ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Sophos Firewall βραβεύτηκε με τη διάκριση «Best Network Security Solution» από το CRN®

Η Sophos είναι ενθουσιασμένη και έχει την τιμή να ανακοινώσει ότι το Sophos Firewall ανακηρύχθηκε «η καλύτερη δικτυακή λύση ασφάλειας» για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από το CRN®, μια επωνυμία της εταιρείας The Channel Company. Η αναγνώριση σηματοδοτεί την έβδομη συνεχόμενη χρονιά της Sophos ως νικητή στα βραβεία CRN Tech Innovator, τα οποία τιμούν τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες στο κανάλι.

«Το Sophos Firewall είναι ένα ουσιαστικό επίπεδο προστασίας έναντι της κακόβουλης κίνησης δεδομένων και των απειλών που βάζουν στόχο τόσο τους χρήστες εντός των εταιρικών υποδομών όσο και τους απομακρυσμένους χρήστες που εργάζονται στο σημερινό υβριδικό εταιρικό περιβάλλον» δήλωσε ο Raja Patel, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Προϊόντων στη Sophos. «Οι προγραμματιζόμενοι επεξεργαστές Xstream Flow του Sophos Firewall μας δίνουν τη δυνατότητα να καινοτομούμε και να προσθέτουμε νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά με την πάροδο του χρόνου, χωρίς να απαιτείται αναβάθμιση υλικού. Αυτό παρέχει στο κανάλι και στους πελάτες μας μία future-proof και επεκτάσιμη πλατφόρμα με τεράστια αξία που συνεχίζει να αυξάνεται με κάθε ενημέρωση». 

Το Sophos Firewall προσφέρει ασυναγώνιστη δικτυακή ορατότητα, προστασία και ανταπόκριση για οργανισμούς όλων των μεγεθών και σε όλους τους κλάδους. Παρέχει την καλύτερη στη βιομηχανία προστασία από απειλές μηδενικής ημέρας, εντοπίζοντας και αποτρέποντας προηγμένες κυβερνοαπειλές ενώ η καινοτόμος και μοναδική αρχιτεκτονική Xstream που διαθέτει σχεδιάστηκε για να προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα απόδοσης επιταχύνοντας τη σημαντική SaaS (software-as-a-service), SD-WAN (software-defined wide area network) και cloud application κίνηση δεδομένων.

Ως μέρος του Sophos Adaptive Cybersecurity Ecosystem, το Sophos Firewall μοιράζεται πληροφόρηση απειλών (threat intelligence) σε πραγματικό χρόνο με το ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων και υπηρεσιών της Sophos για ταχύτερη και περισσότερο contextual συγχρονισμένη προστασία, ανίχνευση και ανταπόκριση. Επιπλέον, τροφοδοτείται από προγνωστική, πραγματικού χρόνου και ερευνημένη σε βάθος πληροφόρηση απειλών από τη Sophos X-Ops, μία διαλειτουργική ομάδα εργασίας που συνδέει τη SophosLabs, τη Sophos SecOps και τη SophosAI και είναι εύκολα διαχειριζόμενη από την cloud-based πλατφόρμα Sophos Central ή από την υπηρεσία Sophos MDR (Sophos Managed Detection & Response.

Μην ξεχνάτε ότι το νέο Sophos Firewall v19.5 είναι ήδη διαθέσιμο από αυτό το μήνα. Αυτή η σειρά άρθρων στο επίσημο blog της εταιρείας καλύπτει όλες τις νέες του δυνατότητες.

«Τα CRN Tech Innovator Awards αναγνωρίζουν εκείνους τους προμηθευτές τεχνολογίας που έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στον ψηφιακό μετασχηματισμό για τους παρόχους λύσεων με μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες αιχμής» δήλωσε ο Blaine Raddon, Διευθύνων Σύμβουλος της The Channel Company. «Είναι χαρά μου να συγχαρώ κάθε έναν από τους νικητές του CRN Tech Innovator Award 2022. Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να αναγνωρίσουμε τους καλύτερους προμηθευτές σε κάθε κατηγορία, οι οποίοι οδηγούν τον μετασχηματισμό και την καινοτομία στον χώρο της πληροφορικής».

Μια πλήρης λίστα με τους νικητές θα παρουσιαστεί στο τεύχος Δεκεμβρίου του CRN και μπορείτε να την δείτε στο διαδίκτυο στη διεύθυνση crn.com/techinnovators. 

Πηγή: Sophos