ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η NSS στη μεγαλύτερη έκθεση/συνέδριο κυβερνοασφάλειας IT-SA EXPO&CONGRESS της Ευρώπης

Η IT-SA EXPO&CONGRESS ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ…

…και μια από τις πιο σημαντικές πλατφόρμες διαλόγου για λύσεις ασφάλειας πληροφορικής.

Η έκθεση καλύπτει όλο το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της κυβερνοασφάλειας: hardware, software, εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες καθώς και Security as a Service. Σημαντικά θέματα στο it-sa είναι η ασφάλεια φορητών συσκευών (κινητής τηλεφωνίας) και cloud, η ασφάλεια δεδομένων και δικτύου, η προστασία κρίσιμων υποδομών και η βιομηχανική ασφάλεια.

Από το 2009, η it-sa Expo&Congress στη Νυρεμβέργη αποτελεί τον τόπο συνάντησης των υπευθύνων λήψης αποφάσεων, των εμπειρογνωμόνων και των υπαλλήλων ασφάλειας πληροφορικής από όλους τους τομείς της οικονομίας. Είτε αντιπροσωπεύουν τη βιομηχανία, τον τομέα των υπηρεσιών ή τη δημόσια διοίκηση, οι εκθέτες στο IT-SA προσφέρουν ανεξάρτητες και εξατομικευμένες λύσεις.

Από την πλευρά του εκθέτη, η it-sa απευθύνεται σε ολόκληρη την αγορά ασφάλειας πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένης της φυσικής ασφάλειας πληροφορικής. Έτσι, η έκθεση προσφέρει στους επισκέπτες μία εικόνα της βιομηχανίας ασφάλειας πληροφορικής από τη Γερμανία και το εξωτερικό που είναι μοναδική στην Ευρώπη. Οι μεγαλύτερες καινοτομίες των νέων εταιρειών στον τομέα της κυβερνοασφαλείας λαμβάνουν επίσης τη διάκριση/βραβείο με το ATHENE Startup Award UP@it-sa.

Το ελεύθερα προσβάσιμο πρόγραμμα διαλέξεων και οι «ουδέτερες», ανεξαρτήτου προϊόντος, συνεισφορές και πάνελ συζήτησης από τη σειρά it-sa insights παρέχουν στους επισκέπτες της έκθεσης it-sa την πιο πρόσφατη τεχνογνωσία στον κλάδο. Επιπλέον, το πρόγραμμα του συνεδρίου Congress@it-sa, που διοργανώνεται σε συνεργασία με γνωστούς συνεταιρισμούς και οργανώσεις προσφέρει έναν εντατικό διάλογο για τρέχοντα θέματα στην ασφάλεια πληροφορικής.

Η NSS, μέσω του Διευθύνοντα Συμβούλου της, Γιώργου Καπανίρη, βρέθηκε στη μεγαλύτερη έκθεση/συνέδριο κυβερνοασφαλείας της Ευρώπης και συναντήθηκε με συνεργάτες, εταίρους και εξέχοντα στελέχη από τον χώρο της κυβερνοασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών SOPHOS, BeyondTrust, Fortra (HelpSystems), Cherry Solutions κ.ά.

Η NSS είναι ένας διεθνής διανομέας Value Added Distributor (VAD), εξειδικευμένος σε λύσεις αιχμής στον τομέα της πληροφορικής, που καλύπτουν τους τεχνολογικούς τομείς της ασφάλειας των πληροφοριών, της δικτύωσης, των ενοποιημένων επικοινωνιών, την αποθήκευση δεδομένων, την εικονικοποίηση (virtualization), και τα συστήματα υποδομής του υπολογιστικών κέντρων δεδομένων (datacenters). Μέσω της υψηλής τεχνολογίας και της βαθιάς γνώσης της αγοράς, η NSS με πολύ μεγάλη προσοχή έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με κατασκευάστριες εταιρίες που ηγούνται στο χώρο τους. Η NSS προσφέρει δοκιμασμένες τεχνολογίες αιχμής στο επιλεγμένο κανάλι των μεταπωλητών, της δίνοντας τους την ευκαιρία να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό στην πολυσύχναστη αγορά του σήμερα.


 

 

 

 

 

 

NSS προσφέρει στους μεταπωλητές της ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων που ενσωματώνονται μεταξύ τους ιδανικά για τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων. Η NSS μαζί με τους συνεργάτες της αναπτύσσουν μαζί νέες ευκαιρίες πωλήσεων συνεχώς που στις περισσότερες περιπτώσεις μετουσιώνονται σε πωλήσεις. Η NSS μέσω της εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί με τους προμηθευτές, δίνει επιλογές αντικατάστασης του υπάρχοντος εξοπλισμού (trade-in) για να ενθαρρύνει τις νέες πωλήσεις. Η NSS ενθαρρύνει την εφαρμογή πολιτικών διαχείρισης του αποσυρθέντως εξοπλισμού με ασφάλεια και υπευθυνότητα, κάτι που μερικές φορές μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στην απόκτηση του νέου προσφερόμενου εξοπλισμού οικονομικά. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες της NSS περιλαμβάνουν εξειδικευμένη προπώληση (presales), υλοποιήσεις, παραμετροποίηση και εκπαίδευση. Η NSS έχει μια εντυπωσιακή ομάδα ειδικευμένων μηχανικών και συμβούλων για την υποστήριξη του δικτύου των μεταπωλητών της.