ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το multi-firewall reporting έφτασε στο Sophos Central

Η τελευταία ενημέρωση για το Sophos Central Firewall Reporting (CFR) Advanced προσθέτει δυνατότητα reporting σε πολλές συσκευές, παρέχοντας τη δυνατότητα να αποκτήσετε εύκολα μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη δραστηριότητα του δικτύου καθώς και για όποιες απειλές σε όλο το εύρος της υποδομής σας.

Χάρη σε δύο νέες, άμεσες επιλογές στο κεντρικό μενού υπό την ενότητα Firewall Management στο Sophos Central, το reporting τώρα είναι ακόμα πιο προσιτό και προσβάσιμο για τo Report Hub Dashboard και τα εργαλεία Report Generator.

Επιπλέον, προστέθηκε ένα νέο μενού τύπου drop down που σας επιτρέπει να επιλέξετε ολόκληρες ομάδες ή μεμονωμένα firewalls για να συμπεριληφθούν στον πίνακα ελέγχου (dashboard) και στις αναφορές.

 

Όλες αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνονται και ενεργοποιούνται αυτόματα χωρίς πρόσθετες χρεώσεις για όσους πελάτες έχουν συνδρομή CFR Advanced (Central Firewall Reporting Advanced).

Με τη νέα δυνατότητα «multi-firewall reporting» μπορείτε να έχετε την πλήρη εικόνα της στάσης ασφαλείας σας σε ολόκληρο το δίκτυο με μερικά μόνο κλικ. Μπορείτε να εντοπίσετε γρήγορα και εύκολα τη δραστηριότητα των απειλών σε όλες τις τερματικές συσκευές σας, συμπεριλαμβανομένων συμβάντων στο Sandstorm, πληροφοριών AV, IPS ή ακόμα και γεωγραφικών πληροφοριών και πολλά άλλα.

Πως να ξεκινήσετε

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Central Firewall Reporting (CFR) δωρεάν με περιορισμένο χώρο αποθήκευσης και χαρακτηριστικά για περίπου επτά ημέρες ώστε να δείτε πως λειτουργεί και αργότερα μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον συνεργάτη της Sophos ή την ίδια τη Sophos για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε από σήμερα το CFR Advanced.

Η εγκατάσταση είναι εύκολη: απλώς συνδεθείτε στο τείχος προστασίας και επιλέξτε «Central Synchronization» από το κύριο μενού για να προσθέσετε ένα firewall στο Sophos Central. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στο Sophos Central για επιβεβαίωση.

Η μετάβαση από το Sophos iView

Το Sophos iView είναι μια παλαιότερη πλατφόρμα firewall reporting που στα τέλη του τρέχοντος έτους πρόκειται να παροπλιστεί. Το Sophos Central Firewall Reporting παρέχει μια πολύ πιο προηγμένη και επεκτάσιμη πλατφόρμα για reporting και analytics που αντικαθιστά το iView και που δίνει στη Sophos τη δυνατότητα να επιταχύνει το roadmap της φέρνοντας στους πελάτες της συναρπαστικές νέες λειτουργίες νωρίτερα.

Αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε το iView ήρθε η ώρα να το αλλάξετε. Είναι εξαιρετικά εύκολο. Ξεκινήστε να στέλνετε τα log data σας στο Sophos Central σήμερα.