ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos ανακοίνωσε συνεργασία με την Cysurance

Η Sophos είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει μια νέα συνεργασία με τη Cysurance, μία εταιρεία μετριασμού κινδύνου επόμενης γενιάς που ασφαλίζει, εγγυάται και πιστοποιεί λύσεις ασφάλειας.

Η συνεργασία παρέχει τη δυνατότητα σε οργανισμούς που εδρεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και που χρησιμοποιούν την υπηρεσία Sophos Managed Detection & Response (MDR) τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα μοναδικό και με σταθερή τιμή ασφαλιστήριο συμβόλαιο στον κυβερνοχώρο. Οι πολιτικές είναι οι πρώτες στο είδος που αναγνωρίζουν τους οργανισμούς που διαθέτουν ένα επίπεδο υπηρεσιών ανίχνευσης/εντοπισμού απειλών και απόκρισης.

Καθώς οι απειλές στον κυβερνοχώρο αυξάνονται σε πολυπλοκότητα και ταχύτητα, το MDR μετατρέπεται γρήγορα σε μία απαραίτητη προϋπόθεση για τους οργανισμούς για να διαχειρίζονται τη στάση τους στον κυβερνοχώρο. Οι περισσότεροι οργανισμοί απλώς δεν μπορούν να συμβαδίσουν με το εξελισσόμενο τοπίο απειλών, όπως αποδεικνύεται και από το 59% των ειδικών στην κυβερνοασφάλεια στις ΗΠΑ που υποστηρίζει ότι οι σημερινές απειλές είναι πολύ προχωρημένες για να τις αντιμετωπίσουν από μόνοι τους οι οργανισμοί.

Η Cysurance αναγνωρίζει το παραπάνω όπως αναγνωρίζει και την αξία που παρέχουν οι ειδικοί ανίχνευσης απειλών και απόκρισης 24/7 της Sophos για τον μετριασμό του κινδύνου στον κυβερνοχώρο. Η ασφαλιστική κάλυψη σταθερής τιμής της Cysurance αποτελεί απόδειξη των δυνατοτήτων του Sophos MDR και των αποτελεσματικών υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχει η εταιρεία σε οργανισμούς.

Η Kirsten Bay, συνιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Cysurance, είπε:

«Η έλλειψη ολοκληρωμένων και ενσωματωμένων στρατηγικών ασφάλειας εξηγεί σε μεγάλο βαθμό γιατί τα τέλη των ασφαλιστηρίων συμβολαίων στον κυβερνοχώρο αυξάνονται ενώ τα όρια κάλυψης μειώνονται. Όσοι δεν διαθέτουν στρατηγικές άμυνας εις βάθος διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο στον κυβερνοχώρο. Παρόλα αυτά, η κυβερνοασφάλεια είναι μια διαχειρίσιμη πρόκληση και η Sophos μπορεί να βοηθήσει. Μαζί, εστιάζουμε στο πως θα βοηθήσουμε τους οργανισμούς να λάβουν υπεύθυνα μέτρα για την εφαρμογή των καταλληλότερων λύσεων κυβερνοασφάλειας για την προστασία των επιχειρήσεων και των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων τους. Η αποδεδειγμένη λύση MDR της Sophos επιτρέπει στη Cysurance να προσφέρει μια σειρά από τα καλύτερα προγράμματα κάλυψης στην κατηγορία τους τα οποία μάλιστα ανταμείβουν τους πελάτες για τις έξυπνες επενδύσεις τους στην κυβερνοασφάλεια».

Οι πολιτικές Cysurance για τους χρήστες του Sophos MDR υποστηρίζουν όλους τους κλάδους της βιομηχανίας στις ΗΠΑ, ανεξάρτητα από τον αριθμό των εργαζομένων ή τα τερματικά. Τέσσερα ασφαλιστικά συμβόλαια, που κυμαίνονται μεταξύ $275.000 και $3,2 εκατομμυρίων σε συνολική κάλυψη – συμπεριλαμβανομένης και της κάλυψης ransomware – είναι διαθέσιμα για τους πελάτες. Για να μάθετε περισσότερα και να εγγραφείτε, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://enroll.cysurance.com/sophos/.

Αυτή είναι η πιο πρόσφατη σε μια σειρά συνεργασιών ασφάλισης στον κυβερνοχώρο για τη Sophos, η οποία ήδη φέτος ανακοίνωσε συμφωνίες με τις Cowbell και Measured Analytics and Insurance. Η συνεργασία της με τη Cysurance ωφελεί μοναδικά τους οργανισμούς που χρησιμοποιούν το Sophos MDR, μια από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες του κλάδου με περισσότερους από 17.000 πελάτες. 

Πηγή: Sophos