ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. Πέντε λόγοι για να αναβαθμίσετε σε Intercept X

Σήμερα είναι η καταλληλότερη εποχή για να «αλλάξετε» σε Intercept X.

Τελευταία, η Sophos προχώρησε στη διάθεση νέων, βελτιωμένων δυνατοτήτων EDR (Endpoint Detection and Response), οι οποίες παρέχουν στους χρήστες τη δυνατότητα να υποβάλλουν λεπτομερή ερωτήματα που σχετίζονται με το κυνήγι απειλών και τις λειτουργίες πληροφορικής και να λαμβάνουν άμεσα τις απαντήσεις που χρειάζονται. Παράλληλα, η κορυφαία εταιρεία ασφάλειας πληροφορικής ανακοίνωσε και άλλες δυνατότητες, όπως τη τεχνολογία AMSI (Antimalware Scan Interface), που διαπρέπει στην ανίχνευση κακόβουλων obfuscated scripts (π.χ. PowerShell) καθώς και την λειτουργικότητα Intrusion Prevention System που αποτρέπει τις network-based επιθέσεις (επί του παρόντος είναι διαθέσιμη μέσω του προγράμματος πρώιμης πρόσβασης).

Όμως τα παραπάνω δεν είναι τα μοναδικά οφέλη από τη μετάβαση στο Intercept X και το Sophos Central, την cloud-based πλατφόρμα διαχείρισης της Sophos. Παρακάτω, ακολουθούν πέντε λόγοι για προχωρήσετε στην μετάβαση στο Intercept X:

1. Προηγμένη προστασία που σταματά τις τελευταίες απειλές

Το Intercept X διαπρέπει στο να σταματά τις πιο πρόσφατες απειλές, όπως το ransomware, τις fileless επιθέσεις που βασίζονται σε scripts, το άγνωστο κακόβουλο λογισμικό και όλους όσους προσπαθούν ενεργά να θέσουν σε κίνδυνο τα συστήματα σας. Η τεχνολογία Deep Learning AI, οι δυνατότητες anti-ransomware και οι τεχνικές μετριασμού των exploits συνδυάζονται και παρέχουν απαράμιλλο επίπεδο ασφάλειας.

2. H διαχείριση γίνεται απλή υπόθεση

Η διαχείριση του Intercept X πραγματοποιείται μέσω της cloud-based κονσόλας Sophos Central. Το Sophos Central σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε όλα τα προϊόντα της Sophos που έχετε στη διάθεση σας από ένα μέρος, ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε. Όλα όσα έχετε στην κατοχή σας είναι διαχειριζόμενα μέσω μίας κονσόλας, με την ίδια διαισθητική εμφάνιση και αίσθηση. Τώρα, η ενεργοποίηση χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων αλλά και εναλλαγή μεταξύ προϊόντων είναι απλούστατη διαδικασία.

3. Εξοικονομήστε χρόνο, δαπανήστε λιγότερα

Χάρη στο «cloud management» δεν υπάρχει ανάγκη συντήρησης φυσικών διακομιστών στην υποδομή σας (on-premises) και έχετε πρόσβαση σε μία μόνο κονσόλα διαχείρισης με αποτέλεσμα να μειώνεται σημαντικά ο χρόνος διαχείρισης.

4. Ασφάλεια που «μεγαλώνει μαζί σας»

Το Sophos Central καθιστά απλή υπόθεση την επέκταση της προστασίας σας καθώς αναπτύσσεται η επιχείρησή σας. Θέλετε να δοκιμάσετε την πανίσχυρη νέα λειτουργικότητα EDR που σας βοηθά να εντοπίσετε ανεπιθύμητες εφαρμογές ή χρήστες που έκαναν κλικ σε ένα κακόβουλο μήνυμα ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) σε όλη την υποδομή σας; Ξεκινήστε μια δοκιμή με το πάτημα ενός κουμπιού.

5. Επωφεληθείτε από την πιο έξυπνη, ταχύτερη προστασία

Τα προϊόντα της Sophos έχουν σχεδιαστεί εξολοκλήρου με γνώμονα τη διαλειτουργικότητα, και επομένως λειτουργούν καλύτερα μαζί. Για παράδειγμα, τα Intercept X και XG Firewall συνεργάζονται για να απομονώσουν μια παραβιασμένη συσκευή, να την «καθαρίσουν» και να επαναφέρουν την πρόσβαση της στο δίκτυο χωρίς τη παρέμβαση του διαχειριστή – μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το να δοκιμάσετε το Intercept X δεν ήταν ποτέ πιο απλό, ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε το Sophos Central. Μπορείτε είτε να ξεκινήσετε μια δοκιμή χωρίς τη παραμικρή υποχρέωση είτε να ρίξετε μια ματιά στο online demo για να αποκτήσετε μια αίσθηση για το interface και την ισχυρή λειτουργικότητα που προσφέρει.