ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η MailStore έλαβε τη διάκριση «Best Independent Email Archiving Vendor 2023»

Η MailStore είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε το βραβείο αριστείας «Business Excellence Award 2023» στην κατηγορία «Best Independent Email Archiving Vendor».

Φέτος, το μηνιαίο Διεθνές επιχειρηματικό περιοδικό Acquisition International –για συντομία «AI- παρουσίασε για 7η φορά τα βραβεία Business Excellence Awards. Το περιοδικό Acquisition International, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2010 από τον Βρετανικό εκδοτικό οίκο για επιχειρήσεις και εταιρείες AI Global Media Ltd., παρέχει σε περισσότερους από 108.000 αναγνώστες και σε περισσότερες από 170 χώρες ειδήσεις, σχόλια και αναλύσεις για επίκαιρα επιχειρηματικά θέματα και τάσεις της αγοράς.

Ο Norbert Neudeck, Διευθυντής Πωλήσεων της MailStore Software GmbH, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για τη διάκριση: «Ακόμη και μετά από περισσότερα από 15 χρόνια ιστορίας για τη MailStore, πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εταιρείες λογισμικού δεν δίνουν ακόμη την πρέπουσα σημασία στην αρχειοθέτηση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όσο κάνουν με άλλα ζητήματα που σχετίζονται με την πληροφορική, όπως με τα αντίγραφα ασφαλείας ή το λογισμικό προστασίας από ιούς. Τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει μια εταιρεία όταν χρησιμοποιεί μια επαγγελματική λύση αρχειοθέτησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υπερβαίνουν κατά πολύ τη νομική συμμόρφωση. Έτσι, είμαστε ακόμη πιο ικανοποιημένοι που οι προσπάθειές μας τιμήθηκαν στα Business Excellence Awards».

Τα Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας (Business Excellence Awards) τιμούν εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών τομέων, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλες ή γνωστές είναι. Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται από τους αναγνώστες.

Μία ερευνητική ομάδα της Acquisition International αναλύει στη συνέχεια όλες τις δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τους υποψηφίους και μια κριτική επιτροπή βαθμολογεί τις εταιρείες με γνώμονα την απόδοση, τη φήμη κ.ά. Πιο συγκεκριμένα, για να κερδίσει μία εταιρεία ένα βραβείο, θα πρέπει να πληροί μια σειρά από διαφορετικά κριτήρια σε διάφορους τομείς, όπως για παράδειγμα στην εξυπηρέτηση πελατών, στα σχόλια των πελατών, στην καινοτομία, στην εταιρική ανάπτυξη, στην μακροβιότητα και στη φήμη.

Στην περίπτωσή μας, τα κυριότερα σημεία ήταν η φιλικότητα των λύσεων αρχειοθέτησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τον χρήστη σε συνδυασμό με τη δίκαιη πολιτική τιμολόγησης και την άριστη υποστήριξη. Επιπλέον, το λογισμικό της MailStore διευκολύνει τη βέλτιστη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως πηγή πληροφόρησης ενώ παράλληλα υποστηρίζει τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και τη νομοθεσία στον τομέα της διατήρησης εγγράφων. Το λογισμικό μας αναπτύσσεται αδιάκοπα, ώστε οι χρήστες να έχουν πάντα στη διάθεσή τους μια απλή, ασφαλή, ευέλικτη και επεκτάσιμη λύση αρχειοθέτησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πηγή: MailStore