ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Sophos Cloud Optix είναι τώρα διαθέσιμο στο AWS Marketplace

Καθώς οι μοντέρνοι οργανισμοί εξελίσσουν την χρήση του δημόσιου cloud για να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες των κλιμακούμενων υπηρεσιών πληροφορικής, αποθήκευσης και δικτύου, οι κυβερνοεγκληματίες παράλληλα προσαρμόζουν τις τεχνικές τους για να εκμεταλλευτούν τις κρυφές ευπάθειες στην αρχιτεκτονική του δικτύου.

Η ασφάλεια πληροφορικής σας, επομένως, είναι απαραίτητο και αυτή να εξελιχθεί για να αντισταθμίσει αυτές τις νέες τακτικές και απειλές.

Το Sophos Cloud Optix παρέχει τη δυνατότητα στον οργανισμό σας να απεικονίζει (οπτικοποιεί) με ακρίβεια και να διασφαλίζει την υποδομή cloud συνεχώς, και με βεβαιότητα. Η ευφυής λύση cloud της Sophos, παρέχει μία ενιαία εικόνα της στάσης ασφαλείας σας κατά μήκος των clusters Kubernetes, Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud Platform και περιβάλλοντα infrastructure-as-code.

Το Sophos Cloud Optix στο AWS Marketplace

Περισσότεροι από 200 χιλιάδες ενεργοί πελάτες του AWS Marketplace έχουν πλέον την δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στο Cloud Optix, κατά ωριαία ή κατά host βάση, και χωρίς σύμβαση ελάχιστης διάρκειας.

Οφέλη του Cloud Optix στο AWS Marketplace

  • Δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού Cloud Optix απευθείας μέσω του AWS Marketplace.
  • Πληρωμή ανά στοιχείο cloud, ανά ώρα, χωρίς σύμβαση ελάχιστης διάρκειας.
  • Αποκτάτε την ίδια εξαιρετική εμπειρία διαχείρισης με τη δική σας, εξειδικευμένη κονσόλα Cloud Optix.
  • Διαχειριστείτε περιβάλλοντα κατά μήκος των AWS, Azure και GCP μέσω της ίδιας κονσόλας.
  • Πληρώνεται το AWS για τα στοιχεία που προστατεύει το Cloud Optix.

Σχετικά με το Cloud Optix

Η ασφάλεια cloud της Sophos παρέχει μια πλήρη εικόνα της τοπολογίας της υποδομής cloud και, συνδυάζοντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και της αυτοματοποίησης, προβλέπει και εντοπίζει κρυφές απειλές σε όλο το εικονικό δίκτυο.

Το Cloud Optix διεξάγει ανάλυση των βαθύτερων αιτιών, ιεράρχηση βάσει μεγέθους κινδύνου, και υποστήριξη αποκατάστασης σε ειδοποιήσεις ασφαλείας και συμμόρφωσης, ώστε να έχετε τα εργαλεία να αυτοματοποιήσετε την ασφάλεια και να μειώσετε τους χρόνους ανταπόκρισης σας σε περιστατικά ασφαλείας.

  • Η τεχνητή νοημοσύνη επιτρέπει την ιχνηλασιμότητα της μη συνηθισμένης πρόσβασης χρηστών, των αιτημάτων api και των αλλαγών στην διαμόρφωση.
  • Οι ολοκληρωμένοι έλεγχοι ασφαλείας εντοπίζουν τα τρωτά σημεία στα πρότυπα IAC που αυτοματοποιούν την ανάπτυξη νέας υποδομής στα περιβάλλοντα cloud.
  • Οι βέλτιστες πρακτικές ασφαλείας παρακολουθούνται συνεχώς για να διασφαλιστεί η συμμόρφωσή σας και οι τυχόν εσφαλμένες ρυθμίσεις μπορούν να εντοπιστούν και να διορθωθούν γρήγορα.

Αναγνωρισμένη διεθνώς, ως η «channel-first» και «channel-best» ηγέτιδα στην παροχή καινοτομικών λύσεων όπως το Cloud Optix, η Sophos βρίσκεται τώρα στην κορυφή των συνεργατών του Δικτύου Συνεργατών AWS για την προσήλωση της στο να παρέχει την απαραίτητη βοήθεια στους πελάτες AWS να δημιουργήσουν, να προωθήσουν και να αναπτύξουν επιτυχημένες επιχειρήσεις cloud, και για αυτό κέρδισε πρόσφατα τον τίτλο AWS Partner Network (APN) Technology Partner of the Year 2019.