ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Προστασία «non-stop» από τη Sophos κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού

Μετά τη συνεχιζόμενη εξάπλωση του κορωνοϊού (και της ασθένειας COVID-19 που προκαλεί) σε ολόκληρο τον πλανήτη, θα θέλαμε να καθησυχάσουμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, ότι η ικανότητά μας να τους προστατεύουμε είναι ασυμβίβαστη και διαρκής.

Όλα τα τμήματα, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών πληροφοριών απειλών, της προστασίας και ανταπόκρισης της SophosLabs, της διαχειριζόμενης υπηρεσίας αντιμετώπισης απειλών και των υπηρεσιών υποστήριξης παγκόσμιας εμβέλειας της Sophos λειτουργούν κανονικά και αδιάλειπτα για να παρέχουν ανίχνευση, προστασία και τεχνική υποστήριξη εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Αυτές οι επιχειρησιακές μονάδες ήδη χρησιμοποιούν τη παγκόσμια στρατηγική παράδοσης «follow-the-sun» που επιτρέπει στη Sophos να διατηρήσει τη συνέχεια της κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας της επιχείρησης και βελτιώνεται διαρκώς ανάλογα με τις ανάγκες.

Η Sophos διαθέτει επίσης ένα ισχυρό σύνολο τεχνολογιών που επιτρέπει στην πλειοψηφία των εργαζομένων μας στον κόσμο να εργάζονται από το σπίτι. Ως προληπτικό μέτρο και για να βοηθήσουμε στην πρόληψη της διάδοσης του κορωνοϊού, συμβουλέψαμε και ενθαρρύναμε τους εργαζόμενους μας σε χώρες που αναφέρουν αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων να εργάζονται από το σπίτι. Είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε την καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων μας, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης προϊόντων και άλλων σημαντικών έργων μας, εξ αποστάσεως.

Αναγνωρίζουμε ότι πολλοί άλλοι οργανισμοί απαιτούν από τους υπαλλήλους τους να εργάζονται από το σπίτι και ότι χρειάζονται ασφαλή σύνδεση. Πληροφορίες για τους πελάτες μας με συμβουλές σχετικά με τη ρύθμιση της απομακρυσμένης πρόσβασης VPN σε συνδυασμό με το XG Firewall είναι διαθέσιμες στην σελίδα της κοινότητας της Sophos. Το συγκεκριμένο άρθρο παρέχει έναν γρήγορο και εύκολο οδηγό για να ξεκινήσετε και πολλά άλλα. Η Sophos έχει επίσης δημοσιεύσει πρακτικές οδηγίες ασφαλείας για οποιονδήποτε θέλει να εφαρμόσει ή διερευνά τεχνικές ή λύσεις απομακρυσμένης εργασίας.

Η Sophos συμμορφώνεται με τις ολοένα μεταβαλλόμενες κυβερνητικές οδηγίες και εφαρμόζει μια σειρά προληπτικών μέτρων για τη μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού (και της ασθένειας COVID-19 που προκαλεί) για τη προστασία της υγείας και της ευημερίας των εργαζομένων, των συνεργατών και των πελατών μας. Αυτές περιλαμβάνουν τον περιορισμό τόσο των διεθνών όσο και των εγχώριων επιχειρηματικών ταξιδιών για όλους τους εργαζομένους, τη μείωση της συμμετοχής σε εκδηλώσεις και την μετατροπή των προσωπικών συναντήσεων σε τηλεδιασκέψεις.

Έχουμε δημιουργήσει μια διαλειτουργική ομάδα εργασίας για να παραμείνουμε συντονισμένοι σε δράσεις σε όλες τις παγκόσμιες επιχειρήσεις μας, για να υποστηρίξουμε την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τις διαταραχές στην εταιρεία μας. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε αυτή την ταχέως εξελισσόμενη κατάσταση και θα ενημερώνουμε όλους τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες μας και τους πελάτες μας για οποιεσδήποτε αλλαγές.

Ενθαρρύνουμε όλους να διατηρήσουν υψηλή επαγρύπνηση στον κυβερνοχώρο σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Οι κυβερνοεγκληματίες εκμεταλλεύονται ήδη τον κορωνοϊό στις επιθέσεις τους και η SophosLabs δημοσίευσε πρόσφατα μία νέα έρευνα για μια εκστρατεία Trickbot που βρίσκεται σε εξέλιξη και εκμεταλλεύεται τον φόβο για τον κορωνοϊό στην Ιταλία. Για άμεση ενημέρωση για νέα ευρήματα σχετικά με αυτούς τους τύπους επιθέσεων, ακολουθήστε την SophosLabs στο Twitter.

Sophos