ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. Η αναβάθμιση στο XG Firewall v18 είναι απλή υπόθεση

To XG Firewall v18 είχε μία καταπληκτική εκκίνηση όσον αφορά την εμπορική του σταδιοδρομία, καθώς χιλιάδες πελάτες της Sophos προχώρησαν σε αναβάθμιση από την πρώτη ημέρα της διάθεσης του για να επωφεληθούν από τη νέα αρχιτεκτονική Xstream αλλά και άλλες πολύ σημαντικές βελτιώσεις.

Πρόσφατα, η ομάδα της Sophos ανακοίνωσε τη νέα έκδοση MR1 (maintenance release 1) του XG Firewall v18, η οποία είναι διαθέσιμη για όλες τις συσκευές XG Firewall.

H τελευταία έκδοση περιλαμβάνει διάφορες επιδιορθώσεις ασφαλείας, καθώς και πάνω από πενήντα βελτιώσεις απόδοσης, αξιοπιστίας και σταθερότητας ενώ παρέχει υποστήριξη για νέες συσκευές SD-RED.

Η αναβάθμιση σε v18 MR1 πραγματοποιείται απρόσκοπτα πάνω από την έκδοση v17.5 MR6 καθώς και πάνω από οποιαδήποτε άλλη έκδοση v18. Το πιθανότερο είναι να έχει εμφανιστεί ήδη η νέα έκδοση στην κονσόλα σας μαζί με την συνοδευτική ειδοποίηση αναβάθμισης υλικολογισμικού, ωστόσο δεν χρειάζεται να περιμένετε, αν δεν έχει εμφανιστεί ήδη: μπορείτε να αποκτήσετε τη νέα έκδοση ανά πάσα στιγμή από το MySophos Licensing Portal. Προχωρήσετε στην αναβάθμιση σήμερα!

Τι νέο διαθέτει για εσάς

Παρακολουθήστε το σύντομο, 5 λεπτών video παρακάτω, για να δείτε ποια νέα χαρακτηριστικά φέρνει το XG Firewall v18:

Παρακάτω είναι οι κορυφαίες νέες βελτιστοποιήσεις:

  • Xstream Architecture: Νέα μηχανή συνεχούς ροής DPI, υψηλής απόδοσης επιθεώρηση TLS 1.3, threat intelligence με τεχνολογία AI με εις βάθος αναφορές και επιτάχυνση εφαρμογής FastPath.
  • Sophos Central: H ομαδική διαχείριση των τειχών προστασίας και οι αναφορές στο cloud διευκολύνουν τη διαχείριση και παρέχουν βαθύτερη και λεπτομερέστερη πληροφόρηση για τη δραστηριότητα του δικτύου με τη χρήση ευέλικτων εργαλείων προσαρμογής αναφορών και μια νέα άδεια για την επέκταση του χώρου αποθήκευσης των δεδομένων του τείχους προστασίας σας στο cloud.
  • Synchronized SDWAN: φέρνει τη δύναμη της Συγχρονισμένης Ασφάλειας της Sophos (Synchronized Security) για να δρομολογήσει με αξιοπιστία και ακρίβεια την application-based και user-based κίνηση δεδομένων στους προτιμώμενους συνδέσμους WAN.
  • Υψηλή διαθεσιμότητα PlugandPlay (HA): διευκολύνει την επιχειρησιακή συνέχεια και χαρίζει πολύτιμη ηρεμία – απλώς συνδέστε δύο συσκευές της σειράς XG μεταξύ τους και θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε σε χρόνο μηδέν, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι το Sophos Central τώρα υποστηρίζει και ζεύγη HA.
  • Παρακολούθηση ροής σε πραγματικό χρόνο: Αποκτήστε άμεση (με μια ματιά) πληροφόρηση για τους εν ενεργεία υπολογιστές, τις εφαρμογές και τους χρήστες που καταναλώνουν bandwidth – πρόκειται για μια αγαπημένη λειτουργία των φίλων της Sophos που προέρχεται από τη πλατφόρμα UTM 9.
  • Διευρυμένες ειδοποιήσεις και συναγερμοί: Δεν πρόκειται ποτέ να χάσετε κάποιο σημαντικό συμβάν ασφαλείας δικτύου, είτε αυτό σχετίζεται με κάποια απειλή, υπηρεσία ή ενδεχομένως με κάποια σημαντική μέτρηση απόδοσης.
  • Υποστήριξη νέων μοντέλων SDRED: Με την έκδοση MR1, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα ολοκαίνουργια μοντέλα SD-RED 20 και SD-RED 60 της Sophos που παρέχουν υψηλότερη απόδοση, αρθρωτή συνδεσιμότητα και «redundant power» αποτελώντας την απόλυτη λύση για remote branch και συνδεσιμότητα συσκευών.

Διαβάστε: «Τι νέο υπάρχει στο XG Firewall v18» ►

Η αναβάθμιση του firmware του XG Firewall είναι απλή υπόθεση. Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας.

Ξεκινήστε να απολαμβάνετε τα οφέλη της πρόσθετης ορατότητας, της αυξημένης προστασίας και της υψηλότερης απόδοσης με το XG Firewall v18 MR1 από σήμερα κιόλας!

Η μετάβαση από το SG UTM

Οι πελάτες των προϊόντων Sophos SG UTM που ενδιαφέρονται να επωφεληθούν από τις νέες και καταπληκτικές βελτιώσεις του XG Firewall μπορούν να το εγκαταστήσουν δωρεάν – ανά πάσα στιγμή. Μία έγκυρη άδεια, μπορεί να μεταβιβαστεί χωρίς επιπλέον χρεώσεις, και το τμήμα Sophos Professional Services θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει με την μετάβαση στο νέο σύστημα. Το υφιστάμενο hardware SG Series υποστηρίζεται πλήρως (εκτός από την συσκευή SG 105 που στερείται της ελάχιστης απαιτούμενης μνήμης που είναι 4GB). Παρόλα αυτά, μπορείτε να αδράξετε την ευκαιρία να ανανεώσετε το hardware σας για να εκμεταλλευτείτε πλήρως όλες τις νέες δυνατότητες όπως την επιθεώρηση TLS. Δείτε αυτό το πρόσφατα άρθρο για όλες τις λεπτομέρειες.

Η μετάβαση από το Cyberoam

Συνίσταται ιδιαίτερα η μετάβαση από το Cyberoam σε XG Firewall v18 για να αποκτήσετε όλα τα πρόσθετα οφέλη χρηστικότητας, ασφάλειας και απόδοσης του XG Firewall. Επικοινωνήστε με την NSS για να ενημερωθείτε σχετικά με την αναβάθμιση στο τελευταίας γενιάς και υψηλότατης απόδοσης hardware τα σειράς XG Firewall.

Αν δεν γνωρίζετε το XG Firewall, μπορείτε σε αυτή την ιστοσελίδα να δείτε για ποιους λόγους προσφέρει την καλύτερη ορατότητα, προστασία και ανταπόκριση στον κόσμο.