ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Νέο MailStore V13.2: Ταχύτερο από ποτέ και τώρα για επιχειρήσεις με έως και 2.000 χρήστες

Πέντε μήνες από την τελευταία έκδοση του, το νέο MailStore Server Version 13.2 είναι έτοιμο να διατεθεί στην αγορά! Με την ασφάλεια των δεδομένων να έχει διαδραματίσει βασικό ρόλο στις πιο πρόσφατες εκδόσεις, η έκδοση 13.2 βάζει στο επίκεντρο μία άλλη σημαντική πτυχή των λύσεων αρχειοθέτησης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την απόδοση. Την ώρα, επίσης, που η νέα έκδοση υπόσχεται σημαντική αύξηση της απόδοσης σε διάφορους τομείς του λογισμικού, φέρνει και σημαντική αύξηση στον μέγιστο αριθμό χρηστών που επιτρέπονται με μία μόνο εγκατάσταση του MailStore Server®, απευθυνόμενη σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ας ρίξουμε μια ματιά στις λεπτομέρειες.

Ποια είναι τα οφέλη της έκδοσης 13.2;

Βελτιωμένη απόδοση: Ταχύτερη από ποτέ

Αυτή τη φορά, ο κύριος στόχος είναι η απόδοση του προϊόντος. Από τότε που διατέθηκε η τελευταία έκδοση, η εταιρεία άλλαξε ορισμένα πράγματα «κάτω από το καπό» (τρόπος του λέγειν) και οι πελάτες και οι χρήστες και των τριών λύσεων αρχειοθέτησης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, MailStore Server, MailStore Service Provider Edition (SPE) και MailStore Home® μπορούν να αναμένουν σημαντική αύξηση στην απόδοση.

«Η αύξηση της απόδοσης είναι αισθητή σε διάφορα σημεία του λογισμικού: για παράδειγμα, η διαδικασία ανακατασκευής των ευρετηρίων αναζήτησης είναι πολύ ταχύτερη σε σχέση με το παρελθόν και στις τρεις λύσεις αρχειοθέτησης» δηλώνει με ενθουσιασμό ο Heiko Borchardt, Sales Engineer στην MailStore Software. «Ως μέλος της ομάδας τεχνικής υποστήριξης, είμαι σε επαφή με τους πελάτες μας σε καθημερινή βάση και εκτιμώ ότι μια αύξηση στην απόδοση όχι μόνο προσφέρει τεχνικά οφέλη, αλλά βελτιώνει επίσης και την εμπειρία χρήσης. Οι πελάτες μας θα μείνουν πραγματικά ευχαριστημένοι».

Η νέα έκδοση εισάγει σημαντικές αλλαγές, όπως η βελτιωμένη απόδοση κατά την ανάγνωση εγγραφών ανάκτησης και βελτιστοποιημένες όσον αφορά την απόδοση επιλογές διαμόρφωσης για καταστήματα αρχειοθέτησης (το τελευταίο ισχύει μόνο για τα MailStore Server και MailStore SPE). Όσον αφορά το θέμα των καταστημάτων αρχειοθέτησης, θα βρείτε μια ανάρτηση στο blog της εταιρείας με όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Το MailStore Server μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί από επιχειρήσεις με έως και 2.000 χρήστες

Η σημαντική αύξηση της απόδοσης των λύσεων αρχειοθέτησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της MailStore Software έρχεται με μία ακόμη σπουδαία είδηση: με βάση βελτιώσεις που εισήχθησαν στο λογισμικό τα τελευταία χρόνια, η λύση MailStore Server μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί από επιχειρήσεις που λειτουργούν έως και 2.000 χρήστες (αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις απαιτήσεις συστήματος, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής της εταιρείας).

«Αναλόγως το ιδιαίτερο περιβάλλον πληροφορικής και τον όγκο των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνιστούσαμε γενικότερα να μην υπάρχουν περισσότεροι από 500 χρήστες σε μία εγκατάσταση του MailStore Server» δήλωσε ο Björn Meyn, Product Manager στη MailStore Software. «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι, που μετά από εκτεταμένες δοκιμές, καταφέραμε να αυξήσουμε σε τόσο μεγάλο ποσοστό το όριο χρηστών στην έκδοση 13.2. Οι μεταπωλητές μας αναμένεται να επωφεληθούν εξίσου από αυτήν την εξέλιξη».

Άλλες βελτιώσεις

Εκτός από τα δύο αυτά βασικά σημεία βελτίωσης, που είναι η αυξημένη απόδοση αλλά και το αυξημένο επιτρεπόμενο όριο χρηστών, η MailStore Server Version 13.2 έρχεται και με άλλες βελτιώσεις. Για παράδειγμα, οι διαχειριστές του MailStore SPE μπορούν τώρα να ενεργοποιήσουν την εγκατάσταση του MailStore SPE μέσω ενός συμβατικού proxy (δηλαδή μη-διαφανούς) και να «τρέξουν» αναφορές αδειών μέσω αυτού. Πέρα από αυτό, η ευρετηρίαση των συνημμένων PDF είναι πλέον ενσωματωμένη σε όλα τα προϊόντα, εξαλείφοντας κατά αυτό τον τρόπο την ανάγκη εγκατάστασης εξωτερικών iFilters. Επίσης, η έκδοση .NET Core που έρχεται ενσωματωμένη στο MailStore Gateway έχει αναβαθμιστεί για να εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας.

Πιστοποίηση GDPR

Όπως είναι πάγια τακτική της εταιρείας, έδωσε τις λύσεις MailStore Server και MailStore SPE που απευθύνονται σε επιχειρήσεις να ελεγχθούν και να πιστοποιηθούν από έναν ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα προστασίας δεδομένων.

Ο έλεγχος βασίστηκε στον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και επομένως, όταν χρησιμοποιούνται σωστά, τα προϊόντα MailStore Server και MailStore SPE πληρούν όλες τις απαιτήσεις που διέπουν την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και που ορίζονται από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Μπορείτε να ζητήσετε αντίγραφο του επίσημου πιστοποιητικού από τη διεύθυνση sales@mailstore.com. Οι εγγεγραμμένοι συνεργάτες MailStore μπορούν να κατεβάσουν τα πιστοποιητικά από το Partner Portal ή να τα ζητήσουν μέσω email από το partners@mailstore.com.

Διαθεσιμότητα

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα MailStore Server, MailStore SPE και MailStore Gateway από την εταιρική ιστοσελίδα. Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού επειδή η υπηρεσία ενημέρωσης και υποστήριξης MailStore Server έληξε; Αν ναι, επικοινωνήστε με την εταιρεία για να λάβετε μια αναβάθμιση που θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του MailStore Server. Είναι λογικό να υπάρχει ενεργή Υπηρεσία Ενημέρωσης & Υποστήριξης και για άλλους λόγους. Κάντε κλικ εδώ για μια περίληψη των βασικών επιχειρημάτων.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν επίσης να κάνουν λήψη της έκδοσης 13.2 ως μέρος μιας δωρεάν δοκιμής 30 ημερών. Οι πάροχοι υπηρεσιών που ενδιαφέρονται για το MailStore SPE μπορούν να εγγραφούν δωρεάν εδώ για να λάβουν όλες τις σχετικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης και πρόσβασης σε μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση.

Οι οικιακοί χρήστες μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν την τελευταία έκδοση του MailStore Home από τη σελίδα Προϊόντων στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Πηγή: MailStore