ΠΡΟΪΟΝΤΑ

To Sophos EDR ενισχύεται με νέα χαρακτηριστικά

«Από που μπορώ να ξεκινήσω;»: Πρόκειται για μία από τις συνηθέστερες ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν στη Sophos σχετικά με το EDR (Endpoint Detection & Response).

Το χαρακτηριστικό Threat Indicators (Δείκτες Απειλής) που πρόσφατα ανακοίνωσε η Sophos για την λύση EDR της, απαντά στην παραπάνω ερώτηση. Οι Δείκτες Απειλής χρησιμοποιούν τη τεχνολογία βαθιάς εκμάθησης της εταιρείας για να παρέχουν αυτόματα λίστες προτεραιότητας με τα πλέον ύποπτα αντικείμενα σε όλους τους διακομιστές και σε όλες τις τερματικές συσκευές ενός οργανισμού.

Τα ύποπτα αντικείμενα διαβαθμίζονται σε ένα κατάλογο/ λίστα βάσει προτεραιότητας, από τα υψηλότερης προτεραιότητας στα χαμηλότερης προτεραιότητας για παράδειγμα. Οι διαβαθμίσεις περιλαμβάνουν λεπτομέρειες όπως το όνομα του αρχείου, SHA 256 hash, τον αριθμό των συσκευών που έχει βρεθεί το αρχείο και αν έχει ήδη «τρέξει», ώστε να είναι απλούστερο για εσάς να καταλάβετε από πού να ξεκινήσετε, ακόμα και αν το προσωπικό σας δεν εξειδικεύεται στην κυβερνοασφάλεια.

Τo «threat intelligence» και oi αναλύσεις βαθιάς εκμάθησης που έχει επιμεληθεί η SophosLabs παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κατανοήσετε τις ιδιότητες ενός ύποπτου αρχείου και να αποφασίσετε άμεσα ποια δράση να αναλάβετε.

Οι Δείκτες Απειλής είναι διαθέσιμοι τώρα σε όλους τους πελάτες της Sophos που έχουν το Intercept X Advanced with EDR ή το Intercept X Advanced for Server with EDR.

Μάθετε περισσότερα για το EDR και δοκιμάστε το από μόνοι σας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Sophos για το προϊόν.