ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Sophos Firewall κέρδισε τη διάκριση Strong Performer στην έκθεση Forrester Wave™: Enterprise Firewalls, Q4 2022

Τα κριτήρια με βάση τα οποία η Sophos έλαβε την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία είναι τα Product Vision, Execution Roadmap, Supporting Products & Services, Efficacy, Threat Intelligence, περιβάλλοντα Zero Trust και IP Sec και VPN.

Η Sophos ανακοίνωσε με υπερηφάνεια τη διάκριση της ως «Strong Performer» στην έκθεση The Forrester Wave™: Enterprise Firewalls για το 4ο τρίμηνο του 2022. Η Sophos βρέθηκε μεταξύ μία ομάδας από επιλεγμένες εταιρείες που προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν σε αυτήν την έκθεση και πιστεύουμε ότι οφείλεται στο μέγεθος, στη δύναμη και στην μεγάλη ανάπτυξη της βάσης πελατών του Sophos Firewall.

Η Forrester εντόπισε τους 10 κορυφαίους παρόχους/προμηθευτές στην αγορά και προχώρησε στη διεξαγωγή μίας διεξοδικής αξιολόγησης έχοντας ως βάση 25 κριτήρια και η Sophos ισοβάθμησε στη 2η θέση στη κατηγορία Στρατηγική.

Η Sophos έλαβε την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία στα Product Vision, Execution Roadmap και Supporting Products & Services, κριτήρια που αποτελούσαν την κατηγορία Strategy. Πιστεύουμε ότι η υψηλή βαθμολογία της Sophos αποτελεί μία απόδειξη της επιθετικής εκτέλεσης της στρατηγικής και του οδικού χάρτη της που έχει προσφέρει αρκετές πρωτοποριακές κυκλοφορίες. Σε αυτές τις κυκλοφορίες περιλαμβάνεται η Xstream Architecture, η εξαιρετικά ισχυρή σειρά προϊόντων XGS με επεξεργαστές Xstream Flow και η πρόσφατη προσθήκη των δυνατοτήτων Xstream SD-WAN, που παρέχουν στους πελάτες και στους συνεργάτες μας στο κανάλι μία διαφοροποιημένη, κορυφαία στη βιομηχανία, προστασία και απόδοση.

Σύμφωνα με την έκθεση της Forrester: «Η Sophos έχει ένα τολμηρό βραχυπρόθεσμο όραμα για την ασφάλεια του υβριδικού δικτύου…[και έχει] προσθέσει το ZTNA τόσο στο cloud όσο και “on-prem”, οικοδομώντας μία αρχιτεκτονική edge μηδενικής εμπιστοσύνης».

Το Sophos Firewall έλαβε επίσης τους υψηλότερους δυνατούς βαθμούς στα κριτήρια Efficacy και Threat Intelligence. Βελτιώνουμε συνεχώς την τεχνολογία ασφαλείας στο Sophos Firewall που υποστηρίζεται από την παγκόσμιας κλάσης ομάδα Sophos X-Ops, η οποία αξιοποιεί τις προγνωστικές, πραγματικού χρόνου και πραγματικού κόσμου υπηρεσίες πληροφοριών απειλών των SophosLabs, SophosAI και των ομάδων Sophos SecOps. Στο σύνολο, αυτή η συνεργασία και η ολοκλήρωση, παρέχει ισχυρότερες, πιο καινοτόμες δυνατότητες προστασίας, ανίχνευσης και απόκρισης. Το Sophos Firewall είναι επίσης μοναδικά ενσωματωμένο με τις πλατφόρμες endpoint, XDR και MDR επόμενης γενιάς της Sophos για να προσφέρει απαράμιλλη ορατότητα και απόκριση σε ενεργές απειλές.

Σύμφωνα με την έκθεση της Forrester: «Η Sophos υπερέχει στην αποτελεσματικότητα και στον τομέα της καραντίνας… ενθουσιώδεις αναφορές πελατών ανέφεραν την ενσωμάτωση του προμηθευτή με το λογισμικό endpoint που μπορεί να τοποθετήσει αυτόματα σε καραντίνα μολυσμένους υπολογιστές».

Συνοπτικά, η έκθεση Forrester καταλήγει: «Η Sophos ταιριάζει άριστα στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με χρήστες on-premises ή με πολλές κατανεμημένες τοποθεσίες».

Το Sophos Firewall και οι συσκευές της σειράς XGS

Το Sophos Firewall και οι συσκευές της σειράς XGS με αποκλειστικούς επεξεργαστές Xstream Flow παρέχουν την απόλυτη ορατότητα, προστασία και απόκριση στα firewalls επόμενης γενιάς με επιτάχυνση εφαρμογών SD-WAN, επιθεώρηση TLS υψηλής απόδοσης και ισχυρή προστασία από απειλές που βασίζεται στη μηχανική εκμάθηση.

Μιλήστε με τους ειδικούς της Sophos σε θέματα ασφάλειας δικτύου για να μάθετε περισσότερα και να λάβετε μια προσαρμοσμένη προσφορά ή εξερευνήστε αυτό το online demo σήμερα.

Πηγή: Sophos