ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Best Small Business Endpoint 2020: Και άλλη διάκριση για το Sophos Intercept X

Η Sophos είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Sophos Intercept X ανακηρύχθηκε προϊόν endpoint της χρονιάς για μικρές επιχειρήσεις από την ανεξάρτητη εταιρεία δοκιμών SE Labs (Best Small Business Endpoint 2020).

Η SE Labs χρησιμοποιεί πολλαπλές τεχνικές όταν υποβάλλει σε δοκιμές αξιολόγησης τις λύσεις προστασίας endpoint που είναι διαθέσιμες στην αγορά.

Με δικά τους λόγια:

«Αν θέλετε να διαπιστώσετε πόσο καλά λειτουργούν τα προϊόντα ασφαλείας, πρέπει να τα υποβάλλεται σε δοκιμές σαν να είστε «ο κακός της υπόθεσης». Και σε αυτό, είμαστε ειδικοί στην SE Labs. Αντιγράφουμε με ρεαλισμό και ακρίβεια τις τεχνικές των κυβερνοεγκληματιών για να διαπιστώσουμε πως αντιδρούν και πως συμπεριφέρονται τα προϊόντα anti-malware και προστασίας τερματικών συσκευών καθώς και άλλα προϊόντα ασφαλείας».

Αυτή η νέα διάκριση έρχεται να συμπληρώσει και μία ακόμα σημαντική διάκριση του Intercept X σε πρόσφατες δοκιμές της SE Labs αποδεικνύοντας την εκπληκτική του απόδοση στη προστασία τερματικών συσκευών σε μικρές εταιρείες, επιχειρήσεις ή ακόμα και στο οικιακό περιβάλλον- όπου το Intercept X έλαβε Συνολική Βαθμολογία 100% για την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα του και στις τρεις δοκιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική ανάρτηση στο blog της εταιρείας SE Labs, να διαβάσετε απευθείας την πλήρη αναφορά ή να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Sophos Intercept X.