ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα SC Labs βραβεύουν το Sophos XG Firewall με πέντε αστέρια

Η εταιρεία SC Media αξιολόγησε πρόσφατα το XG Firewall βραβεύοντας την λύση της Sophos με πέντε αστέρια. Το XG Firewall βραβεύτηκε με τη κορυφαία βαθμολογία των SC Labs σε όλους τους τομείς της αξιολόγησης, που περιλαμβάνουν τα χαρακτηριστικά, την τεκμηρίωση, την απόδοση, την υποστήριξη, την ευκολία χρήστης και την σχέση της ποιότητας σε συνάρτηση με το κόστος.

Κατά την διάρκεια της δοκιμής, τα SC Labs επεσήμαναν πολλά από τα πλεονεκτήματα του XG Firewall σε σχέση με άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα firewall.

Η ομάδα SC Labs αξιολόγησε βασικούς τομείς του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένου του Κέντρου Ελέγχου και των δυνατοτήτων reporting, και επεσήμανε:

«Με μία ματιά, το «visibility» (ορατότητα) δείχνει ενδείξεις στο στυλ των φωτεινών σηματοδοτών στους δρόμους για τυχόν κρυμμένους κινδύνους στο δίκτυο, όπως τους χρήστες υψηλού κινδύνου, ύποπτα φορτία, την κατάσταση της υγείας των τερματικών συσκευών, προηγμένες απειλές, επιθέσεις στο δίκτυο κ.ά.»

 

Επιπλέον, τα SC Labs επεσήμαναν την σπουδαία ορατότητα πάνω στις απειλές, την προστασία και τα οφέλη της ανταπόκρισης που παρέχει το Security Heartbeat:

«Ως αποτέλεσμα των δυναμικών κανόνων του firewall και της προστασίας “lateral movement” που συντονίζονται με τις τερματικές συσκευές, οι διαχειριστές δεν χρειάζεται να κάνουν το παραμικρό για να απομονώσουν αυτομάτως τις απειλές».

Η ομάδα αξιολόγησης των SC Labs επίσης τόνισε την σπουδαιότητα του Synchronized Application Control:

«Το “integration” επίσης του endpoint με το firewall επιτρέπει τον προσδιορισμό εφαρμογών που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ήταν δυνατό να προσδιοριστούν».

Επιπλέον, έγινε ξεχωριστή αναφορά σε πολλά από τα μοναδικά οφέλη που προσφέρει η συσκευή (appliance) XG Firewall:

«Στα πλεονεκτήματα του hardware συμπεριλαμβάνεται η ευέλικτη συνδεσιμότητα, το business continuity (αδιάλειπτη λειτουργία της επιχείρησης), η εύκολη διαχείριση και η υψηλή απόδοση του solid-state storage σε κάθε μοντέλο».

Συνολικά, η ομάδα των SC Labs εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα με τα πολλά πλεονεκτήματα και οφέλη του προϊόντος στους τομείς της ορατότητας, της προστασίας και της ανταπόκρισης.

Περισσότερα για το XG Firewall μπορείτε να μάθετε στην ιστοσελίδα Sophos.com/XGFirewall.