ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Sophos Firewall αναγνωρίστηκε ως η #1 λύση firewall από τους χρήστες του G2

Το Sophos Firewall βαθμολογήθηκε ως η #1 λύση τείχους προστασίας (firewall) από τους χρήστες του G2 στην έκθεση Spring 2023 Reports. Οι διακρίσεις και οι βαθμολογίες/κατατάξεις του G2 βασίζονται σε ανεξάρτητες, επαληθευμένες κριτικές πελατών στην ιστοσελίδα G2.com, τη μεγαλύτερη στον κόσμο αγορά λογισμικού και πλατφόρμα αξιολόγησης πελατών.

Το Sophos Firewall βαθμολογήθηκε με 4,6 στα 5 αστέρια από επαγγελματίες πληροφορικής, κατακτώντας την κορυφή της κατάταξης:

Ακολουθεί ένα μικρό δείγμα των επικεφαλίδων ορισμένων κριτικών:

«Εύκολο στη χρήση, εξαιρετικά λειτουργικό, ισχυρό τείχος προστασίας – εξαιρετική αξία»

«Η Δικτυακή Ασφάλεια έγινε απλή με το τείχος προστασίας της Sophos»

«Sophos: Firewall με κορυφαία χαρακτηριστικά και λειτουργίες»

«Δεν έχει αντίπαλο στην προστασία AV και Firewall»

Δείτε τις πλήρεις κριτικές στο G2.com και πως η Sophos αναδείχθηκε ηγέτης σε πολλές άλλες κατηγορίες, όπως στις κατηγορίες Endpoint, EDR, XDR και MDR.

Οι παραπάνω κριτικές αποτελούν μία σημαντική αναγνώριση της δέσμευσής μας να βοηθήσουμε στην επίλυση των κορυφαίων σημερινών προβλημάτων που υπάρχουν με την ασφάλεια των σύγχρονων δικτύων. Και το κάνουμε παρέχοντας ένα μοναδικά διαφοροποιημένο τείχος προστασίας επόμενης γενιάς που είναι εξαιρετικά εύκολο στην εφαρμογή και στη χρήση, που προσφέρει την καλύτερη αξία στον βιομηχανία και λειτουργεί συγχρόνως και παράλληλα με ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο συμπληρωματικών προϊόντων ασφάλειας δικτύου – όλα τους διαχειριζόμενα από μια ενιαία κονσόλα cloud, τη Sophos Central. 

Το Sophos Firewall και το χαρτοφυλάκιό προϊόντων Δικτυακής Ασφάλειας έχει λάβει μια σειρά από εντυπωσιακές και καινοτόμες ενημερώσεις και αναβαθμίσεις τους τελευταίους μήνες, οι οποίες έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στους πελάτες, μεταξύ των οποίων είναι:

  • Νέα, υψηλής απόδοσης μοντέλα XGS 7500 και 8500 που αποτελούν το νέο σημείο αναφοράς στο κόστος ανά προστατευμένο Mbps
  • Νέες μονάδες συνδεσιμότητας κινητής τηλεφωνίας 5G για τα μοντέλα επιτραπέζιων συσκευών XGS που διαθέτουν θέσεις επέκτασης
  • Νέες εκδόσεις υλικολογισμικού για το Sophos Firewall που προσφέρουν πρόσθετη απόδοση, πλήρως εξοπλισμένες δυνατότητες SD-WAN, βελτιστοποιήσεις VPN, βελτιώσεις ποιότητας ζωής και πολλά άλλα
  • Το ZTNA v2, το οποίο παρέχει ZTNA-as-a-service με cloud gateways και υποστήριξη macOS καθιστά τη σύνδεση απομακρυσμένων υπαλλήλων σε δικτυακές εφαρμογές ευκολότερη και ασφαλέστερη από ποτέ

Ρίξτε μια ματιά στο Sophos Firewall και το πλήρες οικοσύστημά Προϊόντων Ασφαλούς Πρόσβασης μας στο Sophos.com/Firewall.

Πηγή: Sophos