ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H νέα έκδοση του Sophos Home είναι το μέλλον στην κυβερνοασφάλεια

Η νέα έκδοση του Sophos Home φέρνει την επιχειρησιακής κλάσης κυβερνοασφάλεια στο σπίτι σας. Η Sophos βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι προσέθεσε ορισμένα νέα χαρακτηριστικά στο Sophos Home που φέρνουν ισχυρότατη, επιχειρησιακής κλάσης κυβερνοασφάλεια απευθείας στο σπίτι σας.

Το κυβερνοέγκλημα στις μέρες μας αποτελεί μία μεγάλη επιχείρηση, ωστόσο δεν έχει στόχο μόνο τις μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς. Οι απλοί χρήστες είναι εξίσου ευάλωτοι απέναντι στο κακόβουλο λογισμικό (malware) και σε άλλες απειλές, όσο είναι τα νοσοκομεία, οι τράπεζες, τα online καταστήματα και άλλοι οργανισμοί. Με το Sophos Home, οι απλοί χρήστες στο σπίτι μπορούν να απολαμβάνουν την ισχυρή ασφάλεια που εμπιστεύονται χιλιάδες επαγγελματίες πληροφορικής, και είναι εξαιρετικά απλή και εύκολη στη χρήση.

Τεχνητή Νοημοσύνη

Το νέο Sophos Home Premium for PC έχει ακριβώς την ίδια τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (AI) που πολλοί σήμερα άνθρωποι και επιχειρήσεις χρησιμοποιούν μέσω της επαγγελματικής λύσης της Sophos, Intercept X. Η συγκεκριμένη τεχνολογία επιτρέπει στο Sophos Home Premium for PC να ανιχνεύει και να αποκλείει τόσο γνωστό όσο και άγνωστο malware προτού εκτελεστεί.

Εκτός από το παραπάνω, διαθέτει μία ενισχυμένη προστασία πραγματικού χρόνου ενάντια στα εφαρμογές και exploits στο λειτουργικό σύστημα που σταματάει τους κυβερνοεγκληματίες από το να αποκτήσουν τον έλεγχο έμπιστων εφαρμογών χρησιμοποιώντας ευπάθειες που είναι unpatched με στόχο την πρόσβαση στον υπολογιστή σας για την κλοπή των διαπιστευτηρίων σας και άλλων πολύτιμων προσωπικών δεδομένων.

Όλες οι εκδόσεις έχουν νέα χαρακτηριστικά

Εκτός από τα χαρακτηριστικά που είναι νέα για το Sophos Home Premium for PC, όλες οι εκδόσεις του Sophos Home έχουν αναβαθμιστεί με νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά.

  • Προγραμματισμένη σάρωση – Οι χρήστες μπορούν τώρα να εγκαταστήσουν και να διαχειριστούν προγραμματισμένες σαρώσεις του συστήματος αρχείων για προσαρμοσμένη προστασία.
  • Καραντίνα – Οι περισσότερο advanced χρήστες μπορούν τώρα να συνδυάσουν τις πραγματικές και τις ψευδώς θετικές ανιχνεύσεις αρχείων.
  • Βελτιστοποιήσεις στο UI – Οι βελτιώσεις στο περιβάλλον χρήσης διευκολύνουν τη διαχείριση της ασφάλειας πολλαπλών συσκευών από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, ανεξάρτητα από το που βρίσκεται κάθε συσκευή.

Δοκιμάστε το

Το Sophos Home Premium καθιστά την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο απλή υπόθεση… Κατεβάστε το για μία δωρεάν δοκιμή και δείτε από μόνοι σας τι μπορεί να κάνει.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.