ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H Sophos αναγνωρίστηκε με το Βραβείο Competitive Strategy Leadership 2023 για το Sophos Firewall

Η Sophos με το Sophos Firewall κέρδισε το διάσημο Competitive Strategy Award 2023 της Frost & Sullivan στη κατηγορία επόμενης γενιάς firewall (NGFW).

Η Frost & Sullivan εφαρμόζει μια αυστηρή αναλυτική διαδικασία για να αξιολογήσει πολλούς προμηθευτές για κάθε κατηγορία πριν καθορίσει τον τελικό αποδέκτη του βραβείου.

Είναι μεγάλη τιμή για τη Sophos που το προϊόν της, Sophos Firewall, έλαβε την τιμητική αυτή διάκριση που έχει ως βάση τη στρατηγική καινοτομία και τον αντίκτυπο στους πελάτες.

Η Frost & Sullivan επαίνεσε τη Sophos που εστίασε στο να προσφέρει μία ολοκληρωμένη και έτοιμη λύση κυβερνοασφάλειας (με το κλειδί στο χέρι) στους πελάτες της, η οποία τους επιτρέπει να κλιμακώνουν τις λειτουργίες ασφαλείας τους χωρίς παράλληλα να αυξήσουν την πολυπλοκότητα της υποδομής πληροφορικής τους. Η Sophos επίσης επαινέθηκε από την Frost & Sullivan που παρείχε στους οργανισμούς τη δυνατότητα να μειώσουν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO), να ενισχύσουν τη στάση ασφαλείας τους, να ενισχύσουν την ορατότητα και να βελτιώσουν τη συμμόρφωση τους με τα διάφορα κανονιστικά και νομικά πλαίσια.

Η Frost & Sullivan επίσης επισήμανε το γεγονός ότι η Sophos είναι μοναδικά τοποθετημένη στο να προσφέρει στους πελάτες της μία ολιστική πλατφόρμα διαχείρισης κυβερνοασφάλειας μέσω του Sophos Central, η οποία εξαλείφει τα τυφλά σημεία σε ολοένα και πιο περίπλοκα δικτυακά περιβάλλοντα και δεν αναγκάζει τους πελάτες να κάνουν συμβιβασμούς στην απόδοση για να απολαμβάνουν καλύτερη ασφάλεια τείχους προστασίας: 

«Η προσφορά Sophos Firewall αφαιρεί από τους πελάτες της το βάρος της επιλογής μεταξύ καλύτερης ασφάλειας και καλύτερης απόδοσης χάρη στη μηχανή επιτάχυνσης Xstream, η οποία εξισορροπεί την κίνηση δεδομένων μεταξύ των επεξεργαστών για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης και τη διατήρηση της ασφάλειας του δικτύου» αναφέρει η Frost & Sullivan στην έκθεση της.

Στη Frost & Sullivan κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το Sophos Firewall ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες των πελατών για υψηλή αξία, καλύτερη τιμή προς απόδοση, εξαιρετική εμπειρία ιδιοκτησίας και δυνατότητα εύκολης κλιμάκωσης ή προσαρμογής καθώς οι ανάγκες τους αλλάζουν ή μεγαλώνουν.

«Η Sophos εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες για να απλοποιήσει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, ενισχύοντας τη θέση της ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές επόμενης γενιάς τείχους προστασίας (NGFW) στην αγορά. Για την ισχυρή συνολική απόδοση της, η Sophos κερδίζει το βραβείο 2023 Global Competitive Strategy Leadership της Frost & Sullivan στη βιομηχανία τείχους προστασίας επόμενης γενιάς (NGFW).

Κατεβάστε την πλήρη Έκθεση για το βραβείο Frost & Sullivan και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Sophos.com/Firewall για περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: Sophos