ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Sophos Intercept X Advanced είναι η καλύτερη λύση Endpoint Threat Protection στη βιομηχανία σύμφωνα με την SE Labs

Η εταιρεία Sophos, παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλεια δικτύων και τερματικών συσκευών, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το προϊόν Intercept X Advanced ονομάστηκε 2019 Best Small Endpoint Security Solution από την ανεξάρτητη εταιρεία SE Labs στην πρώτη, ετήσια έκθεση της (SE Labs Annual Report 2019).

Στη νέα της έκθεση, η SE Labs αναγνωρίζει το Intercept X Advanced ως την κορυφαία λύση endpoint threat protection (προστασία τερματικών συσκευών από απειλές) στη βιομηχανία, βασιζόμενη στην ισχυρή απόδοση του προϊόντος μετά από μήνες δοκιμών σε βάθος. Στα εργαστήρια της εταιρείας SE Labs «δοκιμάστηκαν και αξιολογήθηκαν περισσότερα από 50 διαφορετικά προϊόντα χρησιμοποιώντας πάνω από 5 χιλιάδες στοχευμένες επιθέσεις.

Οι επιθέσεις του είδους διεξήχθησαν με ρεαλιστικό τρόπο χρησιμοποιώντας δημοσίως διαθέσιμα εργαλεία hacking». Σύμφωνα με την έρευνα, «για να διασφαλιστεί ότι οι δοκιμές και τα τεστ είναι όσο ρεαλιστικά και χρήσιμα γίνεται, παρακολουθούμε real-world παραβιάσεις από τεχνικής σκοπιάς. Και αυτό μας επιτρέπει να προσαρμόζουμε και να αλλάζουμε τις δοκιμές μας με παρόμοιο τρόπο για να εξομοιώσουμε τον τρόπο που λειτουργούν οι πραγματικοί επιτιθέμενοι».

Το Intercept X Advanced σταθερά κατατάσσεται στην υψηλότερη θέση όσον αφορά στην ανίχνευση και στην παρεμπόδιση επιθέσεων. Κατάφερε να επιτύχει 100% βαθμολογία συνολικής ακρίβειας (Total Accuracy Ratings) στην προστασία endpoint για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στις εκθέσεις με τις συγκριτικές δοκιμές της SE Labs το τελευταίο έτος. Επίσης κατάφερε να αποσπάσει βαθμολογίες AAA σε κάθε δοκιμασία και συγκριτική δοκιμή/τεστ της SE Labs μέχρι σήμερα.

«Οι κυβερνοεγκληματίες εξελίσσουν διαρκώς τις μεθόδους τους, και πραγματοποιούν νέου τύπου επιθέσεις σε μία προσπάθεια να περνούν απαρατήρητοι, και να μην εντοπίζονται» δήλωσε ο Dan Schiappa, Chief Product Officer της Sophos. «Αυτοματοποιημένες, ενεργές επιθέσεις που έχουν στόχο επιχειρήσεις όλων των μεγεθών βρίσκονται σε άνοδο, και οι οργανισμοί χρειάζονται την προηγμένη προστασία endpoint περισσότερο από ποτέ. H Sophos έχει δεσμευτεί να σταματά τις άγνωστες, zero-day κυβερνοεπιθέσεις, καθώς και το ransomware, αλλά και άλλες επιθέσεις που επίμονα χρησιμοποιούν οι κυβερνοεγκληματίες. Αυτό το βραβείο αποτελεί επιβεβαίωση ότι βοηθούμε τους οργανισμούς να παραμείνουν ένα βήμα μπροστά (από τους κυβερνοεγκληματίες)» συμπλήρωσε ο κ. Schiappa.

Το Intercept X Advanced αποτελεί την πλέον εξελιγμένη λύση πρόληψης endpoint της βιομηχανίας, και αποτελείται από πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας για να προσφέρει απαράμιλλη προστασία ενάντια στις προηγμένες επιθέσεις. Αξιοποιώντας τη τεχνολογία βαθιάς εκμάθησης και τεχνολογία anti-exploit, το Intercept X Advanced σταματάει το ευρύτερο φάσμα απειλών στην βιομηχανία χρησιμοποιώντας μία ολοκληρωμένη αμυντική προσέγγιση εις βάθος για την προστασία endpoint.