ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. Αναλύστε ύποπτα αρχεία και διευθύνσεις URL με το δωρεάν portal, SophosLabs Intelix

Η διαδικτυακή πύλη Intelix της SophosLabs είναι μια εξαιρετική πηγή ενημέρωσης για τις πιο πρόσφατες απειλές στον κυβερνοχώρο.

H Sophos είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διάθεση του portal SophosLabs Intelix, μίας διαδικτυακής διεπαφής/πύλης που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να υποβάλλει ύποπτα αρχεία και threat artifacts για πληροφόρηση και διαβάθμιση απειλών. Η δωρεάν υπηρεσία είναι μια εξαιρετική πηγή για ιδιώτες, ερευνητές και οργανισμούς που θέλουν να ενημερώνονται τακτικά για τις πιο πρόσφατες απειλές στον κυβερνοχώρο.

Το Intelix παρέχει λεπτομερείς, εξηγήσιμες και αποδεδειγμένες πληροφορίες απειλών, επιτρέποντας στους ανθρώπους να λαμβάνουν ενημερωμένες και τεκμηριωμένες αποφάσεις. Τα αρχεία και οι διευθύνσεις URL που καταχωρούνται, υποβάλλονται σε λεπτομερή ανάλυση, συμπεριλαμβανομένων αναζητήσεων στο νέφος, στατικής ανάλυσης και δυναμικής ανάλυσης (cloud sandboxing).

Από τις πλούσιες αναφορές που δημιουργούνται, οι χρήστες μπορούν να έχουν πλήρη κατανόηση των αποτελεσμάτων καθώς και των χαρακτηριστικών ή/και των συμπεριφορών που οδήγησαν στην τελική απόφαση.

Η διαδικτυακή πύλη Intelix επιδεικνύει τη δύναμη των τεχνολογιών ανίχνευσης της SophosLabs και της πλατφόρμας πληροφόρησης απειλών Sophos X-Ops που χρησιμοποιείται από τα προϊόντα Sophos.

Αν είστε εγγεγραμμένος πελάτης της Sophos, το Intelix Portal προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες. Συνδεόμενοι με το Sophos ID σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αποτελέσματα όλων των προηγούμενων αναλύσεων για έως και ένα έτος. Μπορείτε επίσης να προωθήσετε άμεσα μία ανάλυση στο Sophos Support ή στο SophosLabs για ανθρώπινη αξιολόγηση και αναθεώρηση των αποτελεσμάτων.

Η πύλη Intelix της SophosLabs είναι μια εξαιρετική πηγή ενημέρωσης σχετικά με τις πιο πρόσφατες απειλές στον κυβερνοχώρο. Είτε είστε ερευνητής, είτε ιδιώτης είτε επιχείρηση, η πύλη παρέχει πληθώρα πληροφοριών που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε ένα βήμα μπροστά από τους κυβερνοεγκληματίες και τις κυβερνοαπειλές. Το Intelix είναι επίσης διαθέσιμο στο AWS Marketplace καθώς και για περιπτώσεις χρήσης OEM.

Δοκιμάστε το σήμερα ή επισκεφτείτε τη διεύθυνση Sophos.com/Intelix για να μάθετε περισσότερα.

Πηγή: Sophos