ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H Sophos σαρώνει στα βραβεία Annual Report Card 2018 του CRN

Στη Sophos πιστεύουμε στο ότι πρέπει να είμαστε οι “καλύτεροι στο κανάλι” και για αυτό είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που ανακοινώνουμε ότι σαρώσαμε στα φετινά βραβεία Annual Report Card του CRΝ στις κατηγορίες Network Security και Endpoint Security.

Όχι μόνο κερδίσαμε την διάκριση “Overall Winner” (Νικητής στο σύνολο) στην κατηγορία Δικτυακή Ασφάλεια (Network Security) για τρίτη χρονιά, αλλά κερδίσαμε επάξια και την διάκριση “Overall Winner” στην Ασφάλεια Τερματικών Συσκευών (Endpoint Security) και βρεθήκαμε στην υψηλότερη θέση στην κατηγορία «Καινοτομία προϊόντος», στην Υποστήριξη, στις Εταιρικές Σχέσεις, στις Υπηρεσίες Διαχείρισης καθώς και στις Υπηρεσίες Cloud. Μάλιστα, λάβαμε κορυφαίες διακρίσεις σε κάθε μία από τις υποκατηγορίες τόσο στην Ασφάλεια Τερματικών Συσκευών όσο και στην Δικτυακή Ασφάλεια.

Επιπλέον, καταφέραμε να βαθμολογηθούμε με 100 (με άριστα το 100) για την “Ευκολία του Επιχειρείν” στην κατηγορία Δικτυακή Ασφάλεια με την Sophos να είναι η μοναδική εταιρεία που έλαβε τόσο υψηλή βαθμολογία με αυτά τα κριτήρια σε όλες τις κατηγορίες.

Για να προσδιορίσει τους νικητές, η ερευνητική ομάδα του The Channel Company πραγματοποίησε μια εμπεριστατωμένη έρευνα -μόνο με πρόσκληση- ζητώντας σε περισσότερους από 3000 παρόχους λύσεων, να αξιολογήσουν την ικανοποίησή από την συνεργασία τους ή την εμπειρία τους με προϊόντα και υπηρεσίες από περισσότερους από 65 συνεργάτες προμηθευτές και σε 24 μεγάλες κατηγορίες προϊόντων. Λαμβάνοντας υπόψη λοιπόν πόσο εκτεταμένος ήταν ο ανταγωνισμός για τα βραβεία, μπορείτε να κατανοήσετε για ποιο λόγο στην Sophos είναι εξαιρετικά χαρούμενοι για την αναγνώριση και τις διακρίσεις που έλαβαν.

Η Kendra Krause, Αντιπρόεδρος των καναλιών της Sophos σε παγκόσμιο επίπεδο δήλωσε για τις διακρίσεις:¨«Η Sophos είναι μια εταιρεία κυβερνοασφαλείας επόμενης γενιάς που δεσμεύεται να είναι η «καλύτερη στο κανάλι» κατά μήκος ολόκληρης της επιχείρησή της. Είναι συναρπαστικό να αναγνωρίζεται από τους συνεργάτες μας για τις πρωτοποριακές ς τεχνολογίες ασφάλειας δικτύων και τερματικών συσκευών, την ολοκληρωμένη υποστήριξη, τα οφέλη του προγράμματος συνεργατών και τις διαχειριζόμενες υπηρεσίες της» .

Ο Bob Skelley, Διευθύνων Σύμβουλος της The Channel Company, χαρακτήρισε τα βραβεία ως “τις μεγαλύτερες τιμές της βιομηχανίας” και εξήγησε ότι το να διακριθείς σε κάποιον τομέα “συμβολίζει την αφοσίωση της εταιρείας στην παροχή καινοτόμων προϊόντων και προγραμμάτων υψηλής ποιότητας στους συνεργάτες της στο κανάλι”.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα αποτελέσματα των βραβείων Annual Report Card 2018 του CRN τόσο online όσο και στο τεύχος Οκτωβρίου του CRN.