ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos Email: Η ασφάλεια και η “ορατότητα” που περιμένετε

Οι τελευταίες βελτιώσεις καθιστούν σημαντικά απλούστερη τη διαχείριση και το «reporting» της ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τους πελάτες των Sophos Email Standard και Advanced. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τι έχει αλλάξει:

Νέες, καλύτερες δυνατότητες «reporting»

Τώρα μπορείτε να έχετε λεπτομερή συνοπτική πληροφόρηση για κάθε εισερχόμενο και εξερχόμενο μήνυμα που επεξεργάζεται το Sophos Email.

Ξεκινώντας από την αναφορά “Ιστορικό μηνυμάτων” στο Sophos Central, απλώς επιλέξτε τη νέα clickable γραμμή θέματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το μήνυμα που θα θέλατε να ελέγξετε και θα βρεθείτε μπροστά από μια ανάλυση χρήσιμων πληροφοριών, που συμπεριλαμβάνουν:

  • Λεπτομέρειες για τον αποστολέα, τον παραλήπτη, την ημερομηνία και την ώρα
  • Πλήρεις πληροφορίες κεφαλίδας μηνυμάτων και τυχόν συνημμένα
  • Λεπτομέρειες για τα βήματα που πέρασε το μήνυμα στην υποδομή σάρωσης
  • Καλύτερη προβολή (ορατότητα) της τρέχουσας κατάστασης του μηνύματος εντός της διαδικασίας σάρωσης, από την αποστολή απόδειξης μέχρι την παράδοση στα εισερχόμενα σας.

Είτε πρόκειται για την ανταπόκρισή σας σε αιτήματα χρηστών σχετικά με τη κατάσταση αποστολής του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είτε για την κατανόηση των λόγων που κάποιο μήνυμα βρίσκεται σε κατάσταση καραντίνας, η δυνατότητα γρήγορης πρόσβασης σε λεπτομέρειες σχετικά με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του οργανισμού σας είναι πραγματικά χρήσιμη για τους διαχειριστές που είναι διαρκώς απασχολημένοι και έχουν πολύ δουλειά.

Η πολιτική «Αποδοχή και Αποκλεισμός Αποστολέων» (Allow and Block Senders) περιορίζει τα μηνύματα από ή και συγκεκριμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή domains (τομείς) και μπορεί να εφαρμοστεί στα εισερχόμενα ή εξερχόμενα μηνύματα. Στη συγκεκριμένη, τελευταία ενημέρωση είστε σε θέση να δημιουργείτε καταχωρήσεις διευθύνσεων IP, καθώς και μπαλαντέρ, συμπεριλαμβανομένων τομέων σε επίπεδο χώρας, όπως το .co.

Η εύρεση συγκεκριμένων user mailboxes είναι εξίσου απλή υπόθεση χάρη στη νέα δυνατότητα Mailbox Search (Αναζήτηση Γραμματοκιβωτίου) που βρίσκεται εντός του μενού επιλογών «Mailboxes».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε στην σελίδα Sophos Email Security. Επιπλέον μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή για μία δωρεάν δοκιμή 30ημερών.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.