ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Βαθμολογία 100% για τη Sophos στο συγκριτικό τεστ της SE Labs με λύσεις προστασίας endpoint

H Sophos είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τα προϊόντα ασφαλείας endpoint της αναγνωρίστηκαν ως τα καλύτερα της βιομηχανίας στις δοκιμές των εργαστηρίων της ανεξάρτητης εταιρείας δοκιμών SE Labs το τρίτο τρίμηνο του 2022, επιτυγχάνοντας βαθμολογίες AAA σε όλους τους τομείς.

Τα προϊόντα της Sophos έλαβαν βαθμολογία 100% στους τομείς Protection Accuracy, Legitimate Accuracy και Total Accuracy και στις κατηγορίες Enterprise και SMB (Small and Medium Business) στον πλέον πρόσφατο γύρο δοκιμών αξιολόγησης της SE Labs.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Simon Edwards, Διευθύνων Σύμβουλος της SE Labs, δήλωσε:

«Το Sophos Intercept X σταμάτησε όλες τις απειλές και επέτρεψε τη λειτουργία όλων των νόμιμων εφαρμογών. Επομένως η βράβευση με AAA είναι κάτι παραπάνω από δίκαιη και δείχνει ότι η Sophos πηγαίνει πολύ παραπέρα από τη βασική λειτουργικότητα. Η λύση μπορεί να χειριστεί τόσο κοινές όσο και εξατομικευμένες απειλές, χωρίς να μπλοκάρει το λογισμικό που πρέπει να εκτελείται φυσιολογικά στον υπολογιστή σας».

Προστασία που υποστηρίζεται από την κορυφαία παγκοσμίως πληροφόρηση απειλών

Οι λύσεις προστασίας endpoint (τερματικών συσκευών) της Sophos περιλαμβάνουν τα Sophos Intercept X και Sophos XDR (εκτεταμένη ανίχνευση και ανταπόκριση), τα οποία συνδυάζουν τεχνολογία κατά του ransomware (anti-ransomware), τεχνητή νοημοσύνη βαθιάς εκμάθησης, τεχνολογία πρόληψης κατά των exploits και μέτρα μετριασμού των τρεχουσών/ενεργών απειλών για να αποτρέψουν ή να σταματήσουν επιθέσεις.

Όλες οι λύσεις της Sophos τροφοδοτούνται από πληροφόρηση απειλών που προέρχεται από τη Sophos X-Ops, μια διαλειτουργική ομάδα εργασίας που συνδέει τις SophosLabs, Sophos SecOps και SophosAI, συγκεντρώνοντας βαθιά τεχνογνωσία στο σύνολο του περιβάλλοντος επίθεσης. Οπλισμένη με αυτήν τη γνώση και κατανόηση, η Sophos είναι σε θέση να δημιουργήσει ισχυρές, αποτελεσματικές άμυνες ακόμα και απέναντι στις πιο προηγμένες απειλές.

Η διαχείριση των λύσεων προστασίας τερματικών συσκευών (endpoint) της Sophos γίνεται εύκολα μέσω της εγγενούς στο cloud κεντρικής πλατφόρμας διαχείρισης της Sophos που έχει την ονομασία Sophos Central ή μέσω της Sophos MDR, της διαχειριζόμενης υπηρεσίας ανίχνευσης και ανταπόκρισης της Sophos που χρησιμοποιείται από περισσότερους από 12.600 οργανισμούς παγκοσμίως.

Η σημασία των ποιοτικών δοκιμών αξιολόγησης από τρίτους

Στη Sophos, δίνουν μεγάλη αξία στις υψηλής ποιότητας, ανεξάρτητες δοκιμές και συμμετέχουν σε πολυάριθμες δοκιμές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Όπως λέει ο Simon Reed, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της SophosLabs, «Η Sophos πιστεύει στην αξία των δοκιμών αξιολόγησης από άποψη πληροφόρησης και διαφάνειας της και συμμετέχει συχνά σε δοκιμές τρίτων».

Φυσικά, τα τεστ έχουν μεγαλύτερη αξία όταν οι λύσεις δοκιμάζονται σε σενάρια πραγματικού κόσμου. Όπως εξηγεί ο Simon Edwards των SE Labs:

«Πόσο δύσκολο θέλετε να είναι το τεστ ασφαλείας; Θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα προϊόν, να το βάλουμε να σαρώσει έναν πραγματικό ιό και να καταγράψουμε ότι εντόπισε την απειλή. Μια χαρά, αλλά τι σημαίνει αυτό; Είναι μια πολύ βασική δοκιμή που επαληθεύει στην πραγματικότητα ότι το λογισμικό είναι μονάχα ένα προϊόν κατά του κακόβουλου λογισμικού. Δεν μπορείτε να πείτε αν είναι καλύτερο ή χειρότερο από άλλα προϊόντα κατά του κακόβουλου λογισμικού, επειδή για τη σάρωση και την ανίχνευση υπάρχει μόνο ένα αρχείο. Δεν ξέρετε καν αν το προϊόν θα μπορούσε να σας προστατεύσει από την απειλή, απλώς μόνο μπορεί να σας δείξει ότι την εντόπισε. Έτσι, αποφασίσαμε να πάμε τα πράγματα πολύ παραπέρα και ρίξαμε ένα ευρύτερο φάσμα επιθέσεων στα προϊόντα. Κάθε λύση ήταν εκτεθειμένη στις ίδιες απειλές, οι οποίες ήταν ένα μείγμα στοχευμένων επιθέσεων με χρήση καθιερωμένων τεχνικών και δημόσιας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και web-based απειλών, οι οποίες διαπιστώθηκε ότι ήταν ενεργές στο Διαδίκτυο τη στιγμή της δοκιμής».

Στη Sophos, είναι ενθουσιασμένοι με τις εξαιρετικές επιδόσεις των προϊόντων της στις τελευταίες δοκιμές της SE Labs και – το πιο σημαντικό – που παρέχει στους πελάτες την κορυφαία στον κόσμο προστασία τερματικών συσκευών, τις οποίες υπερασπίζεται ακόμη και ενάντια στις πιο προηγμένες απειλές και κυβερνοεγκληματίες.

Δοκιμάστε τα προϊόντα της Sophos από μόνοι σας

Η Sophos υπερασπίζεται περισσότερους από 500.000 οργανισμούς από ενεργές απειλές, ransomware, phishing, κακόβουλο λογισμικό και πολλά άλλα. Μιλήστε με τους συμβούλους ασφαλείας της εταιρείας για να συζητήσετε πως μπορούν να σας βοηθήσουν και προχωρήστε σε μία δοκιμή των λύσεων της Sophos σήμερα κιόλας.

Πηγή: Sophos