ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. Το Intercept X λαμβάνει άριστη βαθμολογία στις συγκριτικές δοκιμές του AV-Test

Είναι γνωστό ότι το Intercept X προσφέρει είναι μία από τις καλύτερες λύσεις προστασίας για τερματικές συσκευές και οι βαθμολογίες που λαμβάνει σε συγκριτικές δοκιμές από ανεξάρτητες εταιρείες αλλά και οι εκθέσεις διάφορων αναλυτών αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Όμως για να είσαι ο καλύτερος, θα πρέπει να πας τα πράγματα πέρα από την προστασία μηχανών με Windows.

Ο στόχος της Sophos είναι η προστασία των χρηστών ανεξάρτητα από τον τύπο τερματικής συσκευής που χρησιμοποιούν. Και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται υπολογιστές desktop, laptops, servers, φορητές συσκευές αλλά και Mac.

Η Sophos είναι υπερήφανη που ανακοινώνει ότι το Intercept X ήταν η μοναδική λύση προστασίας endpoint για υπολογιστές Mac που κατάφερε να αποσπάσει την τέλεια βαθμολογία σε κάθε συγκριτική δοκιμή και αξιολόγηση της εταιρείας AV-Test το 2019. Αυτό σημαίνει ότι πέτυχε βαθμολογία έξι στα έξι, στους τομείς της προστασίας, της απόδοσης και της ευχρηστίας, σε κάθε συγκριτική δοκιμή. Με την επίτευξη της τέλειας βαθμολογίας, το Intercept X έλαβε την ειδική σήμανση «Approved Corporate Protection» για το λειτουργικό σύστημα macOS.

Μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες για κάθε συγκριτική δοκιμή του AV-Test στους παρακάτω συνδέσμους:

Οι επαγγελματίες χρήστες μπορούν να μάθουν περισσότερα για το Intercept X και να ξεκινήσουν μία δωρεάν δοκιμή σήμερα κιόλας.

Οι οικιακοί χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν μία δωρεάν δοκιμή του Sophos Home Premium.