δοκιμάστηκε με τις εξ ορισμού, «out-of-the-box» ρυθμίσεις και απεδείχθη ότι ήταν ικανό να προστατεύσει το σύστημα της δοκιμής από μολύνσεις σε κάθε σενάριο:

  • Απέκλεισε – το 100% των zero day επιθέσεων
  • Απέκλεισε – το 100% του malware που δοκιμάστηκε (trojans, ransomware και άλλες κακόβουλες εφαρμογές)
  • Απέκλεισε – το 100% των exploits και των file-less επιθέσεων
  • Απέκλεισε – το 100% του adware και των PUAs
  • Χωρίς την εμφάνιση ψευδών θετικών

Κανένας άλλος πάροχος λύσεων προστασίας δεν πέτυχε τόσο υψηλή απόδοση χωρίς αλλαγές στις ρυθμίσεις

Η MRG ανακοινώνει μία νέα έκδοση του τεστ της κάθε τρίμηνο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Sophos λαμβάνει μέρος δημοσίως στην συγκριτική δοκιμή. Μπορείτε να κατεβάσετε την έκθεση της MRG Effitas από εδώ.

Αποτελέσματα συγκριτικών δοκιμών τρίτων του Intercept X

Το Intercept X Advanced είναι η καλύτερη προστασία endpoint στον κόσμο. Εκτός από το εκπληκτικό αποτέλεσμα που πέτυχε στην πρόσφατη δοκιμή της SE Labs, καταφέρνει με συνέπεια να αποδώσει το τέλειο ή κοντά στο τέλειο σε πολλές συγκριτικές δοκιμές ανεξάρτητων, τρίτων εταιρειών και εργαστηρίων.

SE Labs

NSS Labs

  • #1 στην βαθμολογία στην Αποτελεσματικότητα της Προστασίας
  • #1 στην βαθμολογία στο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας (TCO)

AV-Comparatives

  • #1 στην βαθμολογία στον τομέα Malware Protection (99.9% ανίχνευση, 0 ψευδώς θετικά)

MRG Effitas

PC Magazine

  • Επιλογή Σύνταξης, Καλύτερη προστασία ενάντια στο ransomware για επιχειρήσεις το 2019

AV-Test

Ένας λόγος που το Intercept X υπερέχει σε τέτοιο βαθμό, είναι επειδή προσφέρει πολλαπλά στρώματα ασφάλειας σε μία ενιαία, ολοκληρωμένη λύση και έναν μικρό παράγοντα (agent) για να προσφέρει απαράμιλλη προστασία από τις προηγμένες επιθέσεις.

Κάτω από το περιβάλλον χρήσης, το Intercept X ενσωματώνει μηχανισμό ανίχνευσης κακόβουλου λογισμικού βασισμένο στην βαθιά εκμάθηση, τεχνολογία anti-exploit, active-adversary προστασία, ειδικά ανεπτυγμένη τεχνολογία anti-ransomware και πλήρως από θεμελιώδεις τεχνικές προστασίας endpoint.