ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Sophos Endpoint λαμβάνει τέλεια βαθμολογία στην έκθεση της SE Labs για το 4ο τρίμηνο του 2022

«Το Sophos σταμάτησε τα πάντα στα τεστ μας» γράφει η SE Labs στην έκθεση της.

Η Sophos βρίσκεται για ακόμη μία φορά στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το προϊόν Sophos Endpoint ανακηρύχθηκε το καλύτερο στον κλάδο στις δοκιμές αξιολόγησης λύσεων ασφαλείας της SE Labs, της γνωστής εταιρείας δοκιμών αξιολόγησης προϊόντων ασφαλείας, το 4ο τρίμηνο του 2022, κερδίζοντας τις υψηλότερες βαθμολογίες (AAA) σε όλους τους τομείς.

Και στις δύο κατηγορίες, Enterprise και SMB (Small and Midsize Business), το προϊόν της Sophos έλαβε…

  • Βαθμολογία 100% για την ακρίβεια προστασίας
  • Βαθμολογία 100% για νόμιμη ακρίβεια
  • Βαθμολογία 100% για συνολική ακρίβεια

Ακολουθούν οι σύνδεσμοι προς τις πιο πρόσφατες εκθέσεις: Endpoint Security: Enterprise | Endpoint Security: Small Business.

Τα παραπάνω αποτελέσματα αποτελούν απόδειξη των κορυφαίων στην αγορά τεχνολογιών προστασίας που βρίσκονται στο Sophos Endpoint και που προσφέρουν ανώτερα αποτελέσματα κυβερνοασφάλειας για περισσότερους από 250.000 οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Simon Edwards, Διευθύνων Σύμβουλος της SE Labs, είπε:

«Με 100% ακρίβεια στις δοκιμές, η Sophos επικύρωσε ότι η ασφάλεια endpoint της λειτουργεί περίφημα. Το Sophos σταμάτησε τα πάντα στις δοκιμές μας».

Η SE Labs είναι μία από τις λίγες εταιρείες αξιολόγησης προϊόντων ασφαλείας στον κλάδο που προσομοιώνει τα σημερινά, σύγχρονα εργαλεία επίθεσης και τις τακτικές, τις τεχνικές και τις διαδικασίες (TTP) που χρησιμοποιούν τελευταία οι κυβερνοεγκληματίες και οι penetration testers σε πραγματικές συνθήκες.

Στα παραπάνω περιλαμβάνονται το κακόβουλο λογισμικό, οι στοχευμένες απειλές και οι αμυντικές δυνατότητες σε μεταγενέστερο στάδιο, όπως οι ανιχνεύσεις συμπεριφοράς, ζητημάτων μνήμης και AMSI (Anti-Malware Scan Interface) και προστασίες ενάντια σε συμπεριφορές «impact on objectives», όπως η κρυπτογράφηση αρχείων ransomware. Η  Sophos κατάφερε να νικήσει με συνέπεια όλες τις επιθέσεις και μάλιστα με 100% ακρίβεια.

Μετά τα αποτελέσματα, ο Simon Reed, Ανώτερος Αντιπρόεδρος των SophosLabs, δήλωσε:

«Οι βραβεύσεις με βαθμολογία AAA της SE Labs εδραιώνουν την ηγετική μας θέση ως παρόχου λύσεων προστασίας endpoint και επιδεικνύουν την ικανότητά μας να σταματάμε περίπλοκες επιθέσεις που χρησιμοποιούν μια ποικιλία τεχνικών, εργαλείων και στόχων».

Η ανάγκη προσομοίωσης των σύγχρονων επιθέσεων

Οι αξιόπιστες δοκιμές από τρίτους είναι ένα σημαντικό εργαλείο που βοηθά τους οργανισμούς να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τις τεχνολογικές στοίβες τους και τις επενδύσεις τους στην ασφάλεια. Καθώς ωστόσο οι επιθέσεις αυξάνονται σε όγκο και πολυπλοκότητα, ουσιαστικά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν μόνο όταν οι δοκιμές αντικατοπτρίζουν τις αληθινές πραγματικότητες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι οργανισμοί.

Όπως εξηγεί ο Simon Edwards, Διευθύνων Σύμβουλος της SE Labs:

«Είναι σημαντικό για τους οργανισμούς να μπορούν να βασίζονται σε αξιόπιστες, πλήρεις δοκιμές αλυσίδων επίθεσης που προσομοιώνουν σενάρια στον πραγματικό κόσμο. Το θέμα δεν είναι να φέρουμε τα προϊόντα αντιμέτωπα με ένα ευρύτερο φάσμα επιθέσεων, αλλά και ότι κάθε στάδιο της επίθεσης πρέπει επίσης να είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι απλώς να προσομοιώσετε όλα όσα υποθέτετε ότι κάνουν οι επιτιθέμενοι και στη συνέχεια να ελπίζετε ότι είχατε δίκιο. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η SE Labs παρακολουθεί τις συμπεριφορές των κυβερνοεγκληματιών και δημιουργεί δοκιμές με βάση τον τρόπο με τον οποίο οι επιτιθέμενοι προσπαθούν να παραβιάσουν τα συστήματα των θυμάτων τους».

Sophos Endpoint: η κορυφαία στον κόσμο προστασία ενάντια στις προηγμένες απειλές

Με δεκαετίες εμπειρίας στην πληροφόρηση κυβερνοαπειλών, η Sophos σχεδιάζει την προστασία endpoint για άμυνα σε πραγματικό χρόνο ενάντια στις σύγχρονες προηγμένες επιθέσεις. Με έμφαση στην πρόληψη των επιθέσεων το συντομότερο δυνατόν, η στρατηγική κυβερνοασφάλειας της Sophos στοχεύει στο να προσφέρει πολλαπλά επίπεδα προστασίας για να αντιμετωπίσει το σύνολο της αλυσίδας επίθεσης και ενάντια στους πολλούς διαφορετικούς φορείς απειλής που χρησιμοποιούν οι επιτιθέμενοι για να κλιμακώσουν και να υλοποιήσουν επιθέσεις.

Αυτές οι τεχνολογίες οδηγούν σε ανώτερα αποτελέσματα κυβερνοασφάλειας για τους πελάτες της Sophos, όπως αποδεικνύεται και από τις ανεξάρτητες δοκιμές που πραγματοποιούν εταιρείες παγκόσμιας κλάσης όπως η SE Labs.

Δοκιμάστε το Sophos Endpoint από μόνοι σας

Το Sophos Endpoint προστατεύει περισσότερους από 250 χιλιάδες οργανισμούς σε όλο τον κόσμο ενάντια σε ενεργούς αντιπάλους και ενάντια στα ransomware, phishing, malware και άλλα πολλά. Επικοινωνήστε με τους συμβούλους ασφαλείας της Sophos για να συζητήσετε πως μπορεί η εταιρεία να σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μία δοκιμή σήμερα κιόλας.

Πηγή: Sophos