ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos βρίσκεται στο Cloud Partner Program Guide 2020 του CRN

Η Sophos είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το CRN®, ιδιοκτησίας της «The Channel Company» συμπεριέλαβε την Sophos στον οδηγό Cloud Partner Program Guide 2020.

Η συγκεκριμένη, ετήσια λίστα προσδιορίζει τους κορυφαίους προμηθευτές τεχνολογίας cloud με καινοτόμα προγράμματα συνεργατών που ενδυναμώνουν και επιταχύνουν την ανάπτυξη πρωτοβουλιών που σχετίζονται με το cloud διάφορων παρόχων.

Τον τελευταίο χρόνο, η Sophos επέκτεινε τις δυνατότητες και τη προσφορά της στην ασφάλεια cloud για να προστατεύσει συνολικά την υποδομή cloud. Προστατεύει την υποδομή cloud, την πρόσβαση στο cloud και τις διαμορφώσεις, από τον κύκλο ανάπτυξης έως τις εν ενεργεία υπηρεσίες cloud:

Με την ταχεία υϊοθέτηση δημόσιων περιβαλλόντων cloud -τα οποία παρουσιάζουν νέες προκλήσεις για την ασφάλεια δεδομένων στο κανάλι- η επέκταση των υφισταμένων δυνατοτήτων της Sophos στην ασφάλεια cloud θα επιτρέψει στους εταίρους της να βοηθήσουν τους πελάτες τους να εξελιχθούν και να προσαρμοστούν στο μεταβαλλόμενο τοπίο των υποδομών και στις εξελισσόμενες απειλές, για να προστατεύσουν τα δεδομένα τους στις τερματικές συσκευές και στα δίκτυα τους, ανεξαρτήτως του περιβάλλοντος τους.

Το πρόγραμμα Cloud Security Provider (CSP) της Sophos προσφέρει όλα όσα χρειάζονται οι εταίροι και οι συνεργάτες της -εκπαίδευση, αναγνώριση και οικονομικά κίνητρα- για να υποστηρίξουν τους πελάτες τους στην μετάβαση τους στο δημόσιο cloud ή στην χρήση του. Η Sophos ήταν ο πρώτος προμηθευτής λύσεων ασφάλειας επόμενης γενιάς που παρουσίασε ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους συνεργάτες της να ανταποκριθούν σε αυτήν την ευκαιρία αύξησης εσόδων και να κάνουν channel-friendly την αγορά και τη διαχείριση των προϊόντων της σε Microsoft Azure, Amazon Web Services και Google Cloud Platform.

Παράλληλα με το πρόγραμμα CSP, η Sophos συνεχίζει να συνεργάζεται με την AWS (Amazon Web Services) για την παροχή υποστήριξης στους συνεργάτες της στο AWS Marketplace. Το αποτέλεσμα είναι η διάθεση των υπηρεσιών δημόσιου cloud της Sophos μέσω των προγραμμάτων AWS Marketplace Consulting Partner Private Offer (CPPO) και Solution Provider Private Offer (SPPO). Τα παραπάνω παρέχουν στους συνεργάτες και τους εταίρους της Sophos αποκλειστική τιμολόγηση για λύσεις ασφάλειας Sophos AWS Marketplace και επιτρέπει στους πελάτες τους να κερδίσουν από τις τυχόν δεσμεύσεις δαπανών AWS (EDP) που έχουν εφαρμοστεί. Μπορεί επίσης να τους βοηθήσει να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις δαπανών τους ταχύτερα και πιθανώς να ξεκλειδώσουν μεγαλύτερες εκπτώσεις AWS.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Sophos Cloud Security Provider (CSP) μπορείτε να βρείτε στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση http://www.sophos.com/csp.

Μπορείτε να δείτε τον οδηγό «Cloud Partner Program Guide» online στη διεύθυνση http://www.crn.com/cloud-ppg. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού CRN.