ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαθέσιμο το Sophos Firewall OS v18.5 MR3

Η ομάδα προϊοντικής ανάπτυξης της Sophos είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τελευταία ενημέρωση έκδοσης συντήρησης για το Sophos Firewall OS (SFOS), το οποίο διαθέτει σημαντικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες που ζητήθηκαν από πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας, καθώς και σημαντικές επιδιορθώσεις στην ασφάλεια, στην απόδοση και στην αξιοπιστία.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική βέλτιστη πρακτική κυβερνοασφάλειας να διατηρείτε το τείχος προστασίας σας ενημερωμένο με το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό.

Οι σημαντικότερες βελτιώσεις του SFOS v18.5 MR3:

Διαμορφώσεις Επιλογών Εκκίνησης DHCP – Πρόκειται για μία νέα δυνατότητα που διευθετεί ένα σημαντικό αίτημα πελάτη και συνεργάτη της εταιρείας για την ενεργοποίηση πρόσθετων επιλογών εκκίνησης DHCP για δικτυακούς clients, όπως τηλέφωνα VoIP ή άλλους τύπους συσκευών που έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις DHCP.

Διαμορφώσεις Επιλογών Εκκίνησης DHCP

Πρόσθετες ενημερώσεις:

  • Υποστήριξη για αναφορές kernel dump για τη βελτίωση του troubleshooting και της ανάλυσης των βασικών αιτιών για την περίπτωση που εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα
  • Η μηχανή προστασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων ενημερώθηκε με το περιβάλλον χρήσης Sophos Anti-Spam
  • Διάφορες σημαντικές βελτιώσεις ασφάλειας, απόδοσης και αξιοπιστίας, συμπεριλαμβανομένης και μίας επιδιόρθωσης για μία ευπάθεια OpenSSL DoS που αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Πως να το αποκτήσετε

Ως συνήθως, αυτή η ενημέρωση λογισμικού δεν έρχεται με πρόσθετο κόστος για όσους διαθέτουν αδειοδοτημένες συσκευές τείχους προστασίας της Sophos και θα πρέπει να εφαρμοστεί σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές τείχους προστασίας το συντομότερο δυνατό.

Θα διατεθεί για όλες τις συνδεδεμένες συσκευές μέσα στο επόμενο διάστημα. Μόλις είναι διαθέσιμη η ενημέρωση, θα εμφανιστεί σχετική ειδοποίηση στην τοπική συσκευή σας ή στην Κεντρική Κονσόλα Διαχείρισης της Sophos, γνωστή ως Sophos Central, επιτρέποντάς σας να προγραμματίσετε την εγκατάσταση της όπως σας βολεύει. Διαφορετικά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μη αυτόματη λήψη του πιο πρόσφατου υλικολογισμικού (firmware) από την ιστοσελίδα MySophos και να προχωρήσετε στην ενημέρωση ανά πάσα στιγμή.

Το Sophos Firewall OS v18.5 MR3 είναι μια πλήρως υποστηριζόμενη αναβάθμιση για την v17.5 MR14 και των μεταγενέστερων εκδόσεων, την v18 MR3 και της νεότερες εκδόσεις καθώς και για όλες τις προηγούμενες εκδόσεις από την v18.5.

Χρησιμοποιείτε Remote Access VPN στο τείχος προστασίας σας;

Αν χρησιμοποιείτε απομακρυσμένη πρόσβαση VPN στο τείχος προστασίας Sophos σας, τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι παρουσιάσαμε πρόσφατα το Sophos ZTNA, μία πολύ καλύτερη λύση για την σύνδεση απομακρυσμένων εργαζομένων με τις εφαρμογές, τις ιστοσελίδες και το εταιρικό δίκτυο. Προσφέρει πολύ καλύτερη ασφάλεια με ποικίλους τρόπους (ειδικά ενάντια στις επιθέσεις ransomware), ευκολότερη διαχείριση, ευκολότερη εφαρμογή και ανάπτυξης καθώς και μία πολύ πιο διαφανή εμπειρία για τον τελικό χρήστη. Ρίξτε του μία ματιά!

Πηγή: Sophos