ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σαρώνει το Sophos Intercept X. Και άλλα εκπληκτικά αποτελέσματα σε συγκριτικές δοκιμές

Το Sophos Intercept X συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία στις συγκριτικές δοκιμές τρίτων, λαμβάνοντας εξαιρετικές βαθμολογίες. Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα.

Στα αποτελέσματα συμπεριλαμβάνεται η βαθμολογία 100% στη συνολική ακρίβεια στη συγκριτική δοκιμή της SE Labs, η 1η θέση στην κατάταξη της συγκριτικής δοκιμής της AV-Comparatives στην προστασία έναντι στο κακόβουλο λογισμικό (malware) και η επιλογή Editor’s Choice από το PC Magazine.

Η προστασία υπολογιστών Mac από την λύση της Sophos αποτελεί επίσης ένα «highlight» μίας ακόμη συγκριτικής δοκιμής από την AV-Test, αφού έλαβε βαθμολογία 18 από 18, με την Sophos να είναι η μοναδική εταιρεία που είχε τέλεια βαθμολογία στο συγκεκριμένο τεστ.

SE Labs

H SE Labs πραγματοποιεί τριμηνιαίες συγκριτικές δοκιμές τόσο για επιχειρησιακής κλάσης προϊόντα ασφάλειας όσο και για προϊόντα προστασίας μικρομεσαίων επιχειρήσεων. H Sophos είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει ότι έλαβε συνολική βαθμολογία ακρίβειας 100% και στις δύο δοκιμές για το πρώτο τρίμηνο του 2019.

AV Comparatives

Το Intercept X της Sophos έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του στη δοκιμή AV-Comparatives Business Security Test και κατέλαβε την 1η θέση στην προστασία από malware σε υπολογιστές Mac. Η Sophos είχε επίδοση 99,7% στην ανίχνευση malware με ένα ψευδώς θετικό στο «real-world» τεστ και επίδοση 99,9% στην ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού και μηδενικά ψευδώς θετικά στο «malware» τεστ.

PC Magazine

Το Intercept X έλαβε βαθμολογία «Excellent» και την διάκριση «Editors’ Choice» από το PC Magazine.

To PC Magazine δήλωσε ότι το Intercept X είναι «μία ξεκάθαρη επιλογή για όποιον κοιτάζει να δημιουργήσει μία άμυνα εναντίον του ransomware για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους».

Οι reviewers από το γνωστό Μέσο δήλωσαν επίσης ότι «διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εξελιγμένων λειτουργιών για την προστασία από κακόβουλα προγράμματα όλων των μορφών και έχει λάβει επαίνους από αρκετά ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών καθώς επίσης και τους δικούς μας λαμβάνοντας την διάκριση “Editors ‘Choice” στην προστασία ransomware στην συγκριτική δοκιμή για επιχειρησιακής κλάσης λύσεις».

 

AV-Test

H λύση της Sophos βαθμολογήθηκε με 6 στα 6 για την προστασία, τις επιδόσεις και τη χρηστικότητα – το μόνο τέλειο αποτέλεσμα μεταξύ των παρόχων λύσεων που δοκιμάστηκαν τον Ιούνιο του 2019.

Παρακάτω, παρατίθενται τα αποτελέσματα δοκιμών από τρίτους καθώς και αναφορές κορυφαίων αναλυτών

SE Labs

  • Αξιολογήθηκε AAA για Επιχειρήσεις – Βαθμολογία συνολικής ακρίβειας 100%
  • Αξιολογήθηκε ΑΑΑ για  SMB – Βαθμολογία συνολικής ακρίβειας 100%

NSS Labs

  • Κατατάχθηκε στην 1η θέση για την αποτελεσματικότητα της ασφάλειας
  • Κατατάχθηκε στην 1η θέση για το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO)

AV-Comparatives

  • Κατατάχθηκε στην 1η θέση για προστασία από κακόβουλο λογισμικό (ανίχνευση 99,9%, 0 ψευδή θετικά)

MRG Effitas

PC Magazine

Editors’ Choice

AV-Test

Gartner

  • Κατατάχθηκε ως Ηγέτης στο Endpoint Protection Magic Quadrant για το 2018

Forrester

  • Κατατάχθηκε ως Ηγέτης στο Endpoint Security Wave για το 2018